AccurioPro Label Impose

Singurul software de imprimare de etichete digitale de care o să aveţi nevoie


Software-ul perfect pentru noua dumneavoastră investiţie


AccurioPro Label Impose este foarte simplu de folosit – mult mai simplu decât sistemele analogice convenţionale – astfel încât puteţi adăuga în coadă joburi direct de pe panoul dvs. de comandă tactil, realizând mai rapid şi mai rentabil imprimări recurente şi reducând timpul de instruire al angajaţilor dvs.


Pentru a optimiza eficienţa şi economiile, companiile de imprimare implicate în producţia etichetelor au nevoie de automatizarea şi integrarea sarcinilor de câte ori este posibil, optimizându-şi în acelaşi timp mediile de printare pentru a evita risipa de substraturi de etichete. Din acest motiv, mai multe etichete sunt de obicei impozate pe lăţimea şi lungimea benzii pentru etichete. Când acest lucru se face manual, poate să devină o procedură foarte complicată şi consumatoare de timp.


Unealta software AccurioPro Label Impose oferă soluţia perfectă pentru această provocare. Aplicaţia le oferă operatorilor o interfaţă simplă şi intuitivă pentru a impoza şi pregăti automat pentru imprimare joburile cu etichete, lăsând utilizatorii să creeze PDF-uri ca o bază pentru instrumentele de tăiere adecvate de pe echipamentul de tăiere cu matriţă.


Dumneavoastră realizaţi imprimarea. Noi ne ocupăm de impozare.


Software-ul AccurioPro Label Impose oferă un flux de lucru impresionant, bazat pe PDF, permiţându-vă să introduceţi datele corecte pentru a crea unelte pentru tăiere cu matriţă şi oferindu-vă asistenţă VDP. Cu interfaţa cu utilizatorul intuitivă şi suprafaţa mare de imprimare, unealta este proiectată pentru a complementa perfect presa de etichete Konica Minolta la fiecare punct din această procedură, lucrând perfect cu AccurioLabel 190.


AccurioPro Label Impose

.

Caracteristici

Caracteristici

Crearea automată a repetiţiilor etichetelor 
Aplicaţia facilitează şi automatizează crearea de repetiţii de etichete pe banda pentru etichete.


Conţinut de date variabil 
Procesarea conţinutului de date variabile este simplu şi direct şi poate fi inclus rapid şi uşor în automatizarea repetiţiilor de etichete.


Spaţiere ajustabilă
Operatorii sunt liberi să ajusteze spaţierea dintre coloane şi rânduri individual, când este necesar.


Adăugare de marcaje eye marks standard şi personalizate
De asemenea, aplicaţia oferă flexibilitate completă pentru adăugarea de marcaje eye marks standard şi personalizate în orice poziţie dorită pentru finisare offline.


Aranjarea ilustraţiilor
Utilizatorii pot alege între aranjarea automată şi manuală a ilustraţiilor pentru designul şi planul etichetei.


Imprimare în grup
O singură filă poate fi impozată, cu o mulţime de motive de ilustraţii selectate.


Unelte de tăiere cu matriţă
Software-ul AccurioPro Label Impose vă permite să detectaţi separaţii suplimentare (linii de tăiere, lăcuire selectivă, folie şi altele) şi să le exportaţi pe acestea în PDF pentru a produce unelte de tăiere cu matriţă şi pentru a permite decoraţii suplimentare pe etichete. 

Accurio Pro Label Impose image