dokoni PROCESS


Automatizarea proceselor de afaceri SharePoint


Orice organizaţie sau companie depinde în ziua de astăzi de automatizarea proceselor pentru documente, precum şi de modificările dinamice pe care le necesită acestea. dokoni PROCESS le permite utilizatorilor de afaceri şi profesioniştilor IT să automatizeze rapid şi simplu toate tipurile de procese de afaceri, să redirecţioneze sarcinile şi să colaboreze asupra documentelor.

Având un modul de gestionare a conţinutului companiei cuprinzător (enterprise content management – ECM), dokoni PROCESS este de interes pentru utilizatorii cu dispozitive în locaţie, precum şi dispozitive mobile. Răspunzând la o largă gamă de cereri, aplicaţia oferă o unealtă intuitivă de tip drag & drop pentru designul fluxurilor de lucru bazată pe web; facilitează modelarea şi îmbunătăţirea oricărui proces simplu sau complex de afaceri; se conectează la date prin diverse sisteme (de ex. SQL, Exchange Server, Web Services) şi se integrează cu servicii cloud bazate pe platforma Microsoft SharePoint.

Modulele specifice oferă abilitatea de a extinde procesele şi fluxurile de lucru la dispozitive mobile, sisteme sociale şi cele bazate pe cloud.


LogoSigla dokoni PROCESSdokoni PROCESS

dokoni PROCESS

Gestionare conţinut

  • Procese de afaceri automatizate
  • Creaţi „acţiuni definite de utilizator”
  • Conectivitate directă
  • Beneficiaţi la maximum de SharePoint
  • Formulare de flux de lucru bazate pe web
  • Transformarea fluxului de lucru
  • Conectare la cloud
  • Aplicaţii pe mobil

Contactați-ne

Contactați-ne
Da, aș dori să primesc informații prin:

cu privire la produsele și serviciile Konica Minolta Business Solutions România și ale altor companii asociate din cadrul grupului, adaptate intereselor mele personale . Datele dvs. vor fi procesate în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate.
Cod de verificare:

Câmpurile cu *sunt obligatorii!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings