Colaborare mobilă / partajare şi sincronizare fişiere

Doriţi să depăşiţi restricţiile depăşite ale comunicărilor globale instantanee?

De ce mobilitatea maximă + flexibilitatea mai rapidă = productivitate sporită


Afacerile din prezent se confruntă cu schimbări din ce în ce mai rapide, în curs de desfăşurare. Pe măsură ce o nouă tehnologie apare după o altă tehnologie, adesea pentru a dicta funcţionarea întregii industrii în decurs de câţiva ani (sau mai puţin) şi spre deosebire de economiile naţionale care se estompează, întreprinderile sunt în permanenţă forţate să evolueze. Construirea unei astfel de tehnologii noi - colaborare mobilă - în procesele dvs. de zi cu zi este esenţială pentru succesul afacerii dvs.

Dacă vă ocupaţi de afaceri, veţi fi conştienţi de faptul că singura modalitate de a menţine avantajul competitiv este de a face cea mai eficientă utilizare posibilă a noilor tehnologii din momentul în care acestea apar în sectorul dvs. Compania dvs. trebuie să reacţioneze în mod flexibil la schimbările tehnologice, să o adapteze la nevoile dvs. şi să îmbrăţişeze numeroasele opţiuni pe care le poate oferi. 


Capacitatea companiei dvs. de a sprijini colaborarea online prin intermediul dispozitivelor mobile este exemplul perfect. dokoni SYNC & SHARE este o soluţie Konica Minolta care oferă acces la documente mobile. Opţiunile Enterprise Filesharing and Synchronisation (cunoscute şi sub denumirea de „EFSS” şi „sincronizare şi distribuirea fişierelor de afaceri”) permit personalului dvs. să partajeze şi să sincronizeze fişierele rapid şi uşor, atât cu colegii, cât şi cu clienţii. Sistemul include servicii software care permit organizaţiilor să distribuie documente şi să gestioneze conţinut de pe dispozitive mobile, păstrând intacte versiunile anterioare ale documentelor şi urmărind în mod fiabil ID-urile contribuitorilor. 


Această flexibilitate nou-determinată va permite angajaţilor dvs. să atingă niveluri mai ridicate de productivitate - să contribuie la întâlniri în timp ce încheiaţi o afacere din cealaltă parte a lumii, să finalizeze o muncă importantă când fac naveta sau pur şi simplu să răspundă la un e-mail urgent din partea din spate a unui taxi, acasă sau într-un hotel. Utilizarea dispozitivelor mobile permite colaborării permanente cu personalul, indiferent de locaţia acestora, sincronizarea fişierelor stocate în spaţiul de stocare corporativă ale desktopurile şi dispozitivele utilizatorilor, partajarea conţinutului cu colaboratorii interni şi externi, accesarea fişierelor de pe toate dispozitivele, integrarea fişierelor în mai multe depozite de date, utilizând funcţionalităţi de descărcare a fişierelor şi multe altele. 

App_store_badge.png
Download DOKONI Sync & Share from the App Store
get_it_on_play_logo.png
Download DOKONI Sync & Share on Google Play

Colaborare mobilă

Colaborare mobilă

Partajare şi sincronizare fişiere

O soluţie de partajare şi sincronizare pentru fişier de la Konica Minolta vă permite să furnizaţi angajaţilor datele cheie indiferent de locaţia lor, ori de câte ori doresc şi pe o serie de dispozitive diferite, împerecherea personalului necesar de flexibilitate cu securitatea atât de importantă pentru afacerea dvs. Distribuirea fişierelor va ajuta orice afacere să îşi sporească eficienţa, să răspundă la schimbările într-un mai rapid şi să îmbunătăţească viteza şi eficienţa globală a proceselor de afaceri şi de luare a deciziilor.

Hardware
hardware icon
Imprimare hardware Konica Minolta

Doriţi cea mai bună performanţă digitală de imprimare a produselor? Aţi găsit-o deja. Produsele de imprimare şi de birou Konica Minolta sunt filigrane industriale, cu dispozitive care oferă calitate revoluţionară a culorii imaginii, ieşire rapidă alb-negru, opţiuni de finisare inline de calitate pentru a respecta specificaţiile joburilor complexe şi multe altele. Indiferent de dimensiunea sau aria de specializarea a companiei dvs., hardware-ul nostru de imprimare vă permite să vă construiţi infrastructura de imprimare, să gestionaţi conţinutul digital, să plasaţi instrumentele de măsurare de ultima oră şi să exploraţi alte soluţii concepute pentru a vă schimba complet fluxul de lucru.

Software
software icon
Produse software Konica Minolta

Exploraţi diferite moduri în care produsele pentru software-ul Konica Minolta v-ar putea îmbunătăţi operaţiunile. Konica Minolta rezolvă problemele companiei dvs., corespunde cu diferite stiluri de lucru şi oferă soluţii software care îndeplinesc nevoile industriei dvs. Prin stabilirea priorităţilor nevoilor dvs., Konica Minolta respectă cerinţele software ale celor mai stricte organizaţii globale. Folosind sistemul, puteţi păstra anonime costurile pentru ieşirile imprimate sau copiate, puteţi crea măsuri de securitate pentru a asigura că documentele importante nu ajung pe mâinile persoanelor neautorizare şi multe altele.

Servicii
service icon
Mereu la dispoziţia dvs.

Personalul nostru cu experienţă şi cunoştinţe vă va răspunde la orice întrebare şi vă va arăta cum să vă administraţi produsul. Serviciile noastre funcţionează pentru beneficiile dvs., printr-un sistem de asistenţă conceput pentru a asigura că dvs. şi compania dvs. beneficiaţi în totalitate de aceste soluţii. Oferim o gamă largă de servicii, inclusiv servicii de optimizate de imprimare pentru a îmbina consultarea dvs.; implementarea hardware şi software; gestionarea fluxului de lucru, pentru a micşora cheltuielile documentului, şi servicii inteligente de securitate, pentru a menţine afacerea sigură.

DOKONI Sync & Share

Descarcă acum broșura produsului pentru a avea toate informațiile disponibile.

Descarcă acum

Manual de utilizare

 

Găsiți toate detaliile în manualul de utilizare

Download User Manual

 

If you think you might be interested in the multiple benefits a File Sharing & Synchronisation solution from Konica Minolta could bring to your company or organisation, then please don’t hesitate to contact us! One of our specialists in the field will get back to you directly so we can start to discuss and meet your specific mobile collaboration needs.