Planificarea resurselor companiei (Enterprise Resource Planning - ERP)

Exploatarea resurselor dvs. cât mai eficient posibil

Administrarea resurselor dvs. va accede la nivelul următor – asistenţă în fiecare etapă cu o soluţie ERP integrată în compania dvs. pregătită pentru viitor


O privire de ansamblu asupra resurselor companiei dvs. este crucială pentru o afacere profitabilă. Sistemele ERP sunt esenţiale pentru principalele procese de afaceri, de la producţie până la ţinerea evidenţelor. Aplicaţiile Konica Minolta vă ajută să combinaţi toate funcţiile back-end într-o singură soluţie inteligentă pentru creşterea eficienţei şi reducerea redundanţelor.

Sistemul nostru back-end trebuie să facă faţă unei game largi de informaţii care provin de la departamentele financiar, contabil, de administrare a lanţului de aprovizionare şi multe altele. Deoarece în aceste procese sunt implicate diferite departamente şi diferiţi angajaţi, este foarte important ca toată lumea să poată acţiona pe o bază comună. Altfel este probabil să apară redundanţe, care pot duce la reducerea eficienţei şi productivităţii din compania dvs.


Pentru a soluţiona aceste probleme, implementăm o soluţie ERP integrată pentru administrarea proceselor şi datelor de intrare într-o aplicaţie personalizată. Cu toate funcţiile legate de ERP concentrate într-o singură soluţie flexibilă, procesele dvs. de planificare economică sunt susţinute perfect. Departamentele implicate pot să colaboreze eficient şi să-şi alinieze resursele şi procesele mai aproape de strategia dvs. generală. În acelaşi timp, soluţia vă ajută să evitaţi comenzile duplicat şi alte erori pentru a vă putea concentra pe ce este cu adevărat important: afacerea dvs.


Pentru a vă oferi cea mai bună soluţie posibilă, asigurăm un sistem ERP personalizat, bazat pe Microsoft Dynamics 365. Concentrându-ne pe nevoile dvs. specifice, ne asigurăm că soluţia se potriveşte cu exactitate cerinţelor dvs. pentru a vă optimiza procesele digitale de afaceri din toate departamentele.

Contactați-ne

Contactați-ne
Da, aș dori să primesc informații prin:

cu privire la produsele și serviciile Konica Minolta Business Solutions România și ale altor companii asociate din cadrul grupului, adaptate intereselor mele personale . Datele dvs. vor fi procesate în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate.
Security code:

Câmpurile cu *sunt obligatorii!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings