Realitate augmentată

Descoperiţi o lume de noi posibilităţi - cu soluţiile profesionale de realitate augmentată

Alăturaţi-vă unei noi dimensiuni a muncii


Locul de muncă modern s-a schimbat în ritm rapid în ultimii ani - chiar sub ochii noştri. Deşi tehnologia este constant prezentă (atât în vieţile noastre de zi cu zi cât şi la locul de muncă), uneori cantităţile semnificative de informaţii la care suntem expuşi nu ne sunt încă prezentate în contextul corect.

Însă, pe măsură ce tehnologia se dezvoltă atât de rapid, apar şi noi oportunităţi. Lipsa contextului este numai una dintre problemele care pot fi soluţionate rapid şi uşor utilizând metodele de lucru moderne - motiv pentru care soluţiile de afaceri bazate pe realitatea augmentată au potenţialul de a modifica modul în care percepem în general realitatea.

Faceţi datele invizibile vizibile

La Konica Minolta suntem pasionaţi de crearea de noi tehnologii pentru a le oferi companiilor internaţionale, tinerelor companii, profesorilor şi organizaţiilor partenere soluţiile inovatoare de care au nevoie. De ce? Deoarece dorim să profitaţi de experienţa vastă a Konica Minolta introducând vizualizarea augmentată la locul dvs. de muncă, integrată în campaniile dvs. de marketing şi pe care să o încorporaţi în viaţa dvs. de zi cu zi.

Konica Minolta lucrează în parteneriat cu lideri în domeniul tehnologiei realităţii augmentate, străduindu-se în permanenţă să dezvolte soluţii concepute să rezolve problemele mai repede, să identifice informaţiile de afaceri în contextul clientului şi să revoluţioneze modul în care interacţionăm cu toţii cu informaţiile şi cum le digerăm. Rezultatul îl reprezintă un portofoliu de soluţii de afaceri pe bază de realitate augmentată care vă permit să vedeţi lumea în mod diferit prin intermediul dispozitivului dvs. inteligent.


OCR mobil vă oferă funcţii puternice de vizualizare şi scanare în cadrul aplicaţiei dvs. mobile, astfel încât să puteţi beneficia de imprimarea realităţii augmentate. Vă permite să scanaţi cu uşurinţă ambalaje, postere şi pliante pentru a analiza date online,a recunoaşte scrisul de mână, a scana texte - şi chiar traduce texte - în numai câteva secunde. De asemenea, puteţi pregăti campanii de marketing digitale, puteţi configura RA pentru a vă ajuta să navigaţi la interior sau exterior şi să manevraţi prototipuri 3D cu colegii, oriunde în lume. Tehnologia realităţii augmentate oferă oportunităţi inimaginabile. Konica Minolta le transformă în realitate.

   

   

Pictogramă funcţie imprimare

Imprimare realitate augmentată

Pictogramă funcţie personalizare

Soluţii de integrare a datelor

Pictogramă funcţie tehnologie

Digitalizare

Productivity feature icon

Navigare la interior

Pictogramă funcţie gestionare medii de printare

Cititor de dispozitive de măsurare

Pictogramă funcţie mobilitate

OCR mobil