Platforma IT All-in-one

Workplace Hub

Workplace Hub: simplifică domeniul IT


Lucraţi aşa cum doriţi. Lucraţi pentru dvs. – în condiţiile dvs. Gratis. Împuternicit. Conectat. Sună bine? Chiar este.

În această perioadă a supra-creşterii volumelor de date şi a tehnologiilor foarte complexe, afacerea dvs. se confruntă cu un şir de provocări, în timp ce munca angajaţilor devine mai accesibilă de pe dispozitivele mobile, standardele de securitate ale datelor se consolidează şi diverse sisteme trebuie să fie actualizare în mod regulat.


Ce se întâmplă dacă afacere dvs. întâmpină defecţiuni de sistem?


Pregătirea pentru orice problemă posibilă legată de mediul IT vă va oferi linişte – precum şi mai multă energie şi timp pentru a va concentra pe sarcinile importante ale afacerii dvs. 

Aflați în două minute ce înseamnă Workplace Hub

Imaginați-vă tehnologia construită în jurul dvs.: centrul de lucru Konica Minolta

Până acum, compatibilitatea sistemelor a reprezentat unul dintre marile obstacole în calea productivității muncii. Prin unificarea diferitelor părți ale infrastructurilor IT la locul de muncă, Workplace Hub înlătură această barieră și oferă servicii inteligente. Facilitează gestionarea și dezvoltarea mediilor IT pe care organizațiile au nevoie și le doresc. Aceasta permite oamenilor să lucreze mai inteligent de la orice dispozitiv sau locație. Pune oamenii în controlul tehnologiei.

Beneficii

Workplace Hub consistă dintr-o mulţime de instrumente pe care le puteţi folosi pentru a îmbunătăţi gestiunea IT. Acesta îmbină gestiunea, colaborarea, tehnologia şi asistenţa într-un ecosistem IT complet. Platforma de servicii IT a fost dezvoltată de Konica Minolta cu scopul de a oferi eficienţe în afaceri, colaborare eficientă, împreună cu parteneri puternici în tehnologie precum Hewlett Packard Enterprise, Sophos şi Microsoft.

   

   

Tablou de bord administrator pentru pictograma caracteristicii WorkplaceHub

Reduceţi complexitatea din domeniul IT

Infrastructură IT pentru pictograma caracteristicii WorkplaceHub

Optimizaţi-vă cheltuielile IT

Servicii IT pentru pictograma caracteristicii WorkplaceHub

Menţineţi-vă datele sigure

Tablou de bord utilizator pentru pictograma caracteristicii WorkplaceHub

Îmbunătăţiţi eficienţa echipei