Personalizare

Experiență unică MFP care se potrivește cu modul dvs. de lucru

Experiență unică MFP care se potrivește cu modul dvs. de lucru

Dispozitivele multifuncționale sunt de obicei operate de mulți utilizatori și, prin urmare, ar trebui să îndeplinească toate cerințele posibile ale utilizatorilor. Din păcate, acest lucru înseamnă că, de obicei, toate funcțiile sunt disponibile tuturor utilizatorilor, indiferent dacă au nevoie sau nu. Un astfel de ansamblu copleșitor de caracteristici și funcționalități poate fi ușor confuz, mai degrabă decât util. Găsirea a ceea ce îți dorești și ai nevoie cu adevărat, poate fi complicat și consumă mult timp
Aplicația de personalizare a Konica Minolta abordează în mod specific această provocare: Toți cei din echipa ta pot opta pentru alegerea personală a funcțiilor și pot adapta ecranul MFP la rutinele și cerințele individuale de lucru. Angajații dvs. vor petrece în curând mult mai puțin timp in cautarea functiilor dorite, iar acest lucru va duce rapid la economii operaționale atractive pentru dvs.
“Personalizare” este disponibil gratuit ca o aplicație Konica Minolta MarketPlace. Descărcați-l o dată și puteți schimba și rearanja funcționalitățile disponibile de pe ecranul de pornire, precum și configurați limba și imaginea de fundal preferate.
Adăugarea serviciului Follow-You Personalize pe Personalizare, promite o și mai mare comoditate pentru utilizator. Cu acesta, angajații dvs. pot apela la experiența lor personalizată de utilizator pe orice ecran MFP din organizația dvs. Vă asigurați astfel că angajații dvs. pot lucra întotdeauna cu eficiență maximă, independent de echipamentul pe care îl accesează.

Konica Minolta Personalize & follow you

Experiență MFP unică, potrivită modului în care doriți să lucrați

Descărcați broșura