Workplace Go - când colaborarea devine naturală

Limitarile la locul de muncă sunt un lucru al trecutului


Companiile mici și mijlocii trebuie să gestioneze o varietate de procese pentru a-și dezvolta afacerea. Partajarea cunoștințelor, organizarea proceselor și colaborarea devine din ce în ce mai relevantă pentru IMM-uri pentru a promova eficiența, munca la distanță și creativitatea. Necesitatea unei soluții digitale gestionate corespunzător la locul de muncă crește, în special atunci când lucrul interconectat devine necesar. Prin urmare, toate IMM-urile trebuie să găsească soluția potrivită pentru nevoile lor.


Lucrând împreună digital, fără limitări pe orice dispozitiv

Cu Workplace Go, Konica Minolta abordează nevoile IMM-urilor din acest domeniu printr-o soluție extrem de adaptabilă și scalabilă. Cu toate acestea, funcționalitățile sale corespund și cerințelor întreprinderilor mari. Specialistul IT implementează un șablon SharePoint ca o soluție all-in-one care unește toate caracteristicile pentru organizarea personală, productivitatea, comunicarea, colaborarea cu colegii interni și externi și rețelele sociale într-o singură platformă. Aplicațiile puternice Workplace Go concentrează toate informațiile într-un singur loc și la comanda utilizatorului.


Modul tău de colaborare modernă

Respectând cerințele IMM-urilor, Konica Minolta oferă o soluție rapidă, personalizată și în evoluție. Workplace Go se bazează pe suita de colaborare Microsoft Office 365 lider pe piață. Include instrumente pentru a stimula comunicarea, colaborarea, rețelele sociale și productivitatea, cum ar fi un intranet complet personalizabil, de exemplu.


Odată instalat, Workplace Go este un loc de muncă digital configurabil, care este capabil să furnizeze toate informațiile și instrumentele de care angajații au nevoie și să își organizeze informațiile, în special atunci când lucrează în echipă. Permite accesul instantaneu la toate proiectele de pe orice dispozitiv, menținând totodată cel mai înalt nivel de securitate. Cele mai frecvente scenarii și structuri de comunicare pot fi încorporate în experiența utilizatorului fără nicio problemă. De asemenea, oferă acces rapid și uniform la nivel global la toate conținuturile, aplicațiile și notificările necesare ale sistemului, precum și o experiență de căutare personalizată prin SharePoint și Delve. Workplace Go permite gestionarea unică a conținutului, deoarece utilizatorii își pot urmări contribuțiile în ceea ce privește aprecierile, vizualizările, versiunile sau starea actuală a aprobării direct în panoul de bord personal, unde au, de asemenea, integrarea completă a unor software de afaceri bine cunoscute (cum ar fi Power BI, Dynamaics CRM, Outlook, Skype for business, Planner, Groups) și rețele sociale (precum Yammer, Facebook, Twitter, YouTube, Office 365 Video)


Workplace Go oferă o platformă digitală de lucru pentru IMM-uri, care este pregătită să crească cu organizația pentru a vă asigura sistemele viitoare, din moment ce Workplace Go este oferit ca SaaS, costurile ridicate pentru hardware sunt eliminate, de asemenea.


Workplace Go Walkthrough: Servicii de colaborare de la Konica Minolta

Colaborare, comunicare, organizare personală, productivitate, rețele de socializare și intranet - toate aceste aspecte sunt componente esențiale ale locului de muncă digital. Vrei să folosești întreaga putere a locului de muncă digital, dar cât se poate de simplu în implementare și aplicare?

Le Kap Verre se bazează pe Workplace Go pentru a îmbunătăți colaborarea

Le Kap Verre este un producător francez specializat în prelucrarea sticlei. Compania a ales Konica Minolta, partener pe termen lung, pentru a implementa Workplace Hub inclusive Workplace Go. Sprijinind transformarea digitală și îmbunătățirea eficienței echipelor lor extrem de mobile, Workplace Go este un instrument de colaborare, simplu și intuitiv de utilizat și poate fi accesat și utilizat de la distanță de la toate tipurile de dispozitive. Îmbunătățește agilitatea echipelor Le Kap Verre, îmbunătățind în special munca între departamente și facilitează colaborarea la proiectele echipei. În cele din urmă, oferă securitate bazată pe tehnologia cloud de la Microsoft.

Workplace Go - când colaborarea devine naturală

Workplace Go - când colaborarea devine naturală

* Konica Minolta oferă o soluție integrală pentru organizare personală, productivitate, comunicare, colaborare cu colegii interni și externi, rețele de socializare și intranet, pentru a răspunde nevoilor IMM-urilor în ceea ce privește mediul lor digital modern.

* SharePoint personalizat poate fi furnizat în timp record și Workplace Go este actualizat automat

* Workplace Go este capabil să încorporeze în mod convenabil toate funcționalitățile necesare utilizatorului într-o soluție personalizată pe orice dispozitiv, oferind în același timp securitate maximă


5 sfaturi pentru îmbunătățirea colaborării

77% dintre Millennials doresc o conectivitate mobilă mai mare din partea angajatorilor lor. 56% dintre organizații declară că angajații nu pot contacta colegii la prima încercare. 75% din totalul apelurilor telefonice de business ajung in casuța vocală

Descarcă broșura

Contactați-ne

Contactați-ne
Da, aș dori să primesc informații prin:

cu privire la produsele și serviciile Konica Minolta Business Solutions România și ale altor companii asociate din cadrul grupului, adaptate intereselor mele personale . Datele dvs. vor fi procesate în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate.
Security code:

Câmpurile cu *sunt obligatorii!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings