Transport şi mobilitate

Menţineţi-vă afacerea în mişcare

Siguranţă în mişcare, de ce funcţionează camera de supraveghere în reţelele de transport public


Vă simţiţi în siguranţă atunci când călătoriţi sau lucraţi în transportul public pe timp de noapte? Cu siguranţă aşa ar trebui. De aceea, sistemele inteligente de supraveghere video, cum ar fi cele de la MOBOTIX, sunt un adaos înţelept pentru reţelele de transport moderne, funcţionând pentru a încuraja o mobilitate sporită şi pentru a crea linişte în rândul pasagerilor şi angajaţilor serviciilor.

Întotdeauna a existat nevoia de a menţine oamenii în siguranţă în sistemele de transport public din oraşe şi centre urbane, bineînţeles, atât în vehicule, cât şi în interiorul şi în jurul staţiilor de călători. 


Cu toate acestea, în ultimii ani, întrucât incidenţa terorismului, criminalităţii, furtului şi vandalismului a crescut, iar reglementările guvernamentale au devenit mai stricte ca reacţie, provocările cu care se confruntă cei care gestionează astfel de sisteme au evoluat şi s-a înregistrat o creştere puternică a cererii pentru sisteme de securitate. 


Beneficiile instalării camerelor de supraveghere pe sistemele de transport public sunt uriaşe. Acestea păstrează călătorii şi personalul în siguranţă, iar reţelele funcţionează fără probleme. Sistemele de supraveghere wireless fac ca oamenii să se simtă mai protejaţi, încurajând mobilitatea şi descurajând vandalismul şi criminalitatea. Şi le-au permis pasagerilor să se simtă mai în siguranţă prin utilizarea sistemelor, în special pe timp de noapte. 


Camerele video de supraveghere pot fi poziţionate discret şi sunt robuste şi fiabile. Acestea sunt potrivite pentru utilizarea în interior şi în exterior, în orice tip de vehicul, platformă, sală de aşteptare sau spaţiu public, indiferent de viteză şi de condiţiile meteorologice. 


Camerele MOBOTIX sunt fabricate în Germania şi oferă calitate garantată şi fiabilitate tehnică, precum şi acoperire maximă cu un număr minim de camere, datorită utilizării tehnologiei emisferice, astfel încât nevoia de întreţinere este mai mică, iar rentabilitatea investiţiei este mai mare.

Soluţii

Soluţii


Hardware
hardware icon
Mult mai mult decât o soluţie standard

Camerele MOBOTIX pot fi utilizate într-o gamă variată de modalităţi la o organizaţie modernă şi sunt renumite pentru fiabilitatea lor excepţională. Camerele oferă cea mai bună eficienţă energetică şi sunt incredibil de precise: o singură cameră poate monitoriza discret o zonă mare fără puncte oarbe.

Software
software icon
Sistemul Video de Management (VMS). Totul de la o singură sursă

VMS oferă soluţii software MOBOTIX intuitive şi flexibile pentru gestionarea video, analiza video şi controlul dispozitivelor. Nu este necesar niciun server de administrare, deoarece toate informaţiile inteligente sunt integrate (VMS/Embedded Video Analytics)

Servicii
service icon
Pachetul perfect complet

Vă însoţim în fiecare etapă a procesului, asigurându-vă că vă este oferit un concept de soluţii de securitate cuprinzătoare pentru organizaţia dvs. Începând cu o consultare detaliată, inclusiv evaluare şi analiză la faţa locului, abordăm nevoile specifice ale companiei dvs., optimizând şi îmbunătăţind întreaga infrastructură video. O soluţie de management de proiect adecvată va include instalarea profesională, urmată de servicii de monitorizare la distanţă pentru a controla infrastructura IT şi starea reţelei, precum şi întreţinerea pentru a asigura funcţionarea fără probleme a sistemului dvs. video de securitate.

Reliable Video Solutions Tailored for Transportation

Camera robustness, Hemispheric technology and decentralized image and event management make MOBOTIX the logical choice for mobile security.

Download Now

To find out more, just click on Contact us, and our team of specialists will be happy to guide you through the whole process – from picking the best solution through to implementing the latest technology Konica Minolta and MOBOTIX have to offer.