PrintShop Mail Connect


Comunicare one-to-one atât în print, cât și pe e-mail


PrintShop Mail Connect este o aplicație robustă de printare a datelor variabile, adaptată atât pentru furnizorii de print, cât și pentru departamentele centrale de reprografiere (CRD),  care doresc să se lanseze pe piața serviciilor de comunicare one-to-one și, în același timp, să-și diversifice lucrările adoptând proceduri de direct marketing.

Soluția de printare a datelor variabile – PrintShop Mail Connect – oferă avantajele unui instrument de comunicare personalizat, care furnizează capacitatea de tipărire și transmiterea datelor prin e-mail, într-un singur pas, și poate trece de la modul simplu de printare a datelor variabile, la cel complex. Spre deosebire de instrumentele similare de pe piață, unde funcțiile de e-mail sunt adăugate ulterior, PrintShop Mail Connect a fost conceput utilizând cele mai noi tehnologii web.

Simplă și intuitivă, soluția PrintShop Mail Connect ajută la îmbunătățirea proceselor de afaceri, crește productivitatea și rentabilitatea, oferind, în același timp, oportunități de creștere a veniturilor.


PrintShop Mail Connect

PrintShop Mail Connect

Marketing unu-la-unu

  • Implementare simplă a livrărilor digitale
  • Comunicare paralelă prin printuri şi prin e-mail

Integrare în fluxurile de imprimare

  • Asistenţă pentru setări specifice echipamentului

Comunicare prin mai multe canale

  • Model de date unificat
  • Simplitate în utilizare
  • Soluţie multicanal autentică
  • Comunicare unu-la-unu cu clientul
  • Folosiţi noile tendinţe de comunicare

Contactați-ne

Contactați-ne
Da, aș dori să primesc informații prin:

cu privire la produsele și serviciile Konica Minolta Business Solutions România și ale altor companii asociate din cadrul grupului, adaptate intereselor mele personale . Datele dvs. vor fi procesate în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate.
Cod de verificare:

Câmpurile cu *sunt obligatorii!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings