Viitorul procesărilor inteligente ale facturilor începe acum

Propulsaţi-vă întreaga organizaţie spre o gestionare eficientă cu procese financiare automatizate.

Nu vă rezumaţi la evitarea obstacolelor


Afacerile de succes din ziua de astăzi se bazează puternic pe managementul eficient şi abilitatea acestuia de a obţine informaţii de încredere într-o manieră oportună. Acest lucru include unul din procesele din miezul afacerilor şi abilitatea acesteia de a procesa facturile trimise. Cu rapiditate şi precizie.

Uneori, afacerile se confruntă cu acest segment în mare parte deoarece aceştia încă se bazează pe lucrul intensiv cu hârtie, manual şi repetitiv. 
Care este rezultatul?


Munca delicată, documentele lente şi procesarea facturilor, orele pierdute şi departamentul dvs. de conturile de plată fac mai multe greşeli şi rapoarte false din cauza cifrelor incorecte. Chiar dacă companiile primesc mai multe facturi digitale, acestea încă sunt imprimate şi îndosariate ca copii, ceea ce, aproape mereu, duce la ineficienţa gestionării conţinutului de hârtie. Înţelegeţi că nu există nicio modalitate pentru ca conturile de plată să funcţioneze dacă doriţi să vedeţi rezultate reale, nu? 


Pentru toţi începătorii din management, să analizăm numerele  pentru mai multe statistici. Examinările de la AIIM arată că, în medie, durează aproximativ 9 zile pentru a procesa o factură, la un preţ de peste 8 EUR pe factură.  


Procesarea facturilor

Procesarea facturilor

Gestionarea facturilor digitale

Cu gestionarea facturilor digitale Konica Minolta, puteţi capta toate facturile primite, asigurându-vă că toate sunt mapate corect în sistemul dvs. Toate detaliile relevante de facturi, cum ar fi consimţământul, numerele facturilor etc., sunt procesate, verificate şi captate automat folosind recunoaştere textului şi algoritmi inteligenţi. Acest lucru înseamnă că facturile dvs. sunt depozitate în siguranţă şi pot fi mereu accesate din spaţiul dvs. de lucru În plus, toate acele facturi captate sunt redirecţionate instant către departamentele din conducere. Sună promiţător?


Soluţiile de procesare ale facturilor Konica Minolta oferă integrare fără stres în sistemele Enterprise Resource Planning (ERP) existente. Până la urmă, totul este pentru a reduce gestionare manuală a facturilor, evitarea erorilor, scăderea timpului necesar pentru procesările facturilor şi reducerea costului procesării facturilor. 

Hardware
hardware icon
Imprimare hardware Konica Minolta

Doriţi cea mai bună performanţă digitală de imprimare a produselor? Aţi găsit-o deja. Produsele de imprimare şi de birou Konica Minolta sunt filigrane industriale, cu dispozitive care oferă calitate revoluţionară a culorii imaginii, ieşire rapidă alb-negru, opţiuni de finisare inline de calitate pentru a respecta specificaţiile joburilor complexe şi multe altele. Indiferent de dimensiunea sau aria de specializarea a companiei dvs., hardware-ul nostru de imprimare vă permite să vă construiţi infrastructura de imprimare, să gestionaţi conţinutul digital, să plasaţi instrumentele de măsurare de ultima oră şi să exploraţi alte soluţii concepute pentru a vă schimba complet fluxul de lucru.

Software
software icon
Produse software Konica Minolta

Exploraţi diferite moduri în care produsele pentru software-ul Konica Minolta v-ar putea îmbunătăţi operaţiunile. Konica Minolta rezolvă problemele companiei dvs., corespunde cu diferite stiluri de lucru şi oferă soluţii software care îndeplinesc nevoile industriei dvs. Prin stabilirea priorităţilor nevoilor dvs., Konica Minolta respectă cerinţele software ale celor mai stricte organizaţii globale. Folosind sistemul, puteţi păstra anonime costurile pentru ieşirile imprimate sau copiate, puteţi crea măsuri de securitate pentru a asigura că documentele importante nu ajung pe mâinile persoanelor neautorizare şi multe altele.

Servicii
service icon
Mereu la dispoziţia dvs.

Personalul nostru cu experienţă şi cunoştinţe vă va răspunde la orice întrebare şi vă va arăta cum să vă administraţi produsul. Serviciile noastre funcţionează pentru beneficiile dvs., printr-un sistem de asistenţă conceput pentru a asigura că dvs. şi compania dvs. beneficiaţi în totalitate de aceste soluţii. Oferim o gamă largă de servicii, inclusiv servicii de optimizate de imprimare pentru a îmbina consultarea dvs.; implementarea hardware şi software; gestionarea fluxului de lucru, pentru a micşora cheltuielile documentului, şi servicii inteligente de securitate, pentru a menţine afacerea sigură.

Cu atât de multe soluţii de captare şi gestionare a documentelor dezvoltate de Konica Minolta, orice organizaţie poate să valorifice puterea automatizării procesării facturilor pentru conturile plătibile. Cel mai important, soluţiile pentru procesarea facturilor reduc erorile şi asigură transparenţă, eliminând blocajele operaţionale – confirmându-se tot odată. 


Nu contează cum facturile ajung la organizaţia dvs., în format hârtie sau ca ataşamente prin e-mail, o soluţie automatizată API captează, organizează şi livrează acele facturi, folosind fluxul de lucru cuprinzător şi soluţii de rutare persoanelor potrivite – rapid. 

   

   

Pictogramă funcţie viteză

Fluxurile de lucru automate care optimizează sarcinile manuale care consumă timp.

Pictogramă funcţie utilizare

Acces instantaneu la facturile în aşteptare. Nu mai există căutări interne lungi pentru facturile din format hârtie – pentru a vă putea accesa facturile oricând, de oriunde. 

Pictogramă funcţie mobilitate

Tehnologii pentru mobil care permit autorizarea facturilor din mers, astfel încât facturile pot fi autorizate pe persoanele relevante oriunde s-ar afla.

Pictogramă funcţie calitate

Validarea facturilor în timp real pentru a detecta mai repede erorile, rezolva probleme şi îmbunătăţi relaţiile cu furnizorii. 

Productivity feature icon

Capturarea digitală structurată a tuturor facturilor trimise. 

Find out how our Solution could benefit your business:
Number of employees
€ per hours salary
We can give you Back
83
Hours per week
With an ROI of
2083
€ Per week
You could save up to
97917
€ Per Annum *

Download whitepapers for free

Hannover Messe 2019

In Hall 5 in the "Digital Factory" exhibition area, our experts will present powerful solutions and concepts for IIoT, industry 4.0 and digitization

Vizitați-ne la Hannover Messe 2019