Servicii de imprimare gestionată

Concentraţi-vă pe activitate şi lăsaţi-ne pe noi să vă gestionăm infrastructura de imprimare

Descoperiţi posibilităţile oferite de Serviciile de imprimare optimizată


Infrastructura dvs. de imprimare trebuie să răspundă cerinţelor specifice companiei dvs. şi să vă susţină în mod ireproşabil procesele şi fluxurile de lucru. Ceea ce este însă şi mai important: trebuie să ofere performanţă fiabilă!

În prezent, multe medii de imprimare reprezintă un amalgam de dispozitive de imprimare, imagistică şi fax care nu sunt nici configurate şi nici gestionate într-un mod care să le permită să ţină pasul cu ritmul accelerat al mediului de afaceri. Astfel de structuri dezorganizate reprezintă un obstacol în calea eficienţei dvs. organizaţionale în general.


Necesitatea de a petrece prea mult timp pentru gestionarea sau rezolvarea problemelor legate de echipamente poate adeseori să împiedice angajaţii să se concentreze pe propriile atribuţii principale, ceea ce înseamnă că se irosesc atât bani cât şi timp. Obiectivul serviciilor de imprimare optimizată este de a vă ajuta compania să crească eficienţa tuturor proceselor sale de imprimare şi scanare.


Creăm o soluţie individuală pentru cerinţele dumneavoastră, care asigură un nivel maxim de securitate a datelor, este viabilă financiar şi ecologică. Garantând reduceri de costuri şi procese uşor de utilizat, dezvoltăm strategii de îmbunătăţire pe baza datelor din arhivă şi obiectivelor dvs. viitoare. Gestionarea imprimării este o parte importantă a Serviciilor de imprimare optimizată. Aceasta va acoperi întreaga dvs. infrastructură de imprimare şi scanare, inclusiv sarcinile de rutină, precum livrarea automată de consumabile. De asemenea, obiectivul nostru este să optimizăm în permanenţă - eliberându-vă astfel pe dvs. şi angajaţii dvs., ca să vă puteţi concentra în totalitate asupra sarcinilor dvs. principale!

Servicii de imprimare optimizată

Servicii de imprimare optimizată

Servicii de imprimare optimizată

Serviciile de imprimare optimizată (OPS) ale Konica Minolta combină consultanţa, echipamentele, implementarea software şi gestionarea fluxurilor de lucru pentru a vă reduce cheltuielile asociate documentelor. Cu serviciile noastre gestionate care vă acoperă întreaga infrastructură, strategia noastră de întreţinere preventivă şi predictivă asigură că dispozitivele pe care le utilizaţi funcţionează fiabil în permanenţă şi că perioadele de nefuncţionare sunt reduse la minim. Toate se adaugă productivităţii şi eficienţei la nivel maxim, cu minim de efort – permiţându-vă atât dvs. cât şi echipei dvs. să vă concentraţi mai degrabă pe sarcinile dvs. în loc de problemele administrative.

Hardware
hardware icon
Echipamente de imprimare Konica Minolta

Doriţi performanţa supremă în ceea ce priveşte producţia de imprimate digitale? Aţi găsit-o. Echipamentele Konica Minolta pentru birouri şi imprimare pentru producţie sunt etaloane în industrie, cu dispozitive care oferă calitate revoluţionară a imaginilor color, viteză extrem de mare la imprimarea alb-negru, opţiuni de finisare în linie cu calitate la nivel profesionist pentru a îndeplini specificaţiile complexe ale lucrărilor dvs., precum şi multe altele. Indiferent de mărimea sau domeniul de specialitate al companiei dumneavoastră, echipamentele noastre de imprimare vă permit să vă construiţi propria infrastructură de imprimare, să gestionaţi conţinutul digital, să instalaţi instrumente de măsurare de ultimă generaţie şi să exploraţi alte soluţii concepute să vă transforme fluxul de lucru în mod spectaculos.

Software
software icon
Produse software Konica Minolta

Exploraţi nenumăratele moduri diferite în care produsele software Konica Minolta vă pot îmbunătăţi operaţiunile. Konica Minolta rezolvă problemele companiei dvs., combină diverse stiluri de lucru şi vă oferă soluţii care răspund nevoilor specifice industriei dvs. Stabilind întotdeauna priorităţi în ceea ce priveşte nevoile dvs., Konica Minolta îndeplineşte cerinţele software chiar şi ale celor mai exigente organizaţii globale. Utilizând sistemul, puteţi ţine sub control costurile documentelor imprimate şi copiate, puteţi crea măsuri de securitate avansate pentru a vă asigura că documentele sensibile nu ajung pe mâna persoanelor neautorizate, şi multe altele.

Servicii
service icon
Întotdeauna la dispoziţia dumneavoastră

Personalul nostru specializat, competent şi experimentat vă vor răspunde la orice întrebări pe care le puteţi avea şi vă vor arăta cum funcţionează produsul. Serviciile noastre lucrează în beneficiul dumneavoastră, în cadrul unui sistem de asistenţă conceput să asigure că dumneavoastră şi compania dumneavoastră profitaţi la maxim de soluţii. Oferim o gamă de diverse servicii, inclusiv servicii de imprimare optimizată, de combinat cu serviciile de consultanţă; implementare de echipamente şi software; gestionarea fluxurilor de lucru pentru a reduce cheltuielile asociate documentelor şi servicii inteligente de securitate, pentru a vă menţine compania în siguranţă.

Serviciile de imprimare optimizată ale Konica Minolta înglobează următoarele componente

   

   

Pictogramă funcţie utilizare

OPS Consult

Servicii de consultanţă pentru a analiza şi evalua situaţia curentă a clientului sau un mod de lucru în perspectiva dezvoltării unei soluţii personalizate pentru nevoile dvs. specifice.

Pictogramă funcţie personalizare

OPS Implement
Implementare, integrare, gestionarea schimbărilor, gestionarea proiectelor şi instruire, în funcţie de cerinţele dumneavoastră

Productivity feature icon

OPS Manage
Portofoliu scalabil de servicii automatizate pentru a vă opera şi gestiona întreaga flotă de imprimante

Obțineți broșura noastră

Obțineți soluții personalizate și simplificați munca de zi cu zi

Descarcă acum