Konica Minolta MarketPlace

Explorați Konica Minolta MarketPlace

Konica Minolta MarketPlace

Magazinul de aplicaţii este la îndemână oferindu-vă funcţii care vor transforma complet modul în care vă ocupaţi de gestionarea documentelor. Soluţiile şi aplicaţiile din ofertă pot rezolva atât problemele obişnuite din birou, cât şi pe cele mai puţin frecvente.


Vă deranjează un transfer de fişiere inoportun? Dacă da, gândiţi-vă să instalaţi o aplicaţie care va conecta multifuncţionalul dvs. cu o soluţie de cloud populară precum Dropbox, Google Drive, OneDrive sau Microsoft SharePoint. Nu înţelegeţi despre ce este vorba într-un document într-o limbă străină? Îl puteţi traduce în limba dvs. nativă în câteva secunde. Konica Minolta Marketplace vă va permite, de asemenea, să planificaţi campanii de marketing, să transformaţi textul în vorbire, să distribuiţi anunţuri pe toate multifuncţionalele dvs. şi să convertiţi fişiere în PDF, Word, Excel şi multe alte formate.


Nu aveţi nevoie de o infrastructură suplimentară scumpă, de contracte de licenţiere pe termen lung sau instruire a angajaţilor consumatoare de timp. Konica Minolta Marketplace oferă aplicaţii flexibile, eficiente din punct de vedere al costurilor şi uşor de utilizat. Acestea vă vor optimiza sarcinile zilnice, vor economisi timpul echipei dvs. şi vă vor permite să vă bucuraţi complet de beneficiile acestei tehnologii de ultimă oră.

Konica Minolta MarketPlace

Konica Minolta MarketPlace

Compania dvs. îşi iroseşte pur şi simplu potenţialul?


Indiferent dacă sunteţi proprietarul unei afaceri mici sau CEO-ul unei companii internaţionale, cu siguranţă sunteţi conştient de faptul că unele sarcini, deşi neplăcute şi incredibil de plictisitoare, pur şi simplu nu pot fi evitate pentru ca activitatea zilnică din birou să funcţioneze eficient. Neefectuarea acestor sarcini poate cauza întârzieri inutile, poate crea distrageri mai mici sau mai mari şi poate scădea nivelul de motivare. Toate acestea influenţează compania şi fluxul de lucru. Ca să nu mai vorbim de irosirea timpului personalului şi irosirea banilor companiei.


Din fericire, totuşi, soluţii inteligente dedicate vă vin acum în ajutor. Konica Minolta Marketplace va transforma complet modul în care echipa dvs. execută sarcinile minore din birou. La fel cum smartphone-urile pot fi transformate în dispozitive specializate făcând puţin mai mult decât instalarea unor aplicaţii pentru mobil, un multifuncţional (MFP) are drept potenţială funcţie transformarea într-un dispozitiv din altă ligă. Multifuncţionalul dvs. poate face mult mai mult decât simple activităţi de imprimare şi copiere; poate oferi personalului suport valoros şi poate automatiza o gamă largă de sarcini minore din birou. Cu ajutorul Konica Minolta Marketplace, angajaţii îşi pot exploata în sfârşit potenţialul la maximum şi se pot concentra pe lucrurile cu adevărat importante.

Konica Minolta MarketPlace

Doriți funcționalități suplimentare inteligente și utile MFP pentru a vă simplifica viața de birou? Dar nu doriți să investiți sume masive de timp și bani în noi soluții software extrem de sofisticate, care cauzează întreținere și actualizări extinse? Cu alte cuvinte: vrei doar să plătești pentru funcționalitățile de care ai cu adevărat nevoie. Konica Minolta MarketPlace este creat pentru a vă îmbunătăți MFP-ul cu funcționalități suplimentare – inteligent și instantaneu.