SOLUȚII VIDEO INTELIGENTE
PENTRU INSPECȚIA VIZUALĂ A CALITĂȚII

RETHINK INFORMATION MANAGEMENT


Peisajul pieței din ce în ce mai competitiv din ultimii ani a determinat numeroase companii autohtone și internaționale să găsească soluții pentru îmbunătățirea proceselor de lucru și de producție. În acest context, cererea pentru aplicații de analiză video avansată cu Inteligență Artificială înregistrează un trend ascendent în prezent. Tehnologia AI este deja trend-setter și în materie de supraveghere video, prin dezvoltarea de soluții inteligente de securizare perimetrală și optimizare a proceselor de lucru din companii.

Beneficiile soluțiilor de analiză video cu Inteligență Artificială pentru inspecția vizuală a calității:
  • Creșterea vitezei de producție
  • Reducerea erorilor umane
  • Creșterea calității produselor
  • Gestionarea lipsei de personal calificat

SOLUȚII VIDEO INTELIGENTE PENTRU INSPECȚIA VIZUALĂ A CALITĂȚII          

RETHINK INFORMATION MANAGEMENT 
 

Aplicațiile moderne de analiză video avansată cu Inteligență Artificială oferă noi oportunități pentru multe sectoare și industrii, camerele video fiind sincronizate cu sistemul de control al echipamentelor pentru a urmări procesele de lucru în mod autonom. Tehnologia de analiză video asigură monitorizarea liniilor de producție, detectează automat defectele produselor și numărul produselor finite realizate, contribuind astfel la îmbunătățirea calității produselor realizate, creșterea vitezei de producție și reducerea erorilor umane.
 

Descarcă broșura

Inspecția automatizată a calității în industie, producție și logistică reprezintă o nouă tendință eficientă de reducere a costurilor induse de diferite erori sau defecte ale produselor.
Configurarea și funcționarea pe termen lung a unei soluții de inspecție vizuală a calității necesită experți în Inteligență Artificială pentru efectuarea evaluării preliminare, configurarea inițială și actualizarea sistemului, de fiecare dată când este introdus un nou produs, identificat un nou defect sau se modifică parametrii de detecție. Soluțiile din portofoliul Konica Minolta România oferă utilizatorilor mijloacele necesare și capacitatea de a configura și actualiza sistemul într-un mod facil și intuitiv.
 

În prezent, tot mai multe organizații folosesc tehnologia modernă pentru analize avansate, automatizarea proceselor de lucru și digitalizare, obținând astfel un avantaj competitiv față de companiile tradiționale. În domenii esențiale, precum mediul industrial și de producție, tehnologia de supraveghere video cu Inteligență Artificială contribuie la îmbunătățirea calității produselor realizate, la creșterea vitezei de producție, la reducerea erorilor umane sau la prevenirea accidentelor de muncă.
 

Descarcă broșura

În ultimii ani, domeniul logistic a cunoscut o ascensiune impresionantă, companiile aflate pe segmentul spațiilor industriale și serviciilor logistice investind din ce în ce mai mult în dezvoltarea afacerilor. Fiabilitatea operațiunilor pe termen lung este esențială pentru orice companie de logistică, având în vedere riscurile zilnice majore legate de volumul mare de produse gestionate, evidența stocurilor, accidentele de muncă, încercările de fraudă, utilizarea utilajelor sau manipularea în siguranță a materialelor periculoase.

Descarcă broșura

Contactați-ne