Finisare inline

Deblocaţi posibilitatea de apariţie a productivităţii mărite şi a diferenţierii produselor

Măriţi-vă profiturile, reduceţi timpul de producţie şi diferenţiaţi-vă produsul – cu finisarea inline


Oferirea abilităţilor de finisare inline vă permite să vă măriţi marginile de profit pentru job-urile de imprimare, în timp ce reduce timpul dvs. de producţie, reduce costurile muncii, îmbunătăţeşte controlul calităţii, reduce deşeurile şi salvează energie.

Fiind văzută, în mod tradiţional, ca un blocaj pentru îmbunătăţire şi producţie, finisarea este considerată acum ca o etapă esenţială în procesul fabricaţiei şi ca un mod de a diferenţia produsele şi crea valori adăugate. Nu este normal ca finisarea să genereze atât de mult ca 40% din costurile de producţie şi ca controlul prost al calităţii, în această etapă, să distrugă tratat grozav de valori adăugate.


Cu actualizările din tehnologia digitală de producţie, imprimantele SME au dus la conştientizarea că investirea sumelor modeste în echipamente de finisare pot duce la îmbunătăţiri semnificative ale productivităţii şi la reducerea costurilor. Rezultatele de la un raport privind o tendinţa recentă de drupe globale arată că 48% din persoanele care au răspuns plănuiau să investească în echipamente de finisare, iar 40% dintre aceştia investesc în îmbunătăţirea eficienţei.

Ce este mai exact „finisarea inline”?

Ce este mai exact „finisarea inline”?

Finisare inline reprezintă procesul de oferire de servicii, cum ar fi ştanţarea cusăturilor, cusături laterale, legarea casetelor, perforarea şi alte procese post-procesare inline, astfel încât acestea să fie finalizate odată cu imprimarea. O gamă largă de echipamente de finisare este acum disponibilă pentru a fi conectată direct la imprimantele digitale de producţie pentru a obţine acest lucru, 


Oferirea acestor servicii inline nu duc doar la reducea costurile muncii, dar şi la prevenirea dispariţiei paginilor, colajele imperfecte şi alte greşeli obişnuite. Face ca loturile foarte mici de imprimare să se poată realiza – chiar şi o singură copie – şi extinde gama de servicii just-in-time de la pliante la cataloage, manuale şi alte proiecte cu multe pagini.


Finisare inline din industria de imprimare vă oferă beneficii, inclusiv:

  • Muncă intensivă post-procesată finalizată în acelaşi timp cu imprimarea
  • Producţie duplex a materialelor cu multe pagini
  • Legături fără defecte, pagini gratuite sau lipsă şi colaj imperfect


Ce flux de lucru pentru finisarea inline îmi trebuie?

Ce flux de lucru pentru finisarea inline îmi trebuie?

Finisarea digitală inline oferă o varietate de fluxuri de lucru 

Toate acestea se referă la automatizare, făcând esenţiale echipamentele in-line şi near-line, dar uneori o abordare offline se va putea aplica mai bine.


Deci, ar trebui să investiţi? În finisare inline, echipamente de presă şi inline sunt conectate în mod direct şi integrate îndeaproape folosind controalele de gestiune front-end. Aceasta este soluţia perfectă dacă produceţi o gamă definită de produse în formate standard, cum ar fi broşuri, rapoarte, calendare şi blocuri de cărţi. Productivitatea generală a unei prese digitale cu abilităţi de finisare inline este decisă de viteza şi eficienţa componentelor de finisare, aşa că este esenţial ca viteza acestora să nu difere de viteza evaluată a presei digitale.


Un flux de lucru de finisare offline este mai des întâlnit în cazurile în care o imprimantă are o gamă de echipamente digitale şi compensatorii, dar care duc la mărirea costurilor muncii. Uneori, viteza mai mare a echipamentelor off-line va face mai mult decât compensarea pentru invenţia semnificativă a operatorului. Totul depinde de tipul şi cantitatea de joburi pe care trebuie să le finisezi.


Spre deosebire de in-line şi off-line, near-line oferă flexibilitate mai mare. În acest caz, nu există nicio conexiune fizică între echipamente dar linia de finisare cunoaşte cerinţele pentru fiecare job, de la tehnologia OMR (optical mark recognition – recunoaştere optică a marcajelor) sau de la o interfaţă directă cu serverul de imprimare a presei, prin JDF. Acest lucru îi permite liniei de finisare să gestioneze ieşire dorită de la diverse prese şi să creeze un plan pentru audit, care este esenţial pentru personalizarea produselor, cum ar fi documente sau e-mailuri promoţionale.


Alegerea fluxului de lucru corespunzător va depinde de înţelegerea atât a volumului de muncă, cât şi a modului în care puteţi aplica diverse soluţii de finisare pentru a îmbunătăţi eficienţele şi a adăuga valori prin produsele noi. Totuşi, un beneficiu important, ce a fost neglijat de către imprimantă şi nu a fost vândut eficient clientului, este finisare inline.

Finisare inline

Finisare inline

Diferenţiaţi-vă produsul în mod deosebit şi creaţi o loialitate mai puternică faţă de clienţi

Finisare inline înseamnă că clienţii dvs. vor beneficia de produsele deja imprimate prin finisare, că termenul limită de producţie este mai scurt pentru mai multe produse complexe de imprimare şi o „cumpărare într-un pas” care oferă totul dintr-o singură sursă.

Pentru imprimantele mai mici şi departamentele de imprimare de la domiciliu, reducerea cantităţii muncii externalizate oferă flexibilitate şi control mai ridicate. (Un bun exemplu pentru acestea sunt sistemele W2P, care oferă un flux constant dar neaşteptat pentru joburilor digitale scurte de rulare la cerere, care nu pot fi externalizate şi trebuie să fie completate la domiciliu.)


În special, cu cât puteţi controla mai multe aspecte ale joburilor de imprimare şi ale solicitărilor de oferte, cu atât vă veţi dezvolta mai mult şi veţi obţine mai multă loialitate din parte clienţilor.

Hardware
hardware icon
Imprimare hardware Konica Minolta

Doriţi cea mai bună performanţă digitală de imprimare a produselor? Aţi găsit-o deja. Produsele de imprimare şi de birou Konica Minolta sunt filigrane industriale, cu dispozitive care oferă calitate revoluţionară a culorii imaginii, ieşire rapidă alb-negru, opţiuni de finisare inline de calitate pentru a respecta specificaţiile joburilor complexe şi multe altele. Indiferent de dimensiunea sau aria de specializarea a companiei dvs., hardware-ul nostru de imprimare vă permite să vă construiţi infrastructura de imprimare, să gestionaţi conţinutul digital, să plasaţi instrumentele de măsurare de ultima oră şi să exploraţi alte soluţii concepute pentru a vă schimba complet fluxul de lucru.

Software
software icon
Produse software Konica Minolta

Exploraţi diferite moduri în care produsele pentru software-ul Konica Minolta v-ar putea îmbunătăţi operaţiunile. Konica Minolta rezolvă problemele companiei dvs., corespunde cu diferite stiluri de lucru şi oferă soluţii software care îndeplinesc nevoile industriei dvs. Prin stabilirea priorităţilor nevoilor dvs., Konica Minolta respectă cerinţele software ale celor mai stricte organizaţii globale. Folosind sistemul, puteţi păstra anonime costurile pentru ieşirile imprimate sau copiate, puteţi crea măsuri de securitate pentru a asigura că documentele importante nu ajung pe mâinile persoanelor neautorizare şi multe altele.

Servicii
service icon
Mereu la dispoziţia dvs.

Personalul nostru cu experienţă şi cunoştinţe vă va răspunde la orice întrebare şi vă va arăta cum să vă administraţi produsul. Serviciile noastre funcţionează pentru beneficiile dvs., printr-un sistem de asistenţă conceput pentru a asigura că dvs. şi compania dvs. beneficiaţi în totalitate de aceste soluţii. Oferim o gamă largă de servicii, inclusiv servicii de optimizate de imprimare pentru a îmbina consultarea dvs.; implementarea hardware şi software; gestionarea fluxului de lucru, pentru a micşora cheltuielile documentului, şi servicii inteligente de securitate, pentru a menţine afacerea sigură.

Compania dvs. va beneficia direct într-o serie de alte modalităţi, inclusiv:

   

   

Productivity feature icon

Margini mărite de profit

Pictogramă funcţie finisare

Abilitatea de a oferi soluţii de imprimare all-in-one

Pictogramă funcţie sustenabilitate

Economisire energie

Pictogramă funcţie personalizare

Câteva configurări pentru maşină

Pictogramă funcţie personalizare

Flexibilitate mai mare în producţie

Pictogramă funcţie calitate

Control îmbunătăţit al calităţii

Pictogramă funcţie sustenabilitate

Mai puţin reziduu

Productivity feature icon

Costuri de muncă reduse

Pictogramă funcţie viteză

Timpi scurtaţi de producţie

GBC - A new generation of in-line punching technology

In combination with Konica Minolta’s production printing systems, the GBC PUNCH G2 allows producing perfectly printed, punched and ready-to-bind documents in one easy step.

shaping print to business.

Prokom is the Konica Minolta User Community where you can find market research, information and practical tools, which will help you become better informed, more productive and ultimately more profitable. At Prokom we believe it’s not just about what you make, it’s about what you make possible

Join Prokom

Programul de dezvoltare a afacerilor Konica Minolta

DIGITAL1234 vă oferă patru pași simpli pentru mai multe afaceri. Programul de dezvoltare a afacerilor Konica Minolta a fost conceput pentru a permite furnizorilor de imprimate să prospere în afacerile lor. Este nevoie de o abordare bazată pe oportunități, care să demonstreze clienților, în patru etape practice, cum să identifice, să evalueze, să justifice și să implementeze noi oportunități de afaceri. Tot ce trebuie să faceți este înregistrarea o dată pentru a obține toate aceste informații valoroase - fără nici o obligație sau cheltuială.


 

Differentiate your product hugely and create stronger customer loyalty with our easy to use inline finishing tools. Get in touch with our experts today.