BIZHUB SECURE - DESCOPERIȚI SERVICII DE SECURITATE SMART

RETHINK SECURITY

RETHINK SECURITY

În ultimii ani, furtul de date a devenit o problemă serioasă pentru multe organizații, provocând daune financiare semnificative și știrbirea reputației companiilor afectate. La nivel mondial, 350.000 de programe invazive (malware) sunt dezvoltate zilnic, iar la fiecare 11 secunde o companie devine victimă a unui atac cibernetic de tip ransomware. Deși 75% dintre companii au experimentat deja eșecuri în ceea ce privește recuperarea datelor, iar acest lucru a dus la pierderea unor fișiere esențiale și la creșterea timpilor de nefuncționare a centrelor de date, statisticile estimează că atacurile cibernetice vor continua să crească și în viitor.
Astfel, odată cu importanța crescândă a securității cibernetice, companiile sunt nevoite să revizuiască și să reevalueze orice risc posibil la care pot fi expuse, iar unul dintre punctele vulnerabile la care pot atenta hackerii poate fi și imprimanta din cadrul biroului.

 

Noi, la Konica Minolta, știm că protejarea datelor reprezintă cheia afacerii dumneavoastră. De aceea, gama noastră de dispozitive inteligente bizhub i-Series încorporează cel mai înalt nivel de securitate, iar cu bizhub SECURE beneficiați de un set suplimentar de măsuri de protecție. Vă veți asigura, astfel, că informațiile dumneavoastră confidențiale se află și vor rămâne în siguranță, fără ca fluxul de date din organizație să fie întrerupt.
 

 

 

Creșterea problemelor de Securitate ale imprimantei
Destinate să deservească, în principal, printării documentelor de afaceri, imprimantele, la fel ca orice alt echipament tehnologic, sunt pasibile programelor malware și atacurilor cibernetice. În 2018, un hacker a descoperit 800.000 de imprimante exploatabile online și a selectat aproximativ 6% pentru a imprima conținut dubios. Unul dintre dispozitivele atacate se afla chiar într-o secție de poliție. Într-o lumină similară, experții în securitate cibernetică de la CyberNews au accesat aproape 28.000 de imprimante nesecurizate din întreaga lume și le-au forțat să tipărească ghiduri pentru îmbunătățirea securității printării. Deși acestea sunt cazuri rare de piraterie etică cu scopuri nobile, ele demonstrează cu exactitate modul în care imprimantele sunt acum prada ușoară a infractorilor cibernetici.

 

 

Protejarea informațiilor corporate cu multifuncționalele bizhub i-Series

Cea de-a doua generație a seriei de multifuncționale inteligente bizhub - C650i / C550i / C450i - de la Konica Minolta oferă mediului de birou o nouă valoare, satisfăcând nevoia tot mai sporită de securitate. Această a doua generație bizhub i-Series reduce semnificativ presiunea depusă asupra departamentelor IT, prin creșterea nivelurilor de securitate a informațiilor companiei și a datelor trimise pentru a fi printate. Împreună cu soluțiile de gestionare a proceselor de printare de la distanță, de la Konica Minolta, companiile pot fi sigure acum că informațiile din cadrul organizației nu vor cădea niciodată pe mâini greșite.
 
1. Securitate la nivel de dispozitiv
Dincolo de atacurile cibernetice obișnuite, informațiile pot fi furate și prin intermediul imprimantelor. Pentru a controla accesul asupra datelor unei companii, bizhub i-Series oferă setări avansate de securitate. În plus, serviciile bizhub SECURE vin ca suplimentare a pachetului de setări pentru a vă asigura că informațiile dumneavoastră se află în deplină siguranță. Astfel, datele stocate în SSD-ul imprimantelor, precum și setările de rețea sunt protejate mai eficient. Acest lucru este posibil mulțumită capacităților de setare a parolei, a sistemelor de autentificare optime și a profilurilor de conectare la PC, care pot fi personalizate pentru a se potrivi sistemelor de printare existente și a setărilor rețelei interne.
 

Bizhub SECURE Notifier

Cu bizhub SECURE Notifier veți beneficia de o aplicație care rulează constant pe dispozitivul dumneavoastră de printare și veghează ca acesta să vă asigure securitatea de care aveți nevoie. Dotat cu cea mai recentă tehnologie widget, vizualizați securitatea asupra documentelor dumneavoastră direct de pe ecranul MFP-ului. În plus, aplicația vă informează proactiv imediat asupra eventualelor modificări de setări.

Descărcați prospectul

 

2. Securitate la nivel de rețea
De la software-ul antivirus integrat și până la capacitatea de a printa fără server într-o rețea omniprezentă, multifuncționalele inteligente bizhub i-Series întăresc siguranța într-o organizație. Robustul antivirus Bitdefender detectează chiar și virușii latenți din fișierele trimise către MFP. Acest lucru reduce riscul diseminării fișierelor infectate în rețeaua companiei.

 

Bitdefender® Antivirus i-Option

Spațiile de birouri și stilurile de lucru din ziua de astăzi au avut parte de schimbări generate de pandemie, iar amenințările la adresa siguranței noastre sunt din ce în ce mai multe și mai mari. Din aceste motive, securitatea continuă a informațiilor și dispozitivelor reprezintă un subiect fierbinte și o preocupare majoră a organizațiilor contemporane. Atacurile malware și cele cibernetice reprezintă noi provocări, riscuri și amenințări zilnice la adresa companiilor, în această eră a digitalizării.

Descărcați broșura
3. Timp de nefuncționare redus și productivitate ridicată
Cu ajutorul actualizărilor automate și personalizate conform sistemelor de operare existente, cum ar fi firmware-ul dispozitivului, mentenanța dispozitivelor de la distanță și backup-ul planificat de date, organizațiile nu vor mai fi nevoite să se îngrijoreze de pierderea datelor.
 

Protejarea MFP-urilor împotriva atacurilor cibernetice

Piratarea informațiilor confidențiale, esențiale unei afaceri, reprezintă un risc cu care se confruntă zilnic organizațiile la nivel mondial. Pentru a preveni aceste situații, Konica Minolta a angajat NTT DATA Services și NTT Security să efectueze teste suplimentare de securitate pe linia de multifuncționale bizhub i-Series. Scopul acestor teste a fost de a oferi clienților Konica Minolta dovezi suplimentare că MFP-urile dezvoltate depășesc standardele din industrie, în ceea ce privește respectarea securității cibernetice. Ca parte a testelor efectuate, experții în securitate de la NTT DATA au depus eforturi multiple de accesare a sistemului de operare al MFP-urilor. Încercările au inclus tentative de accesare a datelor stocate pe HDD, infiltrarea în rețea prin intermediul MFP-urilor, precum și accesarea portului USB și al unității de fax. Toate încercările de extragere a datelor au eșuat, iar confidențialitatea informațiilor a rămas intactă.

Descărcați raportul

BIZHUB SECURE - DESCOPERIȚI SERVICII DE SECURITATE SMART

BIZHUB SECURE - DESCOPERIȚI SERVICII DE SECURITATE SMART

    Îmbunătățiți modelul de securitate al printării în compania dumneavoastră


    Luați măsuri împotriva lacunelor de securitate și revoluționați mediul de lucru cu bizhub i-Series.
    Blocați, în mod eficient, accesul anonim la imprimantele dumneavoastră din rețea și mențineți setările adecvate de confidențialitate cu multifuncționalele noastre inteligente – bizhub i-Series.

    Reprezentanții Konica Minolta Business Solutions România vă stau la dispoziție pentru a vă demonstra capabilitățile acestor echipamente.