Monitorizare şi Management de la distanţă

Concentraţi-vă pe sarcini care contează şi lăsaţi-ne pe noi să avem grijă de sistemul IT

Luaţi-vă de pe cap problemele de monitorizare şi management.


Companiile, în special întreprinderile mici şi mijlocii, depun deseori eforturi pentru a-şi gestiona întregul mediu informatic, deoarece acest lucru le ocupă prea multe resurse. Dacă este făcut corect, poate fi şi destul de scump. Respectarea cerinţelor de reglementare şi de securitate necesită cunoştinţe tehnice de specialitate şi un departament dedicat. Pe măsură ce afacerea dvs. creşte, gestionarea tuturor serverelor, bazelor de date, tehnologiilor de reţea şi a staţiilor de lucru poate deveni un obstacol, mai ales atunci când este luată în considerare complexitatea unui mediu corporativ.

În mod normal, monitorizarea şi managementul de la distanţă nu reprezintă singura problemă; aceasta constă în timpul, abilităţile şi cunoştinţele necesare pentru a vă gestiona eficient mediul corporativ.


De ce sunt importante monitorizarea şi managementul?

Afacerea dvs. depinde de serverele, staţiile de lucru, reţeaua şi dispozitivele care să funcţioneze fără probleme în orice moment. Dacă vreunul dintre aceste sisteme pică, riscurile financiare potenţiale pot fi grave şi aceasta înainte de a lua în considerare pierderile de date. Supravegherea mediului de lucru în permanenţă şi alocarea în mod strategic de resurse tehnologice necesită timp (probabil că nu aveţi). Dar Konica Minolta are.


Cum poate Konica Minolta să vă ajute să vă eliberaţi din timpul preţios pentru activităţile de bază ale afacerii dvs.?


Aţi luat în considerare externalizarea monitorizării şi gestionării serverelor şi a infrastructurii de reţea către un furnizor extern?

Experţii noştri  de aici de la Konica Minolta pot avea grijă de aspectele cheie ale infrastructurii dvs. şi pot îmbunătăţi în mod semnificativ performanţa companiei dvs. Echipele noastre de profesionişti IT experimentaţi şi calificaţi implementează un „agent de monitorizare la distanţă”, permiţând identificarea proactivă a oricăror probleme potenţiale şi rezolvându-le ulterior.


Vă putem ajuta să economisiţi timp şi să vă concentraţi asupra afacerii dvs. de bază, în timp ce noi avem grijă de sistemele dvs. de afaceri esenţiale.

Monitorizare şi Management de la distanţă

Monitorizare şi Management de la distanţă

Beneficiile dvs.

Serviciile noastre de Monitorizare şi Management (RMM) oferă monitorizare centralizată şi gestionarea întregului dvs. sistem, inclusiv serverul hardware, dispozitivul de stocare, aplicaţiile furnizate de Konica Minolta, sisteme de operare şi infrastructura de reţea asociată. Serviciul este conceput pentru a vă asigura că orice infrastructură pe care o implementaţi este potrivită şi capabilă să suporte în totalitate cerinţele operaţionale ale afacerii dvs. Nu mai trebuie să vă stresaţi în legătură cu efectuarea actualizărilor pentru întregul mediu de lucru, acest lucru fiind gestionat de Konica Minolta. De exemplu, toate componentele Workplace Hub incluse sunt monitorizate în mod constant; un sprijin pentru afacerea dvs. 


Prin identificarea proactivă a potenţialelor probleme înainte de a apărea, Konica Minolta ajută la creşterea fiabilităţii afacerii dvs. operaţionale. Sarcinile complexe, critice sau consumatoare de timp devin un lucru din trecut, astfel încât să vă puteţi concentra pe creşterea afacerii dvs. Atingeţi productivitatea optimă şi minimizaţi timpii de nefuncţionare a sistemului, cu Konica Minolta RMM. 

Hardware
hardware icon
Hardware pentru printare Konica Minolta

Vreţi performanţă maximă în industria digitală de printare? Tocmai aţi găsit-o. Produsele hardware Konica Minolta pentru producţia de imprimare şi soluţii de birou sunt standarde ale industriei, cu dispozitive care oferă o calitate revoluţionară a imaginii color, imprimare alb-negru de mare viteză, opţiuni de finisare axate pe calitate pentru a îndeplini specificaţiile complexe ale joburilor dvs. şi multe altele. Indiferent de mărimea sau domeniul de specializare al companiei dvs., hardware-ul nostru de imprimare vă permite să vă construiţi infrastructura de printare, să gestionaţi conţinutul digital, să puneţi în aplicare instrumente de măsurare de ultimă generaţie şi să exploraţi alte soluţii menite să vă transforme radical fluxul de lucru.

Software
software icon
Produse software Konica Minolta

Exploraţi numeroasele şi diferitele moduri prin care produsele software Konica Minolta vă pot îmbunătăţi operaţiunile. Konica Minolta rezolvă problemele companiei dvs., se potriveşte cu stiluri de lucru diferite şi oferă soluţii software care răspund nevoilor industriei dvs. Acordând mereu prioritate necesităţilor dvs., Konica Minolta îndeplineşte cerinţele software ale celor mai exigente organizaţii globale. Utilizând sistemul, puteţi menţine sub supraveghere costul oricărui conţinut printat sau copiat, puteţi crea măsuri de securitate avansate pentru a vă asigura că documentele cu caracter confidenţial nu ajung în mâinile persoanelor neautorizate şi multe altele.

Servicii
service icon
Mereu la dispoziţia dvs.

Personalul nostru cu experienţă şi cunoştinţe va răspunde oricăror întrebări pe care le aveţi şi vă va arăta cum să utilizaţi produsul. Serviciile noastre funcţionează în beneficiul dvs., în cadrul unui sistem de suport conceput pentru a vă asigura că dvs. şi compania dvs. aveţi toate beneficiile acestor soluţii. Oferim o gamă largă de servicii, inclusiv servicii optimizate de printare pentru a combina pentru dvs. consultanţa; implementarea de hardware şi software; gestionarea fluxului de lucru pentru a vă reduce cheltuielile cu documente; şi servicii de securitate inteligente, pentru a vă menţine afacerea în siguranţă.

Obţineţi o fiabilitate şi o disponibilitate mai mare şi costuri mai reduse

Serviciul de management de la distanţă (RMS) este conceput pentru a ajuta la nevoia tot mai mare de a gestiona infrastructura IT necesară pentru a vă conduce eficient afacerea. 


Ca şi în cazul serviciului de monitorizare de la distanţă, agentul de monitorizare de la distanţă, care este compatibil cu livrarea RMS, va colecta numai datele necesare, cum ar fi informaţii referitoare la sistemele şi performanţele companiei dvs. 


Asigurăm măsuri administrative, fizice şi tehnice stricte pentru a proteja securitatea şi confidenţialitatea, iar centrele noastre de date au atins cel mai înalt nivel de certificare a securităţii acceptată conform Sarbanes-Oxley, auditate independent cu SAS70 tipul II. 


Informaţiile adunate în acest mod sunt accesate prin intermediul unui tablou de bord, pentru a ne putea îndeplini obligaţiile de serviciu şi pentru a ne respecta angajamentele de asistenţă tehnică.

   

   

Pictogramă funcţie tehnologie

Servicii de back-up şi antivirus

Pictogramă funcţie mobilitate

Pista completă de audit pentru problemele identificate şi orice intervenţii Konica Minolta

Productivity feature icon

Servicii de management

Pictogramă funcţie tactilă

Rezolvarea opţională a problemelor de la comunitatea de suport IT a Konica Minolta

Pictogramă funcţie tactilă

Servicii periodice de monitorizare specifice serverului şi aplicaţiei

Productivity feature icon

Performanţa serviciului de predictabilitate şi vizibilitatea periodică a performanţei

Pictogramă funcţie calitate

Monitorizarea proactivă a infrastructurii ajută la identificarea şi rezolvarea problemelor potenţiale înainte de a deveni probleme reale

Pictogramă funcţie viteză

Monitorizare în timp real a serverului şi a aplicaţiilor

Pictogramă funcţie personalizare

Servicii de ‘verificare a sănătăţii’ serverului

Pictogramă funcţie viteză

Asistenţa pentru resursele interne vă permite să economisiţi timp şi să vă concentraţi asupra afacerii dvs. de bază

Konica Minolta’s remote monitoring and reporting solutions are configured to match your specific business needs. This means you can safely deploy critical mission solutions, and enjoy the peace of mind that comes from knowing Konica Minolta is managing your infrastructure right down to application level. Contact us today to find out more about our remote monitoring and management solutions!