The stage for your career

 

Vrei o nouă inspirație pentru cariera ta?


Vrei să faci ceva semnificativ, să fii tu și să lucrezi într-o echipă care creează valoare adăugată. Ați dori să încercați ceva nou, fără teama de a eșua. Cu alte cuvinte, căutați direcția și inspirația pentru dezvoltarea personală.

 

Vă oferim o platformă pentru succesul personal.

Căutați o nouă provocare interesantă cu perspective de primă clasă? În acest caz, discutați cu noi! Konica Minolta - brandul fascinant pentru afaceri inovatoare și soluții IT - este un furnizor de frunte de soluții complete pentru fluxurile de documente corporative și de imprimare pe piața B2B.
 
În Europa, aproximativ 8.900 de angajați Konica Minolta proiectează viitorul biroului nostru vizual într-un mediu internațional, bucurându-se de o gamă generoasă de idei creative - veniți și alăturați-vă! În această epocă a tehnologiei, capacitatea de a provoca quo-ul este esențială pentru a ne conduce inovațiile și succesul nostru în afaceri.
 
Noi creăm un mediu în care toată lumea aparține. Noi îmbrățișăm diferențele individuale, încurajăm oamenii să gândească “out of the box” și vrem să te dezvolți personal și profesional.
 
Nu este acesta mediul dorit pentru povestea ta de succes personală?