Obţineţi acces instant la toate dispozitivele dumneavoastră cu Gestionarea centralizată a imprimării

Imprimaţi în fiecare birou, ţară şi continent

Imprimare în mai multe locaţii


Fiecare organizaţie are propriile probleme. Indiferent dacă administraţi o corporaţie internaţională sau o companie de talie medie, probabil că faceţi eforturi să creşteţi productivitatea angajaţilor. Menţinerea acesteia la un nivel constant poate fi o sarcină provocatoare, ce necesită o gândire holistică – precum şi o soluţie holistică, special concepută să acopere fiecare birou şi dispozitiv din organizaţia dumneavoastră. Konica Minolta are soluţia completă pentru compania dumneavoastră.

Imprimarea în mai multe locaţii  este exact ceea ce dă de înţeles a fi – libertatea de a produce documente imprimate şi copii ale documentelor, indiferent de locaţia dvs. actuală. Aceasta se poate realiza conectând toate dispozitivele dvs. de imprimare pentru a beneficia de eficienţa şi flexibilitatea de care aveţi nevoie în fiecare zi pentru a ţine pasul cu concurenţa şi a satisface chiar şi cele mai exigente cerinţe ale clienţilor.

Sistemul vă permite să gestionaţi în mod centralizat întregul mediu de imprimare, astfel încât în cazul unei şedinţe urgente, spre exemplu, fişierele necesare să poată fi trimise dintr-o locaţie în alta, în numai câteva secunde. Lucrările de imprimare pot fi trimise de oriunde din lume, datele necesare fiind transmise rapid şi uşor, reducând astfel semnificativ timpul petrecut cu scrierea de e-mail-uri nenecesare. Îmbunătăţiţi colaborarea şi acceleraţi comunicarea cu  ajutorul imprimării în mai multe locaţii.

Soluţie

Soluţie

Imprimare în mai multe locaţii

Suita YSoft SafeQ Print Management Suite este un set de module scalabil şi flexibil pentru un mediu de imprimare eficient. Suita vă permite să alegeţi dintr-o gamă vastă de componente pentru a crea o soluţie perfect adaptată cerinţelor companiei dvs. Modulele Ysoft SafeQ pot fi utilizate pentru a trimite şi lansa lucrări de imprimare oriunde în lume, a crea rapoarte de imprimare cu grafice şi tabele, pentru a vă face mediul de imprimare mai securizat ca niciodată, a prestabili destinaţii de scanare, limita accesul neautorizat la documentele confidenţiale şi a economisi bani cu ajutorul regulilor de imprimare individuale.

Hardware
hardware icon
Echipamente de imprimare Konica Minolta

Doriţi performanţa supremă în ceea ce priveşte producţia de imprimate digitale? Aţi găsit-o. Echipamentele Konica Minolta pentru birouri şi imprimare pentru producţie sunt etaloane în industrie, cu dispozitive care oferă calitate revoluţionară a imaginilor color, viteză extrem de mare la imprimarea alb-negru, opţiuni de finisare în linie cu calitate la nivel profesionist pentru a îndeplini specificaţiile complexe ale lucrărilor dvs., precum şi multe altele. Indiferent de mărimea sau domeniul de specialitate al companiei dumneavoastră, echipamentele noastre de imprimare vă permit să vă construiţi propria infrastructură de imprimare, să gestionaţi conţinutul digital, să instalaţi instrumente de măsurare de ultimă generaţie şi să exploraţi alte soluţii concepute să vă transforme fluxul de lucru în mod spectaculos.

Software
software icon
Suita SafeQ Print Management

Software-ul SafeQ constă într-o gamă largă de servicii modulare cu opţiuni flexibile de acordare a licenţelor. Aveţi libertatea de a alege numai modulele de care aveţi nevoie – reducând semnificativ costurile de implementare, deoarece nu veţi plăti pentru funcţiile pe care nu le utilizaţi. Suita Ysoft SafeQ Print Management este un software de imprimare centralizată, pentru companii mici şi organizaţii globale, care se potriveşte ca o mănuşă.

Servicii
service icon
Întotdeauna la dispoziţia dumneavoastră

Personalul nostru specializat, competent şi experimentat vă vor răspunde la orice întrebări pe care le puteţi avea şi vă vor arăta cum funcţionează produsul. Serviciile noastre lucrează în beneficiul dumneavoastră, în cadrul unui sistem de asistenţă conceput să asigure că dumneavoastră şi compania dumneavoastră profitaţi la maxim de soluţii. Oferim o gamă de diverse servicii, inclusiv servicii de imprimare optimizată, de combinat cu serviciile de consultanţă; implementare de echipamente şi software; gestionarea fluxurilor de lucru pentru a reduce cheltuielile asociate documentelor şi servicii inteligente de securitate, pentru a vă menţine compania în siguranţă.

Preluaţi în totalitate controlul asupra mediului dvs. de imprimare

Imprimarea în mai multe locaţii este o funcţie puternică pentru orice companie care se străduieşte să atingă o flexibilitate mai mare şi o comunicare mai rapidă cu personalul. Nu este nevoie de transferuri manuale de fişiere sau comunicări prin e-mail care consumă timp: serverul de imprimare al Konica Minolta vă permite să trimiteţi un document de imprimat într-o locaţie şi să primiţi în acelaşi timp o copie a acestuia în altă locaţie. Vă permite să profitaţi de gestionarea centralizată, aşa că nu este nevoie să mai permiteţi vreodată ca limitele să vă împiedice să vă atingeţi obiectivul. 


Eficientizaţi-vă fluxul de lucru şi utilizaţi imprimarea mobilă pentru a vă elibera de necesitatea de a trimite lucrări numai de la birou. Abordaţi orice problemă urgentă de acasă, de la sala de fitness, cafenea sau din orice altă parte şi trimiteţi fişierele necesare în numai câteva secunde către orice imprimantă conectată. 


Totuşi, imprimarea în mai multe locaţii nu este doar o „soluţie rapidă” pentru a creşte productivitatea. Este şi o soluţie care vă oferă certitudinea siguranţei. Vă permite să vă asiguraţi că fişierele companiei nu sunt accesate sau copiate de persoane neautorizate. Puteţi aloca un cod PIN, nume de utilizator, o parolă sau un ID fiecărui membru al personalului căruia i se permite să utilizeze infrastructura de imprimare. Ţineţi sub control cantitatea de hârtie utilizată şi analizaţi obiceiurile de imprimare ale angajaţilor utilizând datele pe termen lung raportate în grafice şi tabele clare. 

   

   

Pictogramă funcţie tehnologie

Gestionare centralizată

Pictogramă funcţie viteză

Server de imprimare rapid şi eficient 

Pictogramă funcţie personalizare

Securitate sporită

Pictogramă funcţie imprimare

Imprimare de pe mobil

Pictogramă funcţie mobilitate

Imprimare în mai multe locaţii

Pictogramă funcţie tactilă

Web-to-print

Choose the printing management solution designed to meet your business needs. Browse Konica Minolta's wide-ranging managed print services and take control over your printing budget and staff productivity. Not sure which solution would be the right match for your organisation, perhaps? Or do you have a range of different issues, such as security, infrastructure management or mobile printing, needing to be addressed? Tell us exactly what your needs are – and we'll explain exactly how to meet them.