Supraveghere cu camere pentru spaţii comerciale

Soluţii pentru întreprinderi mici şi mijlocii adaptate nevoilor dvs.

Securitatea dvs. este preocuparea noastră


În fiecare zi, întreprinderi mici şi mijlocii din toată lumea sunt expuse la incendii, furturi, vandalism şi alte incidente cu daune – multe din acestea ar fi putut fi evitate cu uşurinţă. Spaţiile de birouri şi depozitele pot să pară ţinte uşoare pentru hoţi, iar un sistem de supraveghere cu camere pentru spaţii comerciale poate face diferenţa în prevenirea daunelor. Camerele de securitate MOBOTIX vor oferi o înregistrare foarte clară a locului infracţiunii – şi multe altele pe lângă aceasta. Aşadar, faceţi un pas înainte – şi securizaţi viitorul companiei dvs.!

Konica Minolta oferă soluţii care vor schimba felul în care vedeţi securitatea. Ele vă permit să vă încredeţi în infrastructura video de înaltă calitate concepută să vă ofere linişte, asigurând totodată că aveţi o vedere la 360° şi beneficiaţi de recunoaştere termică, automatizare, calitate ridicată, imagine clară, vedere emisferică, notificare prin e-mail şi multe altele. 


Sistemul nostru de supraveghere cu camere a spaţiilor comerciale oferă un sistem complet de securitate ajustat la nevoile moderne ale companiei dvs., vă permite să investiţi în siguranţa şi viitorul dvs. şi vă ajută să vă axaţi pe sarcinile dvs. principale în timp ce infrastructura video este gestionată în mod profesional.


Soluţia de supraveghere cu camere a spaţiilor comerciale include următoarele caracteristici:


  • Asigură imagini clare şi exacte pentru un material mai bun
  • Necesită întreţinere mai puţină (şi, de asemenea, un cost general de deţinere mai mic), ceea ce înseamnă un randament mai bun al investiţiei făcute
  • Cel mai mic consum de energie – video cu IP ecologic
  • Securitate cibernetică datorită comunicării criptate


Comercial (întreprinderi mici şi mijlocii)

Comercial (întreprinderi mici şi mijlocii)

Totul dintr-o singură sursă

Sistemul de securitate MOBOTIX nu necesită infrastructură suplimentară. Investiţia într-un sistem de supraveghere cu camere pentru spaţii comerciale înseamnă că nu va trebui să vă gândiţi la sisteme de sprijin separate, software-uri sau un server central. 

 

Pe lângă faptul că va economisi timpul şi energia pe care le-aţi consuma în caz contrar la căutarea de elemente potrivite, este şi o opţiune economică, transparentă financiar şi mult mai fiabilă decât sistemele cu elemente multiple. Toate procesele – cum ar fi gestionarea evenimentelor şi alarmelor, înregistrare şi prelucrare imagini – sunt complet locale, în interiorul camerei de securitate.

Hardware
hardware icon
Mult mai mult decât o soluţie standard

Camerele MOBOTIX pot fi utilizate într-o gamă largă de domenii variate şi sunt renumite pe plan mondial pentru fiabilitatea lor ridicată. Oferă cea mai bună eficienţă energetică şi cel mai ridicat nivel de precizie. O cameră individuală poate monitoriza discret o întreagă zonă, fără puncte moarte.

Software
software icon
Sistem de Gestionare Video – totul dintr-o singură sursă

Sistemul de Gestionare Video (VMS) MOBOTIX este o soluţie software MOBOTIX intuitivă şi flexibilă pentru gestionare video, analiză video şi controlul dispozitivelor. VMS nu necesită vreun server de gestionare şi tot ce aveţi nevoie este integrat, aşadar nu trebuie să vă gândiţi la instalarea de noi soluţii.

Servicii
service icon
Pachetul complet perfect

Vă suntem alături în fiecare etapă a procesului, pentru a ne asigura că beneficiaţi de conceptul perfect şi atotcuprinzător de soluţii de securitate. Începând cu o consultare detaliată, inclusiv inspecţia şi analiza locaţiei, identificăm soluţia personalizată care va satisface nevoile specifice ale companiei dvs. pentru a vă optimiza şi îmbunătăţi întreaga infrastructură video. O gestionare adecvată a proiectului va include instalarea profesională, urmată de servicii de monitorizare de la distanţă pentru a controla infrastructura IT şi starea reţelei, precum şi întreţinere pentru a asigura funcţionarea fără erori a sistemului de securitate video.

Soluţia independentă completă

Camerele MOBOTIX reprezintă o îmbunătăţire majoră a întregului proces de prelucrare a imaginilor. Înregistrările sunt de calitate superioară, chiar şi atunci când obiectele se mişcă repede sau sunt slab iluminate. Datorită clarităţii imaginilor furnizate, puteţi întotdeauna vedea exact ce se întâmplă la locaţie. Imaginea de înaltă calitate vă va permite să identificaţi cele mai fine detalii, iar tehnica inovativă de detectare a mişcării asigură faptul că ştiţi exact unde să vă uitaţi. 


Senzorul MxActivity deosebeşte vântul sau mişcarea păsărilor de activitatea cu adevărat suspectă, reducând alarmele false cu până la 90%. Puteţi automatiza rapid şi uşor răspunsul sistemului la activitatea detectată şi puteţi configura sistemul să deschidă bariere pentru maşini autorizate şi să reacţioneze la o mişcare suspectă într-un anumit moment din zi cu un mesaj audio. 


Opţiunile sunt nelimitate; puteţi adapta numeroasele caracteristici ale sistemului de supraveghere cu camere pentru spaţii comerciale la cerinţele dumneavoastră specifice. Decizia vă aparţine.


Sistemul inteligent de securitate video vă permite să vă concentraţi pe conducerea companiei dvs. şi să vă atingeţi obiectivele de afaceri fără să vă gândiţi la echipamentul instalat. Caracteristicile includ:

   

   

Pictogramă funcţie personalizare

Automatizare

Pictogramă funcţie calitate

Sistem complet

Pictogramă funcţie tactilă

Detectarea mişcării

Pictogramă funcţie tehnologie

Nu este necesar un server central

Pictogramă funcţie gestionare medii de printare

Soluţie de securitate scalabilă

Pictogramă funcţie utilizare

Analiză sofisticată

Pictogramă funcţie mobilitate

Sistem audio bidirecţional

Siguranța ta este misiunea noastră

Soluții profesionale de securitate video pentru companiile mici și mijlocii

Descarcă acum
Solution3-mx_FL_en_170504_KMU-A4