Gestiune de back-up

Aveţi nevoie de gestiune de back-up în care să aveţi încredere?

Dormiţi liniştiţi ştiind că sistemele noastre de gestionare a recuperării funcţionează non-stop pentru a vă face back up la date şi a le proteja


Gestiunea noastră de back-up eficientă din punct de vedere a costurilor se va ocupa de stocarea datelor şi nevoile de securitate. Vă asigurăm că baza de date şi fişierele sunt protejate şi că optimizăm configuraţia software-ului, când este necesar.

Sunteţi în siguranţă cu serviciul nostru foarte sigur de back-up – parte din serviciile noastre de gestionare IT. Acesta include date de server şi gestionare, asistenţă şi administrare zilnică a spaţiului de lucru pentru sistemele de back-up.


De asemenea, oferim servicii şi soluţii concepute pentru a vă susţine iniţiativele de gestionare a ciclului de viaţă a datelor, inclusiv recuperarea în caz de dezastru şi protecţia datelor. Serviciile pentru managementul de administrare la distanţă Konica Minolta folosesc o abordare structurată, asigurându-se că platforma poate fi restaurată rapid şi simplu în cazul în unei căderi a sistemului sau scurgeri de date de orice tip.


Complet flexibil şi construit conform nevoilor organizaţiilor mici, medii sau mari, serviciul poate fi oferit pe un singur site, în cloud sau pe versiunile hibride. Include o gamă largă de opţiuni tehnice – de la NetApp până la Veeam, SolarWinds şi multe altele – şi este scalabil, aşa că trebuie să plătiţi „pe măsură ce accesaţi” nevoile actuale.

Gestionati serviciul de back-up

Descarcă acum
IMS_Managed Back-up Service_Leaflet

Contactați-ne

Contactați-ne

Konica Minolta offers a variety of back-up solutions.

Get in touch with one of our experts today to talk about how we can create an extra level of security for your company with round-the-clock remote monitoring and take the pressure off your IT-Team using the world’s latest back-up technology.

Da, aș dori să primesc informații prin:*

cu privire la produsele și serviciile Konica Minolta Business Solutions România și ale altor companii asociate din cadrul grupului, adaptate intereselor mele personale . Datele dvs. vor fi procesate în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate.
Cod de verificare:

Câmpurile cu *sunt obligatorii!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings