Fiţi inteligenţi: găsiţi-vă fişierele în câteva secunde şi nu în ore

V-aţi săturat să pierdeţi timpul căutând anumite documente?

Căutare inteligentă


Un studiu din 2015 de la Info Trends, „Capture and Workflow Trends in Europe”, a arătat că numărul documentelor digitale primite creşte la 66 % dintre organizaţii. Imaginaţi-vă că trebuie să căutaţi printre toate aceste documente amestecate pentru a căuta o singură listă sau un fişier: este un coşmar. Permiteţi-ne să schimbăm acest lucru – cu soluţia inteligentă de căutare Konica Minolta!

Măriţi-vă productivitatea cu regăsirea rapidă, cu un singur clic a conţinutul căutat


Cantitatea mare de informaţii şi date cu care ne confruntăm este mai mare decât niciodată. Acest lucru îngreunează găsirea rapidă a informaţiilor de care au nevoie muncitorii cunoscători. Căutările lungi pentru anumite documente se pot transforma rapid într-o responsabilitate care consumă timp şi scumpă care epuizează puterea oamenilor şi, în cele din urmă, va avea un impact negativ asupra competitivităţii afacerii dvs.


O soluţie de căutare a afacerilor vă oferă ţie şi echipei dvs. acces instantaneu exact pentru ceea ce căutaţi – introduceţi cuvintele în bara de căutare şi accesaţi conţinutul şi informaţiile din diverse baze de date şi aplicaţii din afacerea dvs. Indiferent de unde se află informaţiile pe care le căutaţi – în ataşamente de e-mail, documente scanate, pe pagini SharePoint, intranetul companiei sau printre silozurile aplicaţiei pe departamente – această soluţie inclusă localizează şi obţine orice tipuri de date, în orice format, de la orice depozit de dateRezultatele sondajului despre gestionarea informaţiilor cu informaţii pentru întreprinderiDiscover Konica Minolta's smart search solution - dokoni FIND!

More information on dokoni FIND
Siglă dokoni FIND

Ce este soluţia „inteligentă de căutare”, uneori cunoscută drept soluţia de „căutare de afaceri” şi cum va beneficia compania dvs. din aceasta? Soluţia inteligentă de căutare Konica Minolta este concepută pentru a vă oferi acces rapid şi simplu la toate datele din compania dvs. – oricând v-aţi dori, de oriunde aţi fi. Soluţiile inteligente de căutare inserează un strat de conţinut virtualizat pe silozul datelor actuale, extrăgând 300 de formate de fişiere populare compatibile din depozitele de date ale companiilor conectate, indiferent de structură şi de aplicaţia compatibilă sau locaţie. Toate acestea în timp real. 

   

   

Pictogramă funcţie tactilă

Conectaţi-vă o singură dată şi căutaţi simultan cuvintele cheie printre mulţimile de depozite pentru diverse date. 

Pictogramă funcţie gestionare medii de printare

Tehnologia puternică OCR vă permite să căutaţi în profunzime în fiecare fişier exact pentru conţinutul necesar.

Pictogramă funcţie utilizare

Nu trebuie să adoptaţi aceste noi metode pentru economii şi marcare. Lăsaţi fişierele şi datele acolo unde sunt – soluţia va găsi şi indexa datele dvs., indiferent de unde acestea se află.

Pictogramă funcţie mobilitate

Încorporează depozite externe de fişiere

Pictogramă funcţie personalizare

Software-ul de căutare pentru compania Konica Minolta indexează totul exact în locul în care se găseşte

Pictogramă funcţie calitate

Este în conformitate cu orice schemă de securitate ar avea implementată compania dvs.

SSP AG - search across all programs and platforms with dokoni FIND

The SSP AG is one of the leading Integrated Design studios in Germany with around 120 architects, engineers and industry experts. SSP were looking for a tool that enables them to search across all programs and different file formats and found with dokoni FIND from Konica Minolta a suitable solution.

Konica Minolta’s Smart Search allows you to access all of your documents within 1 click. Whether you have extra questions or just need a little guidance, please don’t hesitate to contact us, and one of our specialists will be in touch directly!