OnBase

OnBase


OnBase este una din cele 3 mari platforme ECM


OnBase este una din cele 3 mari platforme ECM situata in zona Leaders din Content Services Platform Magic Quadrant Gartner, avand peste 25 de ani de competente in domeniul managementului documentelor.

Konica Minolta, in calitate de partener global Hyland, include OnBase in portofoliul sau de produse ECM, raspunzand astfel celor mai complexe cerinte din zona Enterprise datorita complexitatii si functionalitatilor scalabile pana la orice nivel oferite OnBase.

OnBase este solutia care include nativ functionalitati de load-balacing si clustering, back-up pe multiple medii, distributie documente pe disk-drive-uri diferite, precum si un numar impresionant de reguli si actiuni predefinite pe documentele transmise pe fluxurile de lucru.

Cu multiplele modalitati de licentiere si acces in aplicatie, cu un numar impresionant de module si aplicatii dedicate unor activitati specifice, de la design si utilizare, pana la administrare, configurare si monitorizare, cu o aplicatie unica si flexbila de integrare cu alte solutii de business, OnBase este o solutie a carei arhitectura poate raspunde celor mai complexe solicitari.

OnBase nu este doar o solutie de ECM, ea este o platforma completa


Managementul informatiilor

Inlocuiti fisierele Excel sau bazele de date vechi pentru a putea realiza un management eficient al proceselor de HR, de investigatii sau al relatiei cu clientii si furnizorii, fara a fi investi in dezvoltarea altor solutii personalizate.

Managementul proceselor

Cresterea productivitatii angajatilor se bazeaza pe optimizarea proceselor, care in OnBase pot fi automatizate la orice nivel, pornind de la distribuirea automata a informatiilor catre utilizatori sau grupuri in functie de diferite criterii, pana la identificarea exceptiilor si tratarea lor distinct, cu notificari complexe si aplicarea deciziilor prin diferite modalitati.

Managementul documentelor

Managementul documentelor in OnBase nu inseamna doar arhivarea electronica sau lucrul colaborativ. OnBase poate fi sursa generarii de noi documente pe procesele de business, oferind in acelasi timp si capabilitati de auditare si raportare complexe, cu notificari de procese incomplete sau nefinalizate, cauzate de documentele lipsa din sistem.

Pentru mai multe detalii despre solutie va rugam sa ne contactati sau puteti accesa site-ul producatorului: www.onbase.com/en/


Contactați-ne

Contactați-ne
Da, aș dori să primesc informații prin:

cu privire la produsele și serviciile Konica Minolta Business Solutions România și ale altor companii asociate din cadrul grupului, adaptate intereselor mele personale . Datele dvs. vor fi procesate în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate.
Security code:

Câmpurile cu *sunt obligatorii!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings