bizhub Evolution - O platformă flexibilă pentru procese de afaceri inteligente

Procese inteligente şi eficiente de afaceri

Procese inteligente şi eficiente de afaceri

bizhub Evolution vă permite să lucraţi mai inteligent, nu mai mult. Oferă o modalitate simplă de îmbunătăţire şi modernizare a fluxului de lucru şi vă permite să vă conectaţi dispozitivul la servicii din cloud precum Dropbox, Microsoft OneDrive şi Google Drive cu efort minim, în numai câteva secunde. 

 

Această platformă în cloud poate fi accesată de pe PC, laptop, smartphone, tabletă sau orice echipament bizhub conectat la bizhub Evolution. Vă permite să stocaţi fişiere în memoria cloud, să încărcaţi şi să descărcaţi fişiere şi să le convertiţi în format Word, Excel sau PDF. Puteţi copia, transmite prin fax, imprima şi scana documente fără efort, apoi le puteţi face accesibile rapid şi simplu traducând textul din limba străină în limba dvs. nativă sau transformând textul în vorbire. Cu echipe de marketing mai mici, vă puteţi chiar lansa propriul proces de automatizare a practicilor de marketing folosind un serviciu dedicat. 

 

Partea cea mai bună, totuşi, este că nu trebuie să vă hotărâţi pe loc sau să vă asumaţi un contract de licenţă cu o valabilitate neconfortabil de lungă. Cu ajutorul platformei bizhub Evolution, puteţi utiliza instantaneu versiuni gratuite de testare, pentru a vă asigura că software-ul pe care îl alegeţi în cele din urmă este exact ceea ce are nevoie afacerea dvs. pentru a creşte. Veţi plăti doar funcţiile pe care le doriţi şi nu trebuie să investiţi într-o infrastructură scumpă. Vizitaţi platforma bizhub Evolution astăzi pentru a descoperi varietatea largă de moduri în care Konica Minolta vă poate revoluţiona activităţile zilnice de rutină.

bizhub Evolution

bizhub Evolution

Simplificaţi-vă modul de gestionare zilnică a documentelor

 

Administrarea actelor este unul dintre aspectele cel mai puţin populare (dar totuşi inevitabile) ale muncii de birou. Scanarea unui număr infinit de foi de documentaţie, redactilografierea fişierelor tipărite, traducerea manualelor şi conversia fişierelor de documentaţie nu sunt doar activităţi plictisitoare, repetitive, mai mult decât atât sunt unele dintre sarcinile de birou care consumă cel mai mult timp. Din fericire, soluţia oferită de Konica Minolta este şi inteligentă, şi simplă! 

 

Serviciile inteligente oferite de Konica Minolta vă vor simplifica lucrul mai mult decât v-aţi fi imaginat vreodată şi vă vor permite să administraţi documentele mai eficient decât până acum, într-un mod care nu vă mai distrage atenţia dvs. şi a personalului dvs. de la activităţile cu adevărat importante. bizhub Evolution este schimbarea de care aveţi nevoie pentru a reproiecta complet modul în care vă ocupaţi de sarcinile zilnice. Nu va mai fi necesar să utilizaţi o gamă vastă de soluţii sofisticate (dar posibil inutile); cu ajutorul platformei bizhub Evolution, plătiţi doar funcţiile de care aveţi nevoie, de la gestionarea de pe dispozitivului mobil la conversia documentelor, fax over IP şi multe altele.

 

bizhub Evolution face mult mai mult decât să crească productivitatea echipei dvs. Alegând o soluţie inteligentă de afaceri, angajaţii nu doar vor reduce intervalul de timp petrecut pentru realizarea de sarcini plictisitoare, simple şi repetitive, care adesea le distrag atenţia de la obiectivele de afaceri valoroase; acum, pot elimina integral aceste probleme. Mulţumită acestei platforme, administrarea documentelor devine mai automatizată, permiţând personalului dvs. să se concentreze pe acele obiective de afaceri (de departe mai importante) care vor aduce beneficii autentice companiei dvs. 

 

CONECTIVITATE GOOGLE

CONECTIVITATE GOOGLE

Platforma cloud Konica Minolta bizhub Evolution este verificată de Google ca partener Chrome Enterprise Recommended.


Soluția Chrome OS pentru bizhub Evolution este disponibilă pentru a fi instalată prin Chrome Web-Store și/sau pentru a fi lansată prin Google Workspace. Integrarea Google Workspace în bizhub Evolution oferă avantajul că toți utilizatorii creați în Google Workspace sunt transferați automat în administrarea de utilizatori a bizhub Evolution și, prin urmare, nu trebuie să fie creați din nou. Prin urmare, aceleași acreditări pot fi utilizate pentru o conectare unică convenabilă.

 

Konica Minolta oferă, de asemenea, un conector integrat la Google Drive. Aceasta înseamnă că, dacă utilizatorii doresc să convertească, să traducă, să trimită fax sau multe altele, pot stoca documentele editate direct în Google Drive. De asemenea, își pot imprima documentele Google Drive direct la MFP. Google Drive este, de asemenea, integrat în bizhub Evolution.

bizhub Evolution

bizhub Evolution este noua platformă pentru procese de afaceri mai inteligente de la Konica Minolta.

 

Simplitate nu complexitate: Konica Minolta Cloud Print

Pentru a vă permite să vă concentrați 100% pe afacerea dvs., am dezvoltat un serviciu complet care vă oferă flexibilitate maximă atunci când imprimați și vă permite să economisiți bani în același timp - fără a compromite securitatea datelor. V-ați gestionat întotdeauna mediul de imprimare singuri? Konica Minolta Cloud Print oferă numeroase avantaje față de managementul intern:

Aflați mai multe

Broșură bizhub Evolution

Confruntarea cu documentele este unul dintre aspectele cele mai puțin populare și inevitabile ale muncii de birou. Scanarea documentație, rescrierea fișierelor tipărite, traducerea manuală și conversia fișierelor sunt activități repetitive, în plus – sunt, de asemenea, unele dintre cele mai consumatoare sarcini de birou pe care le avem. Din fericire, soluția oferită de Konica Minolta este atât inteligentă, cât și ușoară!

Descărcați broșura

Contactați-ne

Contactați-ne
Da, aș dori să primesc informații prin:*

cu privire la produsele și serviciile Konica Minolta Business Solutions România și ale altor companii asociate din cadrul grupului, adaptate intereselor mele personale . Datele dvs. vor fi procesate în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate.
Security code:

Câmpurile cu *sunt obligatorii!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings