Viitorul tipăririi cărţilor

Noua tehnologie la cerere oferă o gamă de opţiuni noi de tipărire a cărţilor pe care clienţii dvs. o vor îndrăgi

Creaţi venituri noi prin tipărirea la cerere


Gama de hardware de neegalat AccorioPress de la Konica Minolta vă permite să accesaţi pieţele de auto-publicare care, odată, ar fi fost neprofitabile, sau pur şi simplu nu existau deloc.

Tipărirea cărţilor era o afacere complicată. Totuşi, aşa cum ştim cu toţii, timpurile şi tehnologiile se schimbă. În timp ce tipărirea era un domeniu de imprimare offset, tipărirea la cerere este acum un sector cu o creştere înaltă, permiţându-le autorilor de peste tot să creeze cărţi, calendare, reviste sau albume fotografice la cerere, chiar şi în volume mici.


Ca atare, a devenit o oportunitate de afaceri imensă pentru magazinele de printare digitală. Furnizorii flexibili de servicii de printare pot beneficia de pe urma acestei tendinţe, producând o serie de documente legate, inclusiv cărţi, calendare, reviste şi albume foto. InfoTrends se aşteaptă ca piaţa de tipărire a cărţilor să crească cu 16,7% în perioada de prognoză de şapte ani, ceea ce înseamnă că volumul de imprimare din publicarea cărţilor va ajunge la aproape 54 de miliarde de pagini până în 2016. Cu alte cuvinte, tipărirea de cărţi la cerere este un domeniu de afaceri nou care merită analizat!


Tipărirea la cerere permite autorilor să publice cărţi sau chiar să „vândă întâi, apoi să tipărească”. Marele avantaj al tipăririi la cerere este faptul că până şi tirajele mici de câte o singură copie pot fi posibile şi profitabile şi scurtează timpul de lansare al unei cărţi pe piaţă. Tipărirea la cerere poate fi o sursă lucrativă de venituri noi pentru afacerea dvs.


Dar cum veţi reuşi să extrageţi beneficiul maxim din această piaţă? Gama de hardware-ul de printare de neegalat AccurioPress de la Konica Minolta, care încorporează atât seria de produse AccurioPress, cât şi bizhub Press, oferă o gamă largă de beneficii care vă vor permite să faceţi acest lucru. Sistemele AccurioPress sunt perfecte pentru extinderea mediului de imprimare digitală, cu finisaje modulare profesionale, culori remarcabile şi stabilitate de înregistrare, combinate cu o calitate excelentă a imprimării. Sistemele AccurioPress oferă furnizorilor de servicii de printare posibilitatea de a gestiona o gamă mai largă de servicii de printare digitală şi aplicaţii de printare, inclusiv produse printate color, cum ar fi cărţi de vizită, pliante, broşuri, bannere, plicuri tipărite şi multe altele.

KM-1 brings books to life for trend-setting Totem.com.pl

Having previously outsourced book cover production, with the AccurioJet KM-1 the whole process can be managed in-house which enables Totem.com.pl to offer a real print on demand service, the company benefits from offset-like quality production and lower costs as well as the ability to print on standard offset media as well as cardboard, metallic grades and Plastics.

Tipărirea cărţilor

Tipărirea cărţilor

Viitorul tipăririi

Toţi avem cel puţin o carte în noi, se spune, şi pentru dvs., ca furnizor de servicii de printare, este o veste foarte bună. Tipărirea la cerere este un alt sector cu un nivel ridicat de creştere, care a fost creat de la zero prin noile tehnologii în ultimele două decenii. Clienţii dvs. vor dori să oferiţi tipărire la cerere, deoarece acestea face posibilă şi fezabilă auto-publicarea în tiraje mici, scurtează timpul necesar pentru ca respectiva carte să ajungă pe piaţă, scade costul publicării şi elimină costul stocării cărţilor tipărite.

Hardware
hardware icon
AccurioPress & bizhub PRESS

Vreţi performanţă maximă în industria digitală de printare? Tocmai aţi găsit-o. Produsele hardware Konica Minolta pentru producţia de imprimare şi soluţii de birou sunt standarde ale industriei, cu dispozitive care oferă o calitate revoluţionară a imaginii color, imprimare alb-negru de mare viteză, opţiuni de finisare axate pe calitate pentru a îndeplini specificaţiile complexe ale joburilor dvs. şi multe altele. Indiferent de mărimea sau domeniul de specializare al companiei dvs., hardware-ul nostru de imprimare vă permite să vă construiţi infrastructura de printare, să gestionaţi conţinutul digital, să puneţi în aplicare instrumente de măsurare de ultimă generaţie şi să exploraţi alte soluţii menite să vă transforme radical fluxul de lucru.

Software
software icon
Produse software Konica Minolta

Exploraţi numeroasele şi diferitele moduri prin care produsele software Konica Minolta vă pot îmbunătăţi operaţiunile. Konica Minolta rezolvă problemele companiei dvs., se potriveşte cu stiluri de lucru diferite şi oferă soluţii software care răspund nevoilor industriei dvs. Acordând mereu prioritate necesităţilor dvs., Konica Minolta îndeplineşte cerinţele software ale celor mai exigente organizaţii globale. Utilizând sistemul, puteţi menţine sub supraveghere costul oricărui conţinut printat sau copiat, puteţi crea măsuri de securitate avansate pentru a vă asigura că documentele cu caracter confidenţial nu ajung în mâinile persoanelor neautorizate şi multe altele.

Servicii
service icon
Mereu la dispoziţia dvs.

Personalul nostru cu experienţă şi cunoştinţe va răspunde oricăror întrebări pe care le aveţi şi vă va arăta cum să utilizaţi produsul. Serviciile noastre funcţionează în beneficiul dvs., în cadrul unui sistem de suport conceput pentru a vă asigura că dvs. şi compania dvs. aveţi toate beneficiile acestor soluţii. Oferim o gamă largă de servicii, inclusiv servicii optimizate de printare pentru a combina pentru dvs. consultanţa; implementarea de hardware şi software; gestionarea fluxului de lucru pentru a vă reduce cheltuielile cu documente; şi servicii de securitate inteligente, pentru a vă menţine afacerea în siguranţă.

De la ce tipărirea la cerere este atât de cerută (şi pregătită să se extindă)

Tipărirea la cerere oferă o gamă largă de beneficii. Prin extinderea abilităţii dvs. de tipărire a cărţilor, calendarelor, revistelor, albumelor foto şi altele, aceasta creează o sursă nouă de venituri potenţial mari, permiţând totodată o utilizare mai intensă a capabilităţilor de imprimare existente, cum ar fi funcţiile de finisare în linie. 


Deci, dacă doriţi să vă maximizaţi veniturile din vânzări, să vă lărgiţi portofoliul şi să câştigaţi o poziţie pe o piaţă nouă în creştere rapidă, trebuie să vă mutaţi în sectorul tipăririi la cerere şi să vă instalaţi hardware personalizat din gama de hardware AccurioPress. 


Cu tipărirea la cerere, vă veţi bucura de următoarele beneficii:

   

   

Pictogramă funcţie utilizare

Curbă mică de învăţare

Pictogramă funcţie calitate

Permite autorilor să se publice singuri

Pictogramă funcţie copiere

Vă extinde gama de produse tipărite şi servicii de printare

Pictogramă funcţie finisare

Crearea de produse pregătite pentru tipărire, inclusiv legarea şi plierea cărţilor, fără a mai fi necesare etape manuale suplimentare

Pictogramă funcţie scanare

Vă permite să oferiţi calendare, cărţi şi alte mijloace media

Pictogramă funcţie personalizare

Face ca tirajele mici de cărţi să fie profitabile

Pictogramă funcţie imprimare

Minimizează costurile de pregătire a imprimării

Pictogramă funcţie finisare

Minimizează costurile de pregătire a imprimării

Productivity feature icon

Introduce un proces de producţie extrem de eficient

Pictogramă funcţie viteză

Economiseşte materiale, timp şi bani

shaping print to business.

Prokom is the Konica Minolta User Community where you can find market research, information and practical tools, which will help you become better informed, more productive and ultimately more profitable. At Prokom we believe it’s not just about what you make, it’s about what you make possible

Join Prokom

Konica Minolta’s business development program

DIGITAL1234 presents you with four simple steps to more business. Konica Minolta’s business development program has been designed to enable print providers to thrive in their businesses. It takes an opportunity-based approach, showing customers in four practical steps how to identify, assess, justify and implement new business opportunities. All you have to do is register once to obtain all this valuable information – free of any obligation or expense.


Four steps to build your business:

Think on-demand publishing might be the right direction for your company? To chat about how our AccurioPress hardware solutions could be meeting your needs, contact one of our specialists.