Sistem de gestionare a informaţiilor

Concentrare pe interesele clienţilor individuali

Preluaţi controlul proceselor de printare


Sunteţi sigur că aveţi controlul companiei dvs.? Ştiţi dacă joburile dvs. de printare sunt planificate eficient şi finalizate la timp? Puteţi spune cu toată convingerea că preţul pe care îl cereţi este cel corect?

 Echipa dvs. de vânzări se concentrează pe produsul sau serviciul corect? Cu sistemul de gestionare a informaţiilor de la Konica Minolta, puteţi obţine răspunsuri de încredere la toate aceste întrebări şi multe altele. Acesta vă va oferi date detaliate pentru a sprijini luarea deciziilor bazate pe fapte şi vă va ajuta să alegeţi cele mai bune strategii pentru dezvoltarea companiei dvs.

Sistem de gestionare a informaţiilor

Sistem de gestionare a informaţiilor

Gestionaţi infrastructura de imprimare central

În ziua de azi, imprimantele funcţionează în condiţii de piaţă extrem de competitive şi se confruntă cu o presiune crescândă în ultimul deceniu, deoarece utilizarea sporită a reţelelor sociale a redus semnificativ cererea de imprimare. În plus, inventarea companiilor de gestionare a imprimării a determinat în continuare scăderea preţurilor. 


Clienţii noştri din sectorul de imprimare caută acum modalităţi de a satisface cererea tot mai mare de joburi de printare mai ieftine şi mai rapide şi de a se diferenţia de companiile concurente. Lider de piaţă, software-ul MIS pentru printare de la Konica Minolta a fost conduse şi modelat de noile tehnologii, tendinţele mereu în schimbare şi feedbackul utilizatorilor, rezultând un software MIS puternic şi cuprinzător, adaptat nevoilor întreprinderilor din industria de imprimare, ambalare şi etichetare.

Hardware
hardware icon
Hardware pentru printare Konica Minolta

Vreţi performanţă maximă în industria digitală de printare? Tocmai aţi găsit-o. Produsele hardware Konica Minolta pentru producţia de imprimare şi soluţii de birou sunt standarde ale industriei, cu dispozitive care oferă o calitate revoluţionară a imaginii color, imprimare alb-negru de mare viteză, opţiuni de finisare axate pe calitate pentru a îndeplini specificaţiile complexe ale joburilor dvs. şi multe altele. Indiferent de mărimea sau domeniul de specializare al companiei dvs., hardware-ul nostru de imprimare vă permite să vă construiţi infrastructura de printare, să gestionaţi conţinutul digital, să puneţi în aplicare instrumente de măsurare de ultimă generaţie şi să exploraţi alte soluţii menite să vă transforme radical fluxul de lucru.

Software
software icon
Produse software Konica Minolta

Exploraţi numeroasele şi diferitele moduri prin care produsele software Konica Minolta vă pot îmbunătăţi operaţiunile. Konica Minolta rezolvă problemele companiei dvs., se potriveşte cu stiluri de lucru diferite şi oferă soluţii software care răspund nevoilor industriei dvs. Acordând mereu prioritate necesităţilor dvs., Konica Minolta îndeplineşte cerinţele software ale celor mai exigente organizaţii globale. Utilizând sistemul, puteţi menţine sub supraveghere costul oricărui conţinut printat sau copiat, puteţi crea măsuri de securitate avansate pentru a vă asigura că documentele cu caracter confidenţial nu ajung în mâinile persoanelor neautorizate şi multe altele.

Servicii
service icon
Mereu la dispoziţia dvs.

Personalul nostru cu experienţă şi cunoştinţe va răspunde oricăror întrebări pe care le aveţi şi vă va arăta cum să utilizaţi produsul. Serviciile noastre funcţionează în beneficiul dvs., în cadrul unui sistem de suport conceput pentru a vă asigura că dvs. şi compania dvs. aveţi toate beneficiile acestor soluţii. Oferim o gamă largă de servicii, inclusiv servicii optimizate de printare pentru a combina pentru dvs. consultanţa; implementarea de hardware şi software; gestionarea fluxului de lucru pentru a vă reduce cheltuielile cu documente; şi servicii de securitate inteligente, pentru a vă menţine afacerea în siguranţă.

Sistemul de gestionare a informaţiilor este o soluţie completă perfectă pentru orice afacere din industria de printare care doreşte să preia controlul sarcinilor zilnice şi să gestioneze eficient o gamă largă de sarcini diferite dintr-un singur punct. Provocările operaţionale şi cu privire la informaţii cu care se confruntă în prezent furnizorii de comunicări grafice necesită un set complet nou de instrumente pentru a ajuta la gestionarea eficientă a celor mai complexe operaţiuni. Sistemul de gestionare a informaţiilor vă permite să accesaţi informaţii precise şi actualizate despre costuri, starea financiară şi marjele de profit, astfel încât să puteţi analiza fiecare etapă individuală a proceselor dvs. şi să definiţi timpul şi energia necesare pentru fiecare sarcină. Sistemele de gestionare a informaţiilor vă oferă acces în timp real la vânzări, servicii, producţie şi performanţă financiară, astfel încât să puteţi lua decizii de afaceri în orice moment. 


Acestea vă permit să analizaţi date, să ajungeţi la concluzii şi să îmbunătăţiţi modul în care compania dvs. funcţionează pe mai multe niveluri, astfel încât să puteţi fi cu un pas înainte şi să automatizaţi orice proces de producţie care nu implică implicare umană, economisind timp şi bani şi gestionându-vă personalul mult mai eficient. Sistemele de gestionare a informaţiilor vă permit, de asemenea, să reduceţi duplicarea administraţiei şi erorile umane de reintroducere a datelor, asigurându-vă, în orice moment, că fluxul de lucru este eficient şi pe deplin optimizat.

   

   

Pictogramă funcţie personalizare

Tablou de bord personalizat

Productivity feature icon

Estimarea, comandarea şi facturarea

Productivity feature icon

Contabilitate integrată

Pictogramă funcţie utilizare

CRM integrat

Pictogramă funcţie tehnologie

Gestionarea inventarului

Pictogramă funcţie gestionare medii de printare

Planificări şi panouri de lucru dinamice

shaping print to business.

In order to be able to translate the pages, can you give me an example to find the corresponding page and to translate it following the given links;

Join Prokom

Konica Minolta’s Management Information System is a powerful solution offering a wide variety of options, ready and waiting for you to use at any time. Whether you have extra questions or just need a little guidance, please don’t hesitate to contact us, and one of our specialists will be in touch directly!