Konica Minolta Color Care Production Server


Consistenţa şi flexibilitatea culorii în spaţiul de imprimare


Prin promisiunea făcută privind consistenţa absolută a culorii pentru toate dispozitivele de ieşire din spaţiul de imprimare, Color Care Production Server este opţiunea optimă pentru furnizorii de servicii de imprimare cu mai multe imprimante. Acest server inteligent pentru imprimare şi culoare se potriveşte rezultatelor de culori pentru diverse dispozitive, indiferent de tipul imprimantei sau de fabricant. Datele de imprimare sunt optimizate pentru fiecare imprimantă şi tip de hârtie, asigurând cea mai fidelă reproducere a culorii originalului şi a standardului respectiv de imprimare. Datorită controlul complet al opţiunilor de finisare pe imprimantele Konica Minolta, finisarea poate fi automatizată uşor, rezultând un flux de lucru pentru producţie simplu şi cursiv.

Color Care Production Server oferă o atractivă performanţă generală îmbunătăţită chiar în spaţiul de imprimare, ajutând la mărirea si diversificarea afacerii.


Flux de lucru Color Care Production Server

Konica Minolta Color Care Production Server

Konica Minolta Color Care Production Server

Completaţi-vă echipa: scanare spectrofotometru de calitate înaltă FD-5BT

  • M1-Mode – pregătit pentru standardele moderne
  • Înţelegere excelentă inter-instrumentală
  • Ecran pentru utilizare independentă
  • Spectrodensitometru complet capabil

Contactați-ne

Contactați-ne

Da, aș dori să primesc informații prin:

cu privire la produsele și serviciile actuale ale Konica Minolta Business Solutions Romania adaptate intereselor mele personale intereselor mele personale . Datele dvs. vor fi procesate în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate.

Formate de text cu *sunt necesare!