MOBILE PRINTING

Tehnologie de printare adaptată pentru biroul viitorului

Imprimarea poate fi la fel de activă ca și dumneavoastră


În ultimii ani, activitatea profesională modernă a suferit transformări și a devenit, astfel, mult mai activă. Angajații pot lucra în timp ce călătoresc, pot organiza o întâlnire de afaceri în afara biroului, sau pot lucra chiar de acasă, în condiții asemănătoare cu cele de la birou. Această transformare a activității profesionale permite o îmbunătățire a eficienței și a flexibilității fluxului de lucru. Telefoanele mobile îndeplinesc perfect cerințele angajaților moderni - sunt întotdeauna la îndemână, sunt ușor de utilizat și sprijină o comunicare rapidă și eficientă.

Astfel, soluția oferită de Konica Minolta pentru Mobile Printing este proiectată în funcție de necesitățile angajatului modern. Aceasta este o soluție rapidă și sigură, care nu necesită nicio infrastructură suplimentară. Aveți nevoie doar de un dispozitiv multifuncțional Konica Minolta și un telefon mobil, laptop sau tabletă. Printarea de la distanță poate fi inițiată ușor, urmând doar câțiva pași, chiar dacă nu sunteți la birou la momentul respectiv. Sistemul vă permite să vă mențineți libertatea, să rămâneți flexibili, să acționați instantaneu chiar și din afara biroului și să identificați orice erori apărute în numai câteva secunde.

Imprimare de pe mobil

Imprimare de pe mobil

Imprimarea mobilă oferită de Konica Minolta este concepută ţinând cont de nevoile angajatului modern

EveryonePrint este o soluţie de imprimare mobilă de vârf care permite utilizatorilor să imprime rapid şi uşor de pe notebook-uri, dispozitive mobile sau orice alte dispozitive pe o imprimantă gestionată. EveryonePrint permite utilizatorilor din cadrul companiei şi utilizatorilor vizitatori să adapteze conexiunea la orice flotă de imprimante existentă, într-o singură soluţie – fără necesitatea de a înlocui echipamentele şi infrastructura existente.


Konica Minolta Mobile Print

Această aplicaţie de imprimare de pe mobil gratuită pentru toate platformele principale, printre care iOS, Android şi Windows 10 conectează dispozitivele mobile cu multifuncţionalele bizhub de la Konica Minolta. Imprimarea de pe dispozitivele mobile şi scanarea pe acestea sunt cele două funcţii principale ale acestei aplicaţii, care asigură că utilizatorii din cadrul companiei au documentele importante la îndemână oricând.

Hardware
hardware icon
Echipamente de imprimare Konica Minolta

Doriţi performanţa supremă în ceea ce priveşte producţia de imprimate digitale? Aţi găsit-o. Echipamentele Konica Minolta pentru birouri şi imprimare pentru producţie sunt etaloane în industrie, cu dispozitive care oferă calitate revoluţionară a imaginilor color, viteză extrem de mare la imprimarea alb-negru, opţiuni de finisare în linie cu calitate la nivel profesionist pentru a îndeplini specificaţiile complexe ale lucrărilor dvs., precum şi multe altele. Indiferent de mărimea sau domeniul de specialitate al companiei dumneavoastră, echipamentele noastre de imprimare vă permit să vă construiţi propria infrastructură de imprimare, să gestionaţi conţinutul digital, să instalaţi instrumente de măsurare de ultimă generaţie şi să exploraţi alte soluţii concepute să vă transforme fluxul de lucru în mod spectaculos.

Software
software icon
Produse software Konica Minolta

Exploraţi nenumăratele moduri diferite în care produsele software Konica Minolta vă pot îmbunătăţi operaţiunile. Konica Minolta rezolvă problemele companiei dvs., combină diverse stiluri de lucru şi vă oferă soluţii care răspund nevoilor specifice industriei dvs. Stabilind întotdeauna priorităţi în ceea ce priveşte nevoile dvs., Konica Minolta îndeplineşte cerinţele software chiar şi ale celor mai exigente organizaţii globale. Utilizând sistemul, puteţi ţine sub control costurile documentelor imprimate şi copiate, puteţi crea măsuri de securitate avansate pentru a vă asigura că documentele sensibile nu ajung pe mâna persoanelor neautorizate, şi multe altele.

Servicii
service icon
Întotdeauna la dispoziţia dumneavoastră

Personalul nostru specializat, competent şi experimentat vă vor răspunde la orice întrebări pe care le puteţi avea şi vă vor arăta cum funcţionează produsul. Serviciile noastre lucrează în beneficiul dumneavoastră, în cadrul unui sistem de asistenţă conceput să asigure că dumneavoastră şi compania dumneavoastră profitaţi la maxim de soluţii. Oferim o gamă de diverse servicii, inclusiv servicii de imprimare optimizată, de combinat cu serviciile de consultanţă; implementare de echipamente şi software; gestionarea fluxurilor de lucru pentru a reduce cheltuielile asociate documentelor şi servicii inteligente de securitate, pentru a vă menţine compania în siguranţă.

Adăugarea de noi funcţii în cadrul companiei dvs. nu înseamnă că va trebui să investiţi în dispozitive scumpe – deoarece imprimarea mobilă nu necesită infrastructură suplimentară costisitoare. Este o soluţie atât eficientă cât şi rentabilă pentru compania dumneavoastră. Dispozitivele multifuncţionale Konica Minolta vă permit să imprimaţi orice doriţi, oriunde v-aţi afla. Puteţi căuta automat un dispozitiv din aceeaşi reţea şi să vă conectaţi la el, sau dacă vă interesează imprimarea la distanţă, nu trebuie decât să alegeţi o anumită imprimantă la care aveţi acces mobil. Nu este nevoie să instalaţi drivere de imprimantă suplimentare pentru a utiliza serviciile de imprimare precum AirPrint, Mopria Print Service sau Google Cloud Print. 


Imprimarea mobilă este rapidă şi eficientă – dar, cel mai important, este sigură. Vă permite să vă asiguraţi că datele confidenţiale nu sunt accesate de personal neautorizat – setând un ID individual şi o parolă pentru fiecare angajat căruia i se permite să utilizeze imprimanta multifuncţională. Puteţi ţine sub control drepturile de acces – limitându-le pentru cei care nu au permisiunea să copieze date confidenţiale – precum şi să le permiteţi vizitatorilor să utilizeze imprimantele din locaţia dvs. Aşadar, începeţi să exploraţi astăzi numeroasele posibilităţi pe care le poate oferi imprimarea mobilă companiei dumneavoastră!

   

   

Pictogramă funcţie mobilitate

Autentificare prin Bluetooth

Pictogramă funcţie tactilă

Autentificare prin nume de utilizator şi parolă sau NFC

Pictogramă funcţie tehnologie

Imprimare în cloud

Pictogramă funcţie imprimare

Imprimare directă prin internet

Pictogramă funcţie utilizare

Uşor de utilizat

Pictogramă funcţie finisare

Formate cunoscute acceptate

Pictogramă funcţie scanare

Imprimare şi scanare de pe telefonul mobil

Bucurați-vă de un stil de lucru mobil flexibil

Descarcă broșura
Mobile printing Coperta imagine