Fiți deschiși în fața nenumăratelor posibilități artistice. Extindem oportunitățile de tipar digital: de la abordarea unor noi piețe, până la adoptarea unor noi tehnici și crearea unor experiențe unice pentru clienți. Împreună, vă vom ghida afacerea pe culmi nebănuite și inimaginabile.

 

Pășiți, alături de noi, pe calea viitorului în print!


 

Ce presupune pentru afacerea dumneavoastră?

Productivitate

Optimizați viitorul afacerii dvs. prin maximizarea oportunităților din piață și extinderea producției de joburi de tipar.

Eficiență

Reduceți orele suplimentare prin automatizarea fluxurilor de lucru și petreceți timp doar acolo unde este cu adevărat necesar.

Versatilitate

Fiți cu un pas înaintea concurenților dvs. și investiți în viitorul afacerii cu aplicații inovatoare.

Sustenabilitate

Susțineți mediul înconjurător prin automatizarea etapelor de producție pentru a reduce materialele folosite și deșeurile rezultate.

Creativitate

Realizați materiale care să ofere un impact puternic prin culori, personalizare, înfrumusețare și adăugarea de tehnologii AR.

Agilitate

Maximizați productivitatea și potențialul afacerii dvs. realizând o gamă mai vastă de lucrări, în cel mai scurt timp posibil.

Ce se întâmplă în cadrul industriei?


 

Tiparul digital este viitorul

Tiparul digital de ambalaje și etichete a ajuns la 40% din piață, la nivel global. În următorul deceniu acesta va crește la 60%. Țineți pasul și nu rămâneți în urmă!

Sustenabilitatea este cheia

Ne numărăm printer cele mai sustenabile 100 de companii din lume, pentru al treilea an consecutiv.

Conectați cu clienții

Proprietarii de mărci doresc ca ambalajele lor să spună o poveste. Știați că ambalajele cu înnobilări oferă o percepție a calității cu 46% mai mare decât a celor obișnuite?

Hardware, software și servicii remarcabile


 

Tipar comercial

Portofoliul nostru Igniting Print Posibilities poate susține furnizorii de print comercial să crească, prin majorarea veniturilor într-o gamă vastă de modalități.

Suntem experți în colaborarea cu companiile de tipar, inclusiv cu cele specializate în direct mail, print-for-pay și edituri. Susținem afacerile acestor companii și le oferim suportul necesar pentru a realiza materiale de calitate și în timp record.

Știm că bugetele sunt mici, așa că oferim șansa de a acorda prioritate costurilor și tirajelor reduse, fără a face rabat la calitate. Calitatea este cheia, iar aceasta nu poate fi compromisă!

Mai multe detalii

Ambalaje și etichete

Gama noastră Igniting Print Posibilities oferă suport companiilor de tipar să înțeleagă mai bine nevoile clienților, aflate în continuă schimbare. Cererea de etichete tipărite digital este tot mai mare, iar ofertele personalizate sunt tot mai căutate. Atragerea privirilor asupra rafturilor cu produse este esențială. Suntem aici pentru a ajuta producătorii să valorifice acest lucru. Tehnologiile noastre pentru realizarea ambalajelor, care să protejeze produsele, și pentru printarea etichetelor, care să se plieze pe dorințele consumatorilor, evoluează continuu.

Cererea de materiale în tiraje mai scurte înseamnă noi oportunități în gestionarea fluxului de lucru și a lanțului de aprovizionare. Schimbarea cerințelor de etichetare, publicitate și testare a pieței pot fi abordate, iar prețurile pot fi combătute.

Mai multe detalii

Local și tranzacțional

Mulțumită gamei noastre Igniting Print Posibilities, acum este mai simplu pentru companii să-și extindă serviciile. Lucrăm în parteneriat, alături de organizații precum insituții de învățământ, agenții guvernamentale, producători etc și le oferim suportul necesar pentru a printa într-o gamă largă de formate.

Tight turn arounds and management of security and SLA management are always a priority. Plus, cost-sensitive environments add to the need for real value. Especially when competing with third-party vendors

Mai multe detalii

Grafică și semnalizare

Portofoliul nostru extins Igniting Print Posibilities oferă o gamă largă de oportunități de creștere pentru furnizorii de artă grafică și servicii de semnalizare. Oferim servicii pentru o varietate extinsă de astfel de clienți, inclusiv în industria alimentară, branding corporativ, organizații non-profit, amenajări interioare sau exterioare și alte solicitări speciale.

Pentru toate aceste afaceri, bugetele destinate lucrărilor de tipar sunt limitate. Acest lucru se transpune în tiraje mai scurte și costuri reduse de producție, însă calitatea rămâne esențială, iar aceasta trebuie să fie superioară, fără nicio abatere!

Graphical and signage - Our extensive Igniting Print Possibilities portfolio offers a range of growth opportunities for graphical and signage businesses, including exciting new innovations and opportunities to expand markets. We service a variety of customers here, including food services, corporate branding and non-profit organizations, creating graphics for interiors, 
exteriors, and speciality needs
Textile printing  - When it comes to capitalising on increased demand for sustainable textile printing, our Igniting Print Possibilities portfolio is essential. We’re 
experts in servicing the market, which is based on 
direct-to-garment and direct-to-fabric printing, with 
applications across industry, décor and apparel.

Imprimare textile

Când vine vorba de valorificarea cererilor pentru printarea durabilă pe textile, elementele din gama Igniting Print Posibilities devin esențiale. Avem experiență în deservirea pieței pe zona de tipar a articolelor de îmbrăcăminte, direct pe țesătură sau cu aplicații în industria amenajărilor interioare, pentru decorațiuni.

În timp ce vânzările cu amănuntul au scăzut în ultimii ani, comerțul electronic a luat avânt. Astfel, a fost create o nouă oportunitate pentru companii, aceea de a scurta ciclul de producție a materialelor – de la planificare și până la realizarea propriu-zisă – pentru a reduce riscul de stocare a acestora și deteriorarea lor înainte de vânzare.