Perimetru

De ce jumătăţile de măsură nu sunt niciodată de ajuns când vorbim de perimetrul dvs.

Protecţie fiabilă a perimetrului în care puteţi avea încredere


Sunteţi sigur că măsurile de protecţie a perimetrului satisfac nevoile curente ale activităţii dvs.? Sau metodele învechite de supraveghere cu camere creează de fapt nevoia de infrastructură suplimentară şi vă costă timp, bani şi resurse valoroase – fără să ofere o soluţie optimizată şi modernă?

Când este vorba despre securitatea companiei dvs., jumătăţile de măsură nu mai există. Dacă sistemul de supraveghere a perimetrului utilizat nu este precis, consecinţele ar putea fi grave, iar multe din activele dvs. (sau chiar toate) pot fi pierdute într-un furt sau o intrare prin efracţie, vandalism, incendiu sau alt eveniment neprevăzut şi posibil cu efect dezastruos.


Din acest motiv niciodată nu trebuie să vă mulţumiţi cu o soluţie de mâna a doua – pentru siguranţa companiei dvs., aveţi nevoie de un sistem bazat pe camere de securitate, bariere şi senzori care este conceput special pentru a proteja limitele exterioare ale terenului din jurul clădirii sau fabricii dvs. şi este integrat într-un concept mai larg şi complet de securitate.


MOBOTIX oferă toate aceste elemente şi multe altele. Acest sistem fiabil şi eficient de supraveghere a perimetrului este o soluţie video inteligentă cu IP care este independentă şi uşor de utilizat şi va continua să funcţioneze fiabil în toate condiţiile meteorologice. Sistemul detectează cu succes orice posibilă ameninţare, distinge între un hoţ care intră prin efracţie şi un animal care trece inocent pe acolo noaptea şi oferă o calitate perfectă a imaginii chiar şi după apus.


Soluţiile de supraveghere a perimetrului MOBOTIX oferă a gamă largă de beneficii. Sistemele asigură că nu există riscul de alarmă falsă declanşată de condiţii meteorologice extreme, iar datorită structurii lor robuste sunt perfecte pentru utilizare în spaţii exterioare. Soluţiile utilizează imagine clară şi exactă şi sunt realizate în Germania – pentru a asigura o calitate ridicată şi fiabilitate tehnică.

Perimetru

Perimetru

Totul dintr-o singură sursă

Sistemul de securitate MOBOTIX nu necesită infrastructură suplimentară. Investiţia într-un sistem de supraveghere cu camere MOBOTIX pentru spaţii comerciale înseamnă că nu va trebui să vă gândiţi la sisteme de sprijin separate, software-uri sau un server central. 


Pe lângă faptul că MOBOTIX va economisi timpul şi energia pe care le-aţi consuma în caz contrar la căutarea de elemente potrivite, este şi o opţiune economică, transparentă financiar şi mult mai fiabilă decât sistemele cu elemente multiple. Toate procesele – cum ar fi gestionarea evenimentelor şi alarmelor, înregistrare şi prelucrare imagini – sunt complet locale, în interiorul camerei de securitate.

Hardware
hardware icon
Mult mai mult decât o soluţie standard

Camerele MOBOTIX pot fi utilizate într-o gamă largă de domenii variate şi sunt renumite pe plan mondial pentru fiabilitatea lor ridicată. Oferă cea mai bună eficienţă energetică şi cel mai ridicat nivel de precizie. O cameră individuală poate monitoriza discret o întreagă zonă, fără puncte moarte.

Software
software icon
Sistem de Gestionare Video MOBOTIX – totul dintr-o singură sursă

Sistemul de Gestionare Video (VMS) integrat este o soluţie software MOBOTIX intuitivă şi flexibilă pentru gestionare video, analiză video şi controlul dispozitivelor. VMS nu necesită vreun server de gestionare şi tot ce aveţi nevoie este integrat, aşadar nu trebuie să vă gândiţi la instalarea de noi soluţii.

Servicii
service icon
Pachetul complet perfect

Vă suntem alături în fiecare etapă a procesului, pentru a ne asigura că beneficiaţi de conceptul perfect şi atotcuprinzător de soluţii de securitate. Începând cu o consultare detaliată, inclusiv inspecţia şi analiza locaţiei, identificăm soluţia personalizată care va satisface nevoile specifice ale companiei dvs. pentru a vă optimiza şi îmbunătăţi întreaga infrastructură video. Gestionarea corectă a proiectului va include instalarea profesională, urmată de servicii de monitorizare de la distanţă pentru a controla infrastructura IT şi starea reţelei, precum şi întreţinere pentru a asigura funcţionarea fără erori a sistemului de securitate video.

MOBOTIX produce sisteme video cu IP inteligente, fiabile şi de înaltă calitate din anul 2000. Camerele de securitate ale companiei sunt perfect ajustate să satisfacă nevoile afacerilor moderne. Dispozitivele proiectate să funcţioneze în spaţii exterioare sunt expuse la teste de rezistenţă la temperaturi cuprinse între -30°C şi +60°C, aşadar puteţi fi sigur că locaţia dvs. este sigură în orice moment, indiferent de vreme. Camerele de securitate MOBOTIX nu necesită răcire sau încălzire şi nu utilizează componente mobile, tocmai de aceea nu necesită practic întreţinere şi sunt independente. Şi deoarece sistemele de supraveghere cu camere MOBOTIX stochează toate datele necesare, pot controla singure rezoluţia şi pot declanşa automat alarme, nu sunt necesare servere sau calculatoare suplimentare. 


De asemenea, camerele noastre vor acoperi toată locaţia dvs. şi garantează imagini clare şi de înaltă calitate, indiferent de condiţiile meteorologice. Datorită utilizării senzorilor 6MP Moonlight şi a tehnologiei de imagine termică, camerele MOBOTIX înregistrează mult mai mult decât ochiul uman, detectând fără efort obiecte în mişcare în condiţii nefavorabile şi pe distanţe mari. 


Tehnologia de vârf utilizată la camerele MOBOTIX înseamnă şi că nu mai trebuie să alegeţi o soluţie scumpă şi complexă pentru a vă bucura de ce este mai bun. MOBOTIX acoperă suprafeţe mari cu un număr mic de camere, care nu necesită întreţinere regulată, pot funcţiona non-stop indiferent de condiţiile meteorologice, pot automatiza anumite acţiuni (cum ar fi declanşarea unei alarme sau deschiderea de porţi pentru vehicule autorizate) şi sunt alimentate prin PoE standard, deoarece necesită doar 4-5 waţi. Astfel, asigură faptul că măsurile dvs. curente de protecţie a perimetrului satisfac toate nevoile activităţii dvs.; de aceea, nu vă bateţi capul cu jumătăţi de măsură. 

   

   

icon security

A full set of security features provided by bizhub SECURE services, including Bitdefender anti-virus engine, protects your organisation against malware infection.

Customization feature icon

Direct access from the MFP user interface home screen to the Konica Minolta MarketPlace to enjoy Cloud services, connectors, and much more.

Finishing feature icon

Improved office productivity with our choice of finishing options including stapling, punching, letterfolding of up to 3 sheets per letter and booklets of up to 20 sheets (80 pages)

Pictogramă funcţie tehnologie

Fiabil în toate condiţiile meteorologice

Pictogramă funcţie calitate

Sistem independent

Pictogramă funcţie tactilă

Alarmă declanşată automat

Next Generation Perimeter Security with Reliable Alarm Management

The integrated solution of MOBOTIX Thermal and Video technology significantly reduces false alarms and will define the future of perimeter security.

Descarcă acum

Video Surveillance at your Service

Video surveillance can perform a wide range of different functions at modern organisations, and by choosing reliable hardware, you ensure it is a future-proof investment. If you think your company or organisation might benefit from installing a video surveillance solution, click here for further details: