Cadouri pentru pieţele de mâine – astăzi

Producţia de etichete digitale vă pregăteşte pentru viitorul industriei. Fără munca grea sau riscuri.

Tehnologie digitală - o licenţă pentru imprimarea etichetelor?


Producţia de etichete digitale este în plină expansiune. Pentru a beneficia de această creştere, bucuraţi-vă de avantajele digitale şi păstraţi profitabilitatea echipamentului de producţie analogic în timp ce treceţi prin tranzacţia la serviciile de abordare ale imprimării complementare Konica Minolta.

[Error loading the WebPart 'HypeAnimationWidget1' of type 'HypeAnimationWidget']

Etichetele imprimate profesional sunt afaceri mari. Foarte mari. Industriile trebuie să identifice şi diferenţieze produsele si mărcile, etichetele personalizate pot fi folosite în moduri încântătoare şi volumul valorilor pătratice imprimante în sector aproape s-au dublat în anii recenţi. Chiar şi în această eră online, designul etichetele joacă un rol foarte important în acceptare unui produs. Eticheta sau sticker-ul de pe sticlă sau articolul de ambalaj reflectă mesajul şi identitatea mărcii. 


Cele mai recente cifre de la institutul de cercetare de piaţă Smithers Pira arată că volumul de metri pătraţi tipăriţi în acest sector a crescut de la 4 miliarde în 2014 la 7 miliarde în 2017. 


Ce este imprimare etichetelor? 

Ar fi imposibil astăzi ca comerţul cu amănuntul, comerţul, industria sau distribuţia să funcţioneze fără etichete. Ele pot fi găsite cu ilustraţii colorate pe aproape tot ceea ce cumpărăm din magazine, farmacii, magazine de bricolaj şi chiar hipermarketuri şi centre de grădină în afara oraşului - fie că produsele sunt preambalate în sticle, cuve, borcane , vase, tăvi sau alte tipuri de recipiente, ambalate prin strângere sau chiar fixate direct pe obiecte precum cele pentru maşini de tuns iarba, rachete de tenis, îmbrăcăminte sau hardware. 


Etichetele reprezintă un mijloc esenţial care poate fi folosit pentru a identifica şi ajuta la comercializarea tuturor tipurilor de bunuri, precum şi pentru furnizarea de informaţii esenţiale despre consumator sau legislaţie, cum ar fi greutatea sau volumul, datele de contact ale furnizorului sau producătorului, ingrediente sau liste de conţinut şi posibil depozite , alimentaţia sănătoasă, utilizarea sau informaţiile privind siguranţa. 


În plus, aproape toate etichetele au în prezent un cod de bare - modelele de linii alb-negru scanate la casetele automatizate - pentru a identifica şi a pune preţ articolele de pe banda clientului. Etichetele cu coduri de bare de diferite tipuri sunt utilizate şi în sectoarele de fabricaţie, manipulare, transport şi distribuţie pentru diverse aplicaţii cum ar fi asamblarea şi automatizarea fabricilor, identificarea componentelor şi domeniul de urmărire şi trasabilitate în lanţul de aprovizionare. 


Noile inovaţii privind etichetele din ultimii ani au vizat şi creşterea tipurilor speciale de etichete care pot să interacţioneze cu telefoanele mobile pentru a accesa site-uri web, pentru a oferi informaţii suplimentare consumatorilor, pentru a intra în competiţii, pentru a juca jocuri sau pentru a deveni parte a reţelelor sociale. Unele etichete sunt chiar variabile sau personalizate. 


Pe scurt, într-o formă sau alta, etichetele au devenit o componentă esenţială a vieţii moderne de zi cu zi.  Nu e de mirare că etichetele de toate tipurile reprezintă unul dintre sectoarele cu cea mai rapidă creştere în industria tipografică, împreună cu ambalaje flexibile, cu o medie de creştere de aproximativ 4-6% pe an în lume, cel puţin în ultimii 30 de ani (creşterea actuală este estimată la 4,7 %), şi aproape mereu a ajuns la creşteri peste valoarea PIB. Pe plan mondial, etichetele sunt produse de un sector specializat în industria tipografică de nişă, care în prezent generează cifra de afaceri de peste 60 de miliarde de dolari. 

Download this whitepaper for free:

Beneficiile imprimării etichetelor

Beneficiile imprimării etichetelor

Aparate de etichetare digitale

Sectorul de tipărire a etichetelor a crescut într-o asemenea măsură încât instalaţiile anuale de prese cu etichete digitale reprezintă acum aproape 30% din toate instalaţiile de presare cu bandă îngustă la nivel mondial, cu peste 3.000 de prese digitale de etichete instalate la nivel mondial în industria etichetelor la sfârşitul anului 2015. 


Privind în perspectivă, prese digitale de etichete se estimează că vor atinge aproape 40% sau mai mult din toate instalaţiile anuale de presă îngustă până în anul 2020. 


În acest context, valoarea globală a lucrărilor de etichetare imprimate digital în zilele noastre este considerată mult mai mare decât costul individual de imprimare. Estimările din industrie indică faptul că, deşi imprimarea etichetelor digitale reprezintă în prezent doar aproximativ 3% până la 5% din toate lucrările tipărite sensibile la presiune în funcţie de volum, acestea reprezintă aproximativ 15% până la 18% sau mai mult din toate lucrările de tipărire în funcţie de valoare. 


Beneficiile multiple ale acestui sector în creştere includ:


Flux de lucru omogen 

Fluxul de lucru omogen a devenit unul dintre elementele esenţiale ale producţiei de etichete digitale de succes. Acesta oferă baza pentru minimizarea erorilor şi a documentelor, accelerează timpii de răspuns şi oferă informaţii de fabricaţie şi informaţii despre clienţi actualizate în permanenţă, precum şi reducerea timpilor de execuţie. 


Eficienţa costurilor 

În comparaţie cu imprimarea convenţională a etichetelor, procesul digital nu utilizează plăci de imprimare sau nu are materiale de finisare, produse chimice, procese sau cerinţe de timp, economisind bani. 


Beneficiile producţiei 

Pentru proprietarul mărcii, posibilitatea de a reduce sau elimina depozitarea pe etichete, de a reduce timpul de comercializare şi de a îmbunătăţi eficienţa lanţului de aprovizionare poate fi un motiv convingător pentru transformarea producţiei de etichete digitale. Posibilitatea producţiei just-in-time, dovada pe termen scurt şi testul de marketing al etichetelor sunt, de asemenea, de mare interes. 


Oportunităţi de marketing 

O valoare nouă adăugată şi oportunităţi de marketing pentru proprietarii de mărci - într-adevăr, o afacere de aproape orice dimensiune - au devenit preocupări reale pentru utilizatorii de etichete din mediul concurenţial din prezent. Există multe exemple în care soluţiile de tipărire digitală au oferit posibilitatea de a produce cu uşurinţă mai multe versiuni sau variaţii, imagini cu design variabil, etichete personalizate, personalizare în masă, noi oportunităţi promoţionale şi chiar etichete regionale, sezoniere sau speciale. Pentru producătorul de etichete digitale, aceste oportunităţi de marketing oferă posibilitatea de a adăuga valoare şi de a spori profitabilitatea. 


Mediu şi durabilitate 

Nu există nicio îndoială că mediul şi durabilitatea au devenit probleme importante. Prin producerea unor cantităţi exacte, mai degrabă decât a unui procentaj „de vârf”, imprimarea digitală reduce pierderile. Spre deosebire de alte procese de tipărire, nu există materiale chimice, apă sau plăci utilizate pentru imprimarea digitală. 


Securitatea imprimării 

O zonă relativ nouă, dar în creştere pentru proiectarea şi imprimarea digitală cu cele mai recente soluţii software este de a încorpora fundaluri de design de securitate şi caracteristici speciale, imagini variabile, microtext, caracteristici anti-copiere şi multe altele. 


Monitorizaţi şi identificaţi 

Faptul că etichetele digitale pot fi tipărite individual înseamnă că imprimantele pot produce etichete secvenţiale numerotate sau codate, pot crea coduri ascunse potrivite codurilor vizibile şi pot furniza coduri de schimbare care pot fi utilizate cu tehnologia smartphone - toate oferind noi posibilităţi pentru soluţiile de monitorizare şi identificare ale etichetelor. 

De ce imprimarea digitală a etichetelor creează noi afaceri

De ce imprimarea digitală a etichetelor creează noi afaceri

Oportunităţi noi

Imprimarea cu etichete digitale aduce, de asemenea, mai multe afaceri pentru presele de tipărire convenţionale ale convertorului, creând în acelaşi timp noi oportunităţi pentru pieţele de film pe termen scurt şi pentru pieţele neacceptate pentru mâneci şi flexibilităţi. Aproximativ 14% dintre convertoarele de etichete care au investit în prese digitale produc ambalaje flexibile pe termen scurt, pe site-uri web - plicuri, pungi, tuburi, capace de hârtie, ambalaje, pungi şi flexibile - pentru clienţii care au început să se ocupe singuri de etichete.

Typical Label Applications

Glossy or matt adhesive sticker paper, YUPO, PET, PP. An extended list of supported substrates from the major vendors of self-adhesive media is provided upon purchase of the Label Press.

Order Sample Kit

Imprimare etichetelor

Imprimare etichetelor

Tehnologia viitorului îndeplineşte avantajele prezentului

Konica Minolta oferă o suită de calitate uşor de folosit de software şi hardware care vă permite să vă bucuraţi de toate avantajele noii tehnologii digitale, fără niciunul dintre posibilele efectele negative ale tranziţiei.


Este proiectat pentru a vă oferi tehnologia viitorului - fără a sacrifica beneficiile prezentului.

Hardware
hardware icon
Faceţi trecerea de la imprimarea analogică la cea digitală - fără durere

Studiile recente ale industriei sugerează că cele mai semnificative „puncte de durere” ale companiilor pentru convertoarele de etichete sunt perioade scurte de timp şi căutarea de operatori de presă calificaţi. Deci, dacă sunteţi în căutarea unui magazin unic pentru a rezolva simultan aceste două „dureri în creştere”, mutaţi compania fără probleme de la producţia de etichete convenţionale la cele digitale, deschizându-vă noi pieţe digitale noi şi creând loturi de etichete şi stickere de calitate superioară cu o viteză şi flexibilitate de care vor vorbi clienţii dvs., AccurioLabel 190 este presa digitală pentru dvs.

Software
software icon
Dumneavoastră realizaţi imprimarea. Noi ne ocupăm de impozare.

Printr-un flux de lucru bazat pe PDF şi un set de caracteristici generoase, AccurioPro Label Impose este într-adevăr un instrument impresionant. Acest software permite operatorilor să se ocupe de o gamă largă de sarcini pre-presare de la o singură staţie de control, să interacţioneze fără probleme cu hardware-ul AccurioLabel 190 şi este complementul ideal al presei de etichete Konica Minolta. Piesa lipsă din puzzle-ul de eticheta de imprimare digitală. Singurul software de imprimare a etichetelor digitală de care veţi avea nevoie.

Servicii
service icon
Mereu la dispoziţia dvs.

Personalul nostru cu experienţă şi cunoştinţe vă va răspunde la orice întrebare şi vă va arăta cum să vă administraţi produsul. Serviciile noastre funcţionează pentru beneficiile dvs., printr-un sistem de asistenţă conceput pentru a asigura că dvs. şi compania dvs. beneficiaţi în totalitate de aceste soluţii. Oferim o gamă largă de servicii, inclusiv servicii de optimizate de imprimare pentru a îmbina consultarea dvs.; implementarea hardware şi software; gestionarea fluxului de lucru, pentru a micşora cheltuielile documentului, şi servicii inteligente de securitate, pentru a menţine afacerea sigură.

How we help Firus Druck to impress their customers

Firus Druck, a traditional label printer from a renown German wine region (Mosel), was looking for the right solution for their customers demand of self-adhesive wine labels. They invested in a Konica Minolta AccurioLabel 190 and a GM DC330Mini as well as a GM HOTFB330 Standalone Hot Foil. The video describes how the investment is part of a wider strategy for our customers’ growth and development. It is about embracing new technologies and change within the ever-changing printing market.

Cadouri pentru pieţele de mâine – astăzi

Cadouri pentru pieţele de mâine – astăzi

Toate caracteristicile de care aveţi nevoie (plus una sau două)

Ansamblul puternic de soluţii software şi hardware Konica Minolta a fost creat având în vedere un singur obiectiv: pentru a permite companiei dvs. să treacă de la procesarea analogică la cea digitală, pentru a bloca afacerea dvs. de imprimare în mod constant în profiturile în plină expansiune a designului etichetelor viitorului şi pentru a beneficia la maxim şi pentru valorile adăugate ale datelor digitale. 


Caracteristicile noastre vă vor permite să oferiţi clienţilor personalizare, să reduceţi costurile, simplificaţi operaţiunile şi să puneţi împreună propria versiune omogenă, personalizată a tranziţiei la digital. Puteţi oferi versiuni mai scurte, durate de livrare flexibile şi multe altele. În acelaşi timp, acele prese analogice de încredere vor continua să funcţioneze împreună cu mixul nostru de produse. Pe scurt, caracteristicile noastre vă permit să vă bucuraţi de toate avantajele acestei noi tehnologii, păstrând în acelaşi timp existenţa instalaţii analoge pe măsură ce intraţi în tranziţie. Ce sunt aceste caracteristici? Beneficiile companiei dvs. pentru mixului de produse digitale de imprimare a etichetelor includ:

   

   

Pictogramă funcţie calitate

Culorile sunt procesate la o rezoluţie de 1.200 dpi x 8 biţi cu 256 de gradaţii exprimate într-un pixel

Pictogramă funcţie imprimare

Tehnologie de control al densităţii imaginii

Pictogramă funcţie gestionare medii de printare

Nu este necesară aplicarea unui strat prealabil pe mediile de printare

Pictogramă funcţie tactilă

Operarea este intuitivă datorită posibilităţii de a urmări instrucţiunile pe ecran; nu este necesară o instruire extinsă a utilizatorului

Pictogramă funcţie viteză

Pot fi selectate viteze de 18,9 m, 13,5 m şi 9,45 m pe minut în funcţie de mediul de printare utilizat

Pictogramă funcţie tehnologie

Tehnologia tonerului Simitri® HD E

Pictogramă funcţie viteză

Sarcini precum ajustări de culoare, care necesită mult timp pentru echipamente analogice, durează acum câteva secunde

Pictogramă funcţie personalizare

Structura hibridă tridimensională, care încorporează polimeri funcţionali, oferă performanţă ridicată pentru toate tipurile de medii de printare

How GrafiPrint expanded their business

The Italian digital commercial printer GrafiPrint has expanded their business with a roll-to-roll label production machine from Konica Minolta.

Request a live demo with our experts!

One of our technical experts will demonstrate all the adavantages of label printing technology

Book live demo now

shaping print to business.

Prokom is the Konica Minolta User Community where you can find market research, information and practical tools, which will help you become better informed, more productive and ultimately more profitable. At Prokom we believe it’s not just about what you make, it’s about what you make possible

Join Prokom

 

Do I need to change to digital? Find out with Digital1234

For conventional analogue label converters looking to invest for the first time in digital label printing, there is more behind the decision than simply buying a new printing press or process. It requires a great deal of evaluation and thought beforehand, including decisions about people, sales and marketing, pre-press capabilities and colour management at each individual company. 

 

Identify, Assess, Justify and Implement


Investing in digital label printing means stepping back and taking a critical look at the way you do business and how you liaise throughout your work chain and with your customers. For busy label printers and converters looking to invest in digital printing technologies for the first time, the challenge is often to know what questions to ask themselves, who in the company should be involved in the decision-making process, and what the implications for other departments, or even customers, might be. 


To assist companies in their thinking and decision-making, Konica Minolta has designed the Digital1234 assessment guide. This business development programme is a business-based questionnaire covering a range of crucial business topics; using a simple and visual 'traffic light' system, the assessment helps you quickly identify the areas of your business that could benefit from switching to digital by exploring each individual business opportunity. It focuses on the specific needs of label converters and companies involved in the graphic arts fields. 


By examining area such as your existing business, how you might generate new business by investing in digital, your employees' understanding of digital printing, and management of the digital production environment, the Digital1234 four-step plan – Identify, Assess, Justify and Implement – will tell you for sure whether the time is right for your organisation to switch to digital.


Those four steps are:

Contactați-ne

Contactați-ne

Why not talk to us about how label printing could benefit your business? Fill in the form below and one of our experts will be in touch.

Da, aș dori să primesc informații prin:*

cu privire la produsele și serviciile Konica Minolta Business Solutions România și ale altor companii asociate din cadrul grupului, adaptate intereselor mele personale . Datele dvs. vor fi procesate în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate.
Cod de verificare:

Câmpurile cu *sunt obligatorii!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings