AccurioPro Flux Ultimate

Trimitere web non-stop a joburilor bazată pe tichete


Software-ul Accurio ProFlux Ultimate oferă o gamă extinsă de soluţii web-to-print


Vă doriţi cel mai bun software web-to-print din industria de imprimare? Alegeţi versiunea Ultimate


AccurioPro Flux Ultimate, cea mai cuprinzătoare versiune de produs a suitei AccurioPro Flux, oferă funcţia web-to-print, îmbunătăţită cu abilităţile make-ready şi gestionarea fluxului de lucru.


Suita software extensibilă AccurioPro Flux Ultimate oferă o gamă largă de unelte, care vă permite să organizaţi, automatizaţi şi optimizaţi întreg fluxul de lucru de imprimare.


Unind trimiterea online a joburilor, plata online şi urmărirea online a stării într-o singură aplicaţie de imprimare profesională web-to-print, AccurioPro Flux Ultimate este unealta de software perfectă pentru orice furnizor de servicii de imprimare web, care operează un server propriu.


Cea mai sofisticată aplicaţie software web-to-print de pe piaţă în prezent

Cea mai sofisticată aplicaţie software web-to-print de pe piaţă în prezent

Cum va ajuta Accurio ProFlux Ultimate compania dumneavoastră să beneficieze la maximum de web-to-print? Aplicaţia software de ultimă generaţie oferă un număr mare de beneficii web, inclusiv autentificare unică, formulare, trimitere online de joburi, comenzi online convenabile, preflighting, fluxuri de lucru cu ordine diferită, plată online, cotaţie online instantanee, urmărire online a plăţii şi a stării, o caracteristică pentru panou de control, notificări şi cotaţie online instantanee.


AccurioPro Flux Ultimate este cea mai cuprinzătoare versiune de produs a suitei AccurioPro Flux, oferind funcţia web-to-print, îmbunătăţită cu abilităţile make-ready şi gestionarea fluxului de lucru.

AccurioPro Flux Ultimate

AccurioPro Flux Ultimate

Software-ul web-to-print Accurio ProFlux Ultimate vă permite să încărcaţi până la 300 de formate de fişiere pe portalul web-to-print, astfel încât clienţii nu au nevoie de o aplicaţie anume pentru conversie, permiţându-le furnizorilor de servicii de imprimare să creeze ateliere web dedicate cu interfeţe cu utilizatorul individuale, produse şi liste de preţuri pentru diverse grupuri de utilizatori şi să integreze soluţii externe de contabilitate în fluxul de lucru de imprimare.


De asemenea, software-ul se conectează la aplicaţiile Pcounter (Control System), SafeQ (Ysoft) şi PaperCut. Permite ca până la 10 operatori suplimentari să lucreze simultan pe o listă centrală de joburi, integrează motoare externe preflight pentru a repara problemele din fişierele PDF şi pentru a evita erorile de producţie şi le permite operatorilor de spaţii de imprimare să editeze documente pe bază de imagini/raster, astfel încât să poată fi efectuate operaţiile obişnuite de editare a imaginilor, precum curăţare, reorientare, periere, ştergere, linie, umplere.


Accurio Pro Flux Ultimate