Supraveghere video a logisticii

Optimizaţi securitatea logistică la toate locaţiile dvs.

Supraveghere automată cu camere pentru o logistică fără cusur


Doriţi să optimizaţi felul în care utilizaţi supravegherea cu camere în mixul logistic – şi să păstraţi toate locaţiile şi procesele sigure? Prin optimizarea proceselor dvs. logistice şi folosirea metodei de supraveghere video a logisticii pentru a diversifica mixul de securitate şi monitorizare, puteţi urmări cu precizie mişcările, bunurile şi sistemele utilizate în locaţia dvs. şi puteţi proteja fluxul logistic mai eficient decât înainte.

Doriţi să vă optimizaţi procesele de logistică? Atunci alegeţi-vă un partener pe care vă puteţi baza! 


Locaţiile comerciale moderne, cum ar fi depozite, necesită politici stricte de securitate – şi procese de logistică optimizate – dacă se doreşte prevenirea deteriorării sau pierderii de bunuri, sisteme şi date care circulă în acestea. 


Fiecare din locaţiile companiei dvs. necesită o securitate strictă dacă doriţi să preveniţi daunele aduse proprietăţii dvs., furtul, pierderea sau manipularea necorespunzătoare a bunurilor. Sistemul robust de supraveghere cu camere MOBOTIX a fost proiectat să fie pregătit pentru automatizarea proceselor de lucru prin soluţii IoT (Internet of Things). Datorită utilizării comunicării criptate, sistemul de logistică MOBOTIX este prevăzut cu securitate cibernetică, oferă o capacitate de supraveghere imbatabilă şi are funcţii de securitate şi monitorizare ultramoderne care vor fi foarte apreciate de dvs. şi compania dvs. 


De asemenea, sistemul este dotat cu tehnologie emisferică pentru a asigura că se obţine o acoperire maximă folosind numărul minim de camere. Operarea discretă asigură protecţie completă împotriva deteriorării, furtului şi vandalismului – iar cu un nivel mai redus de întreţinere, costul total de deţinere este mai mic, aşadar veţi avea un randament bun al investiţiei.

LOGISTICĂ

LOGISTICĂ

Includerea supravegherii în amestecul strategic

Camerele de supraveghere MOBOTIX oferă o gamă largă de caracteristici drept instrument logistic. Camerele sunt compatibile cu IoT (Internet of Things) pentru a asigura automatizarea inteligentă a proceselor, măsoară temperatura pentru a îmbunătăţi monitorizarea maşinilor la locaţii şi a opţiunilor dvs. de gestiune şi control şi pentru a evita prejudicii grave pentru afacerea dvs. De asemenea, au o structură robustă şi rezistentă la intemperii pentru a permite o utilizare sigură şi fiabilă în spaţii externe, indiferent de anotimp, asigură gradul maxim de acoperire folosind numărul minim de camere („tehnologie emisferică) şi sunt fabricate în Germania, pentru a fi de calitate ridicată şi cele mai bune în ceea ce priveşte fiabilitatea.

Hardware
hardware icon
Seria MOBOTIX x6

Dacă trebuie să capturaţi date video cu rezoluţie înaltă, camerele din seria inovativă MOBOTIX x6 reprezintă o investiţie inteligentă, oferind o gamă largă de opţiuni noi de aplicaţii şi integrare pentru a satisface nevoile tuturor clienţilor. Echipamentul hardware oferă caracteristici interesante şi alte elemente, inclusiv un concept descentralizat, precum şi costuri generale de deţinere mai reduse şi tehnologia emisferică. Camerele din seria MOBOTIX x6 oferă o calitate superioară a imaginii, un produs de calitate ridicată şi securitate cibernetică.

Software
software icon
Sistem de Gestionare Video (VMS)

MxManagementCenter (MxMC) este un Sistem de Gestionare Video puternic şi uşor de utilizat cu inteligenţă integrată. Sistemul poate fi utilizat intuitiv pe calculatoare Windows şi Apple – aşadar nu este necesar un server de gestionare.

Servicii
service icon
Consultanţă

Supraveghere adaptată nevoilor specifice ale companiei dvs. Serviciul nostru de consultanţă include optimizarea şi îmbunătăţirea întregii infrastructuri video, inclusiv o inspecţie şi analiză a locaţiei.

Hannover Messe 2019

In Hall 5 in the "Digital Factory" exhibition area, our experts will present powerful solutions and concepts for IIoT, industry 4.0 and digitization

Vizitați-ne la Hannover Messe 2019