Cum să vă asiguraţi că trataţi pacientul corect

Brăţări imprimabile cu laser

Brăţări personalizate


Prevenirea erorilor de identificare a pacienţilor este un factor esenţial în cele mai bune practici medicale. Deşi incidentele sunt rare şi de obicei depistate în timp util, aceste „evenimente legate de pacienţi greşiţi” pot avea ca rezultat aplicarea unui tratament necorespunzător şi pot avea consecinţe grave.

Soluţia? Brăţări personalizate! Brăţările imprimabile cu laser de la Konica Minolta înseamnă că erorile precum tratarea pacientului greşit sau administrarea tratamentului greşit sunt de domeniul trecutului. Imprimarea brăţărilor este un mod eficient de a îmbunătăţi atât gestionarea pacienţilor cât şi performanţa dvs. operaţională.

Soluţii

Soluţii

LaserBand

Cu imprimantele laser Konica Minolta, brăţările de pacienţi şi etichetele fişelor pot fi imprimate pe o singură coală, permiţând imprimarea mai rapidă a informaţiilor şi eficientizarea fluxurilor de lucru aferente spitalizării pacienţilor.

Hardware
hardware icon
Compatibilitate cu imprimantele laser de birou

Utilizând o procedură de testare completă şi un eşantion reprezentativ de imprimante, Konica Minolta poate recomanda clienţilor ce tip de brăţară LaserBand Zebra ar fi cel mai potrivit pentru nevoile lor. Pe lângă garantarea calităţii şi compatibilităţii brăţărilor de pacienţi LaserBand prin emiterea unui raport complet de testare, Konica Minolta dezvoltă şi recomandări detaliate pentru cele mai potrivite setări ale imprimantei, pentru a asigura cele mai bune rezultate posibil şi standarde înalte de fiabilitate în mediul clinic.

Software
software icon
Comunicare cu sistemul medical de informaţii

Introducerea datelor pacienţilor în universul digital: o aplicaţie conectează sistemele bizhub Konica Minolta la aplicaţiile software medicale pentru colectarea instantă, distribuirea şi gestionarea informaţiilor tipărite, sau pentru conversia datelor pacienţilor în coduri de bare sau coduri QR.

Servicii
service icon
Consumabile inovatoare pentru uz clinic de rutină

Dezvoltată special pentru industria medicală, brăţara LaserBand pentru pacienţi este o soluţie sofisticată, robustă şi uşor de utilizat ce dispune de folie de protecţie pentru a proteja perfect textul imprimat cu laser. În combinaţie cu etichetele autoadezive, această bandă premium ajută la simplificarea şi accelerarea fluxurilor de lucru asociate spitalizării pacienţilor, permiţându-le angajaţilor să imprime coli cu etichete şi brăţări de pacient într-o singură operaţiune. LaserBand este disponibilă sub formă de foaie de etichete (de mărimea plicului), sau în formatul A4 cunoscut, combinând etichete adezive integrate cu versiuni pentru adulţi, copii şi bebeluşi. Brăţara de pacient premium este furnizată de Diagramm Halbach Germania. Acest partener specializat în consumabile Zebra fabrică etichete ştanţate individual pe coli de etichete A4, furnizând şi brăţări simple în format A4 sau sub forma foilor de etichete.

Caracteristici principale

Opţiunile de imprimare a brăţărilor Konica Minolta permit unităţilor medicale să le asigure pacienţilor îngrijiri mai bune. Orice personal medical sau doctori prezenţi pot identifica cu uşurinţă pacientul şi prescrie tratamentul corect, în funcţie de fişa pacientului şi testele de laborator, iar îngrijitorii pot doar scana codul de bare de pe brăţară pentru a accesa informaţiile pacientului. Brăţările LaserBand pot fi imprimate în format A4 sau foaie de etichete, ceea ce o face o soluţie rentabilă. O coală A4 conţine o brăţară cu 20 de etichete de fişă. Acestea sunt imprimate simultan, simplificând procesele asociate ID-urilor pacienţilor.

   

   

Pictogramă funcţie imprimare

Compatibile cu imprimantele cu laser şi cu jet de cerneală din întreaga lume

Pictogramă funcţie viteză

Aplicare rapidă şi uşoară pe încheietura mâinii pacientului. Confortabilă pentru sugari, dar şi pentru vârstnici

Pictogramă funcţie personalizare

Protecţia autolaminantă protejează brăţara şi datele împotriva apei şi altor lichide

Pictogramă funcţie utilizare

Brăţările sunt livrate cu o bară extensibilă, făcând mai flexibilă identificarea pacienţilor bariatrici şi cu edem

Productivity feature icon

Brăţările dispun de incizii care indică manipularea, asigurând că brăţările nu pot fi îndepărtate şi reaplicate

Îmbunătățirea fluxurilor de lucru în domeniul sănătății - descărcați broșura aici:

Descarcă acum