Îmbunătăţiţi-vă eficienţa cu procesarea digitală avansată a e-mailurilor şi informaţiilor zilnice

Sunteţi copleşit(ă) de ceea ce vine prin aceste uşi virtuale?

Corespondenţă digitală


Conţinutul ajunge în şi pleacă din mai multe canale – e-mailuri, fax, hârtie, streamuri EDI, fişiere XML etc. Toate lucrurile importante care ajung trebuie să fie procesate şi gestionate eficient.

Angajamentul eficient cu clientul necesită ca orice conţinut referitor la clienţi – de la deschiderea contului şi solicitări de servicii până la reînnoiri ale politicii, plăţi ale facturilor şi plângeri – trebuie să fie gestionare prompt şi cu precizie. Din păcate, acest lucru nu se prea întâmplă. Dar se poate realiza – cu corespondenţa digitală.

Cum poate spațiul poștal digital să vă ajute afacerea?

Listen to our experts and get an idea how your business can benefit from a digital mailroom solution.

Corespondenţă digitală

Corespondenţă digitală

Corespondenţă digitală modernă

„Corespondenţa digitală” tradiţională a fost o soluţie pentru convertirea tuturor comunicaţiile fizice în forme digitale, pe care le-au trimis apoi, pe cale electronică, părţilor relevante. În ziua de astăzi, corespondenţa digitală înseamnă mai mult de atât. Software-ul de gestiune a documentelor poate identifica ce este conţinutul, extrage informaţiile relevante, dacă este posibil, şi apoi să le trimită la procesul sau persoana relevant/ă. În plus, cererea clienţilor sau partenerilor de afacere de a primi documente, cum ar fi facturi, în formă electronică poate fi îndeplinită cu uşurinţă.

Această gestiune a informaţiilor aproape că a devenit omniprezentă – pentru toate intrările şi ieşirile unei organizaţii. Pe scurt, corespondenţa digitală poate revoluţiona modul în care afacerea dvs. primeşte, procesează şi distribuie informaţii – jucând un rol esenţial pentru transformare digitală şi oferind proceselor ulterioare acces la informaţiile relevante fără întârziere.

Hardware
hardware icon
Imprimare hardware Konica Minolta

Doriţi cea mai bună performanţă digitală de imprimare a produselor? Aţi găsit-o deja. Produsele de imprimare şi de birou Konica Minolta sunt filigrane industriale, cu dispozitive care oferă calitate revoluţionară a culorii imaginii, ieşire rapidă alb-negru, opţiuni de finisare inline de calitate pentru a respecta specificaţiile joburilor complexe şi multe altele. Indiferent de dimensiunea sau aria de specializarea a companiei dvs., hardware-ul nostru de imprimare vă permite să vă construiţi infrastructura de imprimare, să gestionaţi conţinutul digital, să plasaţi instrumentele de măsurare de ultima oră şi să exploraţi alte soluţii concepute pentru a vă schimba complet fluxul de lucru.

Software
software icon
Produse software Konica Minolta

Exploraţi diferite moduri în care produsele pentru software-ul Konica Minolta v-ar putea îmbunătăţi operaţiunile. Konica Minolta rezolvă problemele companiei dvs., corespunde cu diferite stiluri de lucru şi oferă soluţii software care îndeplinesc nevoile industriei dvs. Prin stabilirea priorităţilor nevoilor dvs., Konica Minolta respectă cerinţele software ale celor mai stricte organizaţii globale. Folosind sistemul, puteţi păstra anonime costurile pentru ieşirile imprimate sau copiate, puteţi crea măsuri de securitate pentru a asigura că documentele importante nu ajung pe mâinile persoanelor neautorizare şi multe altele.

Servicii
service icon
Mereu la dispoziţia dvs.

Personalul nostru cu experienţă şi cunoştinţe vă va răspunde la orice întrebare şi vă va arăta cum să vă administraţi produsul. Serviciile noastre funcţionează pentru beneficiile dvs., printr-un sistem de asistenţă conceput pentru a asigura că dvs. şi compania dvs. beneficiaţi în totalitate de aceste soluţii. Oferim o gamă largă de servicii, inclusiv servicii de optimizate de imprimare pentru a îmbina consultarea dvs.; implementarea hardware şi software; gestionarea fluxului de lucru, pentru a micşora cheltuielile documentului, şi servicii inteligente de securitate, pentru a menţine afacerea sigură.