AeroDR HD

Când detaliile contează

Cea mai mică dimensiune de pixeli disponibilă vreodată pe panouri de afişare cu ecran plat portabile


Zonele de interes nu sunt uşor vizibile pe imaginile cu raze X – însă pacienţii se bizuie pe cele mai bune îngrijiri de specialitate disponibile. Atunci detaliile chiar contează. Când trebuie afişate microstructurile din os, spre exemplu. Cu cât mai repede puteţi emite diagnosticul corect, cu atât mai repede poate începe pacientul tratamentul. La Konica Minolta, suntem mândri că putem oferi astfel de produse. Recent am introdus cel mai nou detector cu raze X, AeroDR HD, cu o dimensiune a pixelilor de 100 µm, un dispozitiv care ofer o rezoluţie înaltă, pe care o puteţi mări, fără a compromite claritatea.

Când detaliile contează, vă puteţi baza pe Konica Minolta.


La Konica Minolta, ne străduim în permanenţă să ne inovăm produsele şi serviciile pentru a îmbunătăţi calitatea îngrijirilor medicale.  Nu ne concentrăm numai pe pacienţi, ci şi pe specialişti – precum şi pe respectarea nevoii de  a vă ajuta  să  vă simplificaţi  fluxurile  de lucru  şi rutina clinică zilnică.

AeroDR HD

AeroDR HD

Sistem radiologic digital wireless

AeroDR HD este un sistem radiologic digital wireless. Cu o rezoluţie maximă de 100 µm şi sensibilitate care permite cea mai înaltă calitate a imaginii, este cel mai sofisticat detector al nostru din prezent. AeroDR HD oferă DQE mai mare şi doze de radiaţie mai mici.

Hardware
hardware icon
Echipamente de imprimare Konica Minolta

Doriţi performanţa supremă în ceea ce priveşte producţia de imprimate digitale? Aţi găsit-o. Echipamentele Konica Minolta pentru birouri şi imprimare pentru producţie sunt etaloane în industrie, cu dispozitive care oferă calitate revoluţionară a imaginilor color, viteză extrem de mare la imprimarea alb-negru, opţiuni de finisare în linie cu calitate la nivel profesionist pentru a îndeplini specificaţiile complexe ale lucrărilor dvs., precum şi multe altele. Indiferent de mărimea sau domeniul de specialitate al companiei dumneavoastră, echipamentele noastre de imprimare vă permit să vă construiţi propria infrastructură de imprimare, să gestionaţi conţinutul digital, să instalaţi instrumente de măsurare de ultimă generaţie şi să exploraţi alte soluţii concepute să vă transforme fluxul de lucru în mod spectaculos.

Software
software icon
Produse software Konica Minolta

Exploraţi nenumăratele moduri diferite în care produsele software Konica Minolta vă pot îmbunătăţi operaţiunile. Konica Minolta rezolvă problemele companiei dvs., combină diverse stiluri de lucru şi vă oferă soluţii care răspund nevoilor specifice industriei dvs. Stabilind întotdeauna priorităţi în ceea ce priveşte nevoile dvs., Konica Minolta îndeplineşte cerinţele software chiar şi ale celor mai exigente organizaţii globale. Utilizând sistemul, puteţi ţine sub control costurile documentelor imprimate şi copiate, puteţi crea măsuri de securitate avansate pentru a vă asigura că documentele sensibile nu ajung pe mâna persoanelor neautorizate, şi multe altele.

Servicii
service icon
Întotdeauna la dispoziţia dumneavoastră

Personalul nostru specializat, competent şi experimentat vă vor răspunde la orice întrebări pe care le puteţi avea şi vă vor arăta cum funcţionează produsul. Serviciile noastre lucrează în beneficiul dumneavoastră, în cadrul unui sistem de asistenţă conceput să asigure că dumneavoastră şi compania dumneavoastră profitaţi la maxim de soluţii. Oferim o gamă de diverse servicii, inclusiv servicii de imprimare optimizată, de combinat cu serviciile de consultanţă; implementare de echipamente şi software; gestionarea fluxurilor de lucru pentru a reduce cheltuielile asociate documentelor şi servicii inteligente de securitate, pentru a vă menţine compania în siguranţă.

Mulţumită detectorului nostru cu TFT (Thin Film Transistor - tranzistor cu film subţire) de înaltă sensibilitate, AeroDR HD este cea mai recentă dezvoltare tehnologică a Konica Minolta. Soluţia este livrată cu un scintilator Csl mai gros, o diodă fotografică de înaltă sensibilitate pe un panou TFT şi o nouă funcţie ROIC (Read out IC - circuit integrat pentru citire), ce reduce nivelurile de zgomot electric cu 50% sau mai mult, ajutându-vă să vă optimizaţi valorile de detecţie.


Cu eficienţa cuantică a detectorului (Detector Quantum Efficiency - DQE), calitatea imaginii este îmbunătăţită enorm, utilizând totodată doze mai mici de radiaţie şi procesând mai rapid datele imaginilor de mari dimensiuni, mulţumită timpilor de ciclu reduşi. Această calitate ridicată a imaginii este asigurată de scintilatorul Csl – o îmbunătăţire de peste 20 de procente adusă panoului premium AeroDR. Cu o dimensiune a pixelilor de numai 100 μm şi de patru ori mai mulţi pixeli decât ai detectoarelor cu rezoluţie standard, AeroDR poate mări microstructuri. Această caracteristică este esenţială pentru un diagnostic precis.


AeroDR HD este de asemenea şi rezistent la apă şi extrem de uşor – cântărind numai 2,6 kg – cu o rezistenţă la sarcină de peste 400 kg şi rezistenţă la încovoiere de 130 kg. De asemenea AeroDR HD poate fi încărcat în numai 30 de minute, mulţumită bateriei sale litiu-ion. Tehnologia actualizată AeroSync vă permite acum să folosiţi o gamă mai vastă de aplicaţii imagistice, inclusiv pentru coloana vertebrală lombară, aplicaţii musculoscheletale şi veterinare.

   

   

Pictogramă funcţie calitate

Vizibilitate mai bună a ţesutului osos trabecular

Pictogramă funcţie tehnologie

Afişează microstructurile

Pictogramă funcţie gestionare medii de printare

Marginea osului este mai clară

Pictogramă funcţie viteză

Flux de lucru rapid, fiabil

Productivity feature icon

DQE mai mare cu doze de radiaţie mai mici

Pictogramă funcţie tehnologie

Structură uşoară, robustă

Pictogramă funcţie tactilă

Fără „forma pixelului” la mărire

Pictogramă funcţie personalizare

Dimensiune a pixelilor de numai 100 μm

Pictogramă funcţie utilizare

AeroSync actualizat pentru detecţie automată mai lungă a expunerii

Îmbunătățirea fluxurilor de lucru în domeniul sănătății - descărcați broșura aici:

Descarcă