Evaluarea reumatologică

Soluţii Konica Minolta pentru diagnosticare timpurie şi o precizie mai mare a diagnosticelor

Reumatologie


Artrita reumatoidă este o boală inflamatorie cronică a articulaţiilor care poate provoca deteriorarea cartilajului şi a oaselor, precum şi dizabilitate. Diagnosticul timpuriu este esenţial pentru a optimiza succesul tratamentului pentru această afecţiune, în special la pacienţii cu factori de risc care indică rezultate slabe, precum nivelurile ridicare de activitate a bolii, prezenţa anticorpilor şi deteriorare timpurie a articulaţiilor. Deteriorarea timpurie poate fi diagnosticată utilizând gama noastră de sisteme AeroDR cu raze X.

Una dintre metodele de măsurare a evoluţiei bolii este de a utilizarea Scorului de activitate a bolii (SAB) cunoscut şi sub numele „protocolul SAB28”. Acest protocol este acum disponibil şi pentru ultrasunete: Konica Minolta a dezvoltat Rheumatoid Arthritis (RA) Workflow (fluxul de lucru Artrita reumatoidă -AR), un instrument unic disponibil numai cu sistemul nostru Sonimage, special conceput pentru a susţine activitatea reumatologilor. Instrumentul bazat pe protocolul SAB28 ghidează reumatologii pe parcursul procedurii de examinare şi evaluare a articulaţiilor persoanelor care suferă de artrită. Instrumentul permite utilizatorilor să ofere îngrijiri speciale acestui grup de pacienţi.

Evaluarea reumatologică

Evaluarea reumatologică

Soluţii

  • Şablon preîncărcat al protocolului SAB28
  • Efectuează comparaţii rapide şi uşoare ale imaginilor cu articulaţii
  • Îndrumări clinice pentru medici
  • Diagnosticare neinvazivă pentru confortul pacienţilor
  • Raportare rapidă, uşoară
  • Vizualizare îmbunătăţită a acului pentru injecţii
Hardware
hardware icon
Dispozitiv cu ultrasunete portabil

SONIMAGE® HS1 este un sistem cu ultrasunete compact, cu funcţie avansată pentru aplicaţii musculoscheletale, oferind detalii ale imaginii şi rezoluţie de contrast de nivel superior. Funcţiile tehnologice avansate şi calitatea ridicată a rezoluţiei imaginii asigură diagnostice de încredere, ghidarea acului pentru procedurile de intervenţie şi gestionarea tratamentului la locul acordării îngrijirilor.

Software
software icon
Produse software Konica Minolta

Exploraţi nenumăratele moduri diferite în care produsele software Konica Minolta vă pot îmbunătăţi operaţiunile. Konica Minolta rezolvă problemele companiei dvs., combină diverse stiluri de lucru şi vă oferă soluţii care răspund nevoilor specifice industriei dvs. Stabilind întotdeauna priorităţi în ceea ce priveşte nevoile dvs., Konica Minolta îndeplineşte cerinţele software chiar şi ale celor mai exigente organizaţii globale. Utilizând sistemul, puteţi ţine sub control costurile documentelor imprimate şi copiate, puteţi crea măsuri de securitate avansate pentru a vă asigura că documentele sensibile nu ajung pe mâna persoanelor neautorizate, şi multe altele.

Servicii
service icon
Întotdeauna la dispoziţia dumneavoastră

Personalul nostru specializat, competent şi experimentat vă vor răspunde la orice întrebări pe care le puteţi avea şi vă vor arăta cum funcţionează produsul. Serviciile noastre lucrează în beneficiul dumneavoastră, în cadrul unui sistem de asistenţă conceput să asigure că dumneavoastră şi compania dumneavoastră profitaţi la maxim de soluţii. Oferim o gamă de diverse servicii, inclusiv servicii de imprimare optimizată, de combinat cu serviciile de consultanţă; implementare de echipamente şi software; gestionarea fluxurilor de lucru pentru a reduce cheltuielile asociate documentelor şi servicii inteligente de securitate, pentru a vă menţine compania în siguranţă.

Caracteristici principale

Sistemul Sonimage poate fi utilizat în diverse medii clinice. Deoarece este extrem de portabil şi uşor de utilizat, Sonimage este instrumentul perfect pentru reumatologii care-şi efectuează examinările de zi cu zi. Instrumentul cu ultrasunete dispune de o interfaţă cu utilizatorul intuitivă, combinând beneficiile tehnologiei cu ecran tactil cu o consolă simplificată cu un ecran complet tactil de 15 inchi. 


De asemenea, instrumentul se utilizează cu numai opt butoane fizice şi o bilă de navigare integrată. Sonimage oferă în plus valoare adăugată unică sub forma imagisticii sale musculoscheletale extraordinare, deosebit de utilă pentru ortopezi, reumatologi şi medici specializaţi în reabilitare şi terapie fizică. 


Cu funcţia vizualizare simplă a acului (Simple Needle Visualisation - SNV), Sonimage HS1 poate evidenţia acul pe o imagine cu ultrasunete cu abordări atât în cadrul planului cât şi în afara planului. De asemenea, sistemul oferă posibilitatea de a afişa imagini de18 MHz, reduse la o scală cu adâncimea de 1 cm, oferind o vizualizare confortabilă a detaliilor pe ecran. 


Rheumatoid Arthritis Workflow (fluxul de lucru pentru artrita reumatoidă) ghidează medicii pe parcursul unui protocol dedicat pentru artrita reumatoidă, oferind o prezentare clară a articulaţiilor examinate şi mărind precizia procesului de diagnosticare în general. Bolnavii de artrită nu sunt nici pe departe singurii utilizatori care pot beneficia de această tehnologie de ultimă generaţie, ci mai mult: Sonimage HS1 poate fi utilizat şi de cardiologi, care vor considera foarte utile caracteristicile precum modurile TDI sau CW ale sistemului. Funcţia de măsurătoare Auto IMG (intima-medial thickness) (GIM- grosimea intimă-medie) permite evaluarea avansată a stării de sănătate a arterelor.

   

   

Pictogramă funcţie tehnologie

3THI Triad Tissue Harmonic Imaging

Pictogramă funcţie viteză

Porneşte din standby în mai puţin de 15 secunde

Productivity feature icon

Traductoare de bandă largă cu sensibilitate ridicată

Pictogramă funcţie mobilitate

Soluţie mobilă pe cărucior cu până la trei conectori pentru sonde

Pictogramă funcţie calitate

Soluţie portabilă cu baterie integrată

Pictogramă funcţie copiere

Rheumatoid Arthritis Workflow (flux de lucru pentru artrita reumatoidă) integrat în Sonimage HS1

Pictogramă funcţie utilizare

Tehnologie simplă de vizualizare a acului (SNV)

Pictogramă funcţie imprimare

Metodă de imagistică de tip elastografie de deformare

Îmbunătățirea fluxurilor de lucru în domeniul sănătății - descărcați broșura aici:

Descarcă acum

Cutting edge in Healthcare

Konica Minolta develops cutting-edge technologies, providing you with the highest performance and reliable solutions. Give us a call today, and a dedicated expert from our Healthcare Division will help you create the system perfectly tailored to the needs of your medical practice.