Design şi accesibilitate universale

Accesibilitate sporită

Accesibilitate sporită
  1. Accesul frontal face posibilă alimentarea cu hârtie sau înlocuirea cartuşelor de toner de către orice utilizator, rapid şi fără bătăi de cap; mânerele mari sunt uşor de apucat şi facilitează manipularea.
  2. Tăvile de hârtie ergonomice pot fi trase cu efort minim, iar mânerele pot fi prinse de la partea de sus dar şi de jos.
  3. Ecranele tactile mari pot fi înclinate în orice unghi cu ajutorul unui mâner localizat sub panou.
  4. O funcţie de oprire liberă reduce la minimum efortul fizic necesar pentru a ridica ADF, chiar şi din poziţia şezut; această activitate este simplificată tot cu ajutorul unui „mâner de asistenţă” opţional.
  5. Descărcarea gratuită a aplicaţiei (bizhub Remote Access) face posibilă operarea afişajului de pe un smartphone sau o tabletă Apple sau Android.

Accesibilitate şi vizibilitate sporite pentru utilizator

Konica Minolta produce echipamente accesibile tuturor, indiferent de vârstă, experienţă, mărime a corpului sau nevoi speciale. Design-ul nostru universal garantează că echipamentele noastre sunt uşor de accesat, simplu de utilizat şi logice în ceea ce priveşte modelul şi confortul, făcând posibilă utilizarea produselor noastre de către persoane cu dizabilităţi fizice sau afecţiuni de vedere. Directivele privind design-ul universal ale Konica Minolta se bazează pe „Principiile design-ului universal” concepute şi dezvoltate de Centrul pentru Design Universal al Universităţii de Stat din Carolina de Nord.

vizibilitate îmbunătăţită

vizibilitate îmbunătăţită
  1. Ecran tactil mare, structurat logic Acesta este simplu de operat şi conţine caractere care pot fi mărite până la de 16 ori pentru a îmbunătăţi lizibilitatea.
  2. Ghid vocal Ghidul vocal nativ explică funcţiile şi comenzile vocale; volumul şi viteza acestei voci pot fi ajustate în funcţie de nevoile individuale ale utilizatorului.
  3. Culori contrastante Un fundal gri închis şi culori luminoase, consecvente, în special pentru tastele utilizate frecvent, sporesc viteza, simplitatea şi precizia paşilor de utilizare.
  4. LED-uri portocaliu deschis şi albastru Acestea sunt clar vizibile; aspectul simplu nu impune deţinerea de experienţă anterioară sau de aptitudini speciale pentru a începe utilizarea.
  5. Codare pe culori Identifică acţiuni similare şi indică în mod clar piesele critice ale echipamentului, evitând potenţiale accidentări ale utilizatorului.

Universal Design Brochure

Making our products easy To use – for everyone

Download the universal design brochure