Serviciile de consultanţă în securitatea informaţiilor de la Konica Minolta

Aşadar, întrebaţi-vă: este firma dvs. în siguranţă? Şi ce aţi fi pregătit să faceţi pentru a o proteja?

Atacatorii cibernetici au acumulat experienţă: şi acum vizează şi compania dvs.


Zilele în care atacurile cibernetice constau doar din încercări de tot râsul de a obţine detaliile bancare prin e-mailuri frauduloase au dispărut de mult. În prezent, întrebarea nu mai este dacă compania dvs. va fi sau nu va fi atacată cibernetic. Ci când va fi.

Dacă doriţi să vă asiguraţi că firma dvs. este protejată de astfel de atacuri, Konica Minolta este partenerul pentru dvs. Expertiza companiei şi o experienţă vastă îi conferă o imagine de ansamblu unică asupra tuturor activităţilor dvs. în definirea soluţiei potrivite pentru dvs. Experţii companiei în securitatea dispozitivelor de imprimare, securitate video, securitate IT şi securitatea datelor vor analiza cerinţele dvs. de securitate şi vor lucra împreună cu dvs. pentru a elabora un concept pentru securitatea dvs. totală.

Şi în cazul în care aţi crezut că a fi mici înseamnă că nu sunteţi pe radarul atacatorilor cibernetici, gândiţi-vă din nou. Întreprinderile mici şi mijlocii sunt acum ţinte mai vulnerabile decât oricând, reprezentând aproape jumătate din atacurile cibernetice la nivel mondial.

Iată povestea despre modul în care parteneriatul cu Konica Minolta ar putea ajuta compania dvs. să se protejeze împotriva atacurilor cibernetice.


Hannover Messe 2019

In Hall 5 in the "Digital Factory" exhibition area, our experts will present powerful solutions and concepts for IIoT, industry 4.0 and digitization

Vizitați-ne la Hannover Messe 2019

Contactați-ne

Contactați-ne
Da, aș dori să primesc informații prin:*

cu privire la produsele și serviciile Konica Minolta Business Solutions România și ale altor companii asociate din cadrul grupului, adaptate intereselor mele personale . Datele dvs. vor fi procesate în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate.
Cod de verificare:

Câmpurile cu *sunt obligatorii!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings