Capture OnTheGo


Face afacerile vizibile grupurilor noi de clienţi


În domeniu, mai ales în timpul vânzărilor, consultanţei sau vizitelor de service, hârtia încă este folosită pentru a captura date pe loc – de exemplu, gândiţi-vă la solicitările de asigurare. Totuşi, colectarea de date şi completarea formularelor de mână are şi dezavantaje. Implicând muncă suplimentară, pot apărea erori şi poate fi scumpă: returul formularelor la birou pentru capturare, procesare şi arhivare consumă timp şi este ineficient. Pentru a mări productivitatea şi pentru a evita întârzierile, este important să acceleraţi procesul de capturare, care se realizează cel mai bine prin automatizarea sarcinii cu Capture OnTheGo, soluţia pentru telefon mobil pentru automatizarea din teren.


Capture OnTheGo

Capture OnTheGo

Captură document

  • Acţiuni de formulare disponibile pe mobil

Procesare document

  • Descărcare documente PDF
  • Descărcare şi completare în formulare HTML

Distribuire document

  • Trimiterea formularelor cu un singur clic

Contactați-ne

Contactați-ne
Da, aș dori să primesc informații prin:

cu privire la produsele și serviciile Konica Minolta Business Solutions România și ale altor companii asociate din cadrul grupului, adaptate intereselor mele personale . Datele dvs. vor fi procesate în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate.
Security code:

Câmpurile cu *sunt obligatorii!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings