Conectivitate ofset

Armonizarea presei digitale şi a presei ofset

Măriţi modul în care puteţi utiliza atât echipamente digitale, cât şi echipamente de ofset - într-o singură interfaţă.


Beneficiind la maximum de investiţia dvs., dacă decidem dacă imprimarea ofset tradiţională sau imprimarea digitală ar fi mai eficientă şi dacă faceţi tranziţia la digital cât mai uşor posibil, sunt doar câteva dintre provocările cu care trebuie să vă ocupaţi în schimbarea actuală a tipografiei de producţie . Deci, cum realizaţi toate acestea?

Konica Minolta oferă conectivitate hibridă a fluxului de lucru, combinată cu flexibilitatea maximă a producţiei, mărind modurile în care puteţi utiliza atât echipamente digitale, cât şi echipamente ofset - şi toate într-o singură interfaţă. De-a lungul anilor, imprimantele ofset comerciale şi-au dezvoltat fluxurile de lucru în exclusivitate ţinând cont de imprimarea ofset. Cu toate acestea, când dispozitivele digitale de tipărire au fost introduse în mixul de producţie, firmele ofset au constatat că cerinţele fluxului de lucru erau diferite şi, în consecinţă, au gestionat separat fluxurile.


Pe măsură ce cerinţele şi nevoile clienţilor s-au schimbat, nevoia de a imprima aceeaşi lucrare atât în ​​ofset cât şi digital a început să crească. Nu a fost doar atât: furnizorii de servicii de tipărire au avut nevoie de o soluţie care să reducă costurile, erorile şi reeşalonările şi - cel mai important - să vină cu o strategie capabilă să răspundă cerinţelor mereu în schimbare ale pieţei. Atunci a apărut fluxul de lucru hibrid.


Dar cum puteţi conecta aceste două lumi, litho şi digital?

Primul lucru pe care trebuie să vi-l amintiţi este că, în timp ce fluxurile de lucru digitale şi ofset sunt distincte, pot fi complementate unul faţă de celălalt. Fluxurile de lucru hibride actuale vă oferă cele mai bune avantaje din ambele lumi - la îndemână.


Flux de lucru hibrid

Un flux de lucru hibrid este un singur sistem de gestionare a fluxului de lucru care acceptă imprimarea ofset şi digitală. Vă permite procesarea, imprimarea şi urmărirea lucrărilor folosind o interfaţă comună. Un flux de lucru hibrid poate direcţiona lucrările la echipamentele ofset sau digitale, bazându-se pe o serie de consideraţii, inclusiv timpul de rulare, timpul de redresare, dimensiunea paginii, substratul şi finisarea. Permiteţi serviciului dvs. de imprimare să-şi menţină integritatea, calitatea imprimării, consistenţa culorilor şi să îşi mărească timpul de producţie, precum şi să reducă erorile cu ajutorul automatizării.


Cum pot să devin mai flexibil în producţia mea de imprimare?

Implementarea fluxurilor de lucru hibride va avea rezultate remarcabile într-o gamă largă de scenarii de producţie. Cele mai vizibile dintre acestea vor fi cele care implică cerinţe de lucru modificate, cum ar fi timpul de rulare, amestecarea componentelor statice şi variabile şi trimiterea de job-uri online. Procesul de producţie vă permite să atingeţi o flexibilitate mai mare, o urmărire mai bună a locurilor de muncă şi o automatizare îmbunătăţită. Dacă doriţi să obţineţi cea mai bună flexibilitate, cheia este să implementaţi opţiunile cele mai bogate de integrare a fluxurilor de lucru şi să adaptaţi standardele deschise, cum ar fi JDF (Job Definition Format).


Uitaţi cum vă poate ajuta un flux hibrid de lucru cu producţia dvs. de imprimare:

Imprimările job-urilor de pe o zi pe alta oferă utilizatorilor şansa de a examina job-urile înainte de producţiei în masă să fie acceptată. Fişierele pre-pregătite fac posibil ca lucrările să fie reutilizate la o dată ulterioară atât de către imprimantele digitale, cât şi de la presele ofset.


  • Vă permite să utilizaţi acelaşi job şi acelaşi conţinut ca cele folosite în job-ul ofset anterior, pentru o consistenţă de pre-presă mai mare şi repetări digitale scurte.
  • Imprimaţi o dovadă rapidă pentru o operaţie de ofset cu o presă digitală.
  • Eliminaţi necesitatea operatorii de a aloca manual fiecare job la o coadă de producţie diferită, economisind astfel timp şi sporind eficienţa.


Cum vă puteţi mări activele existente?

Pentru a pune la îndemână soluţiile existente de flux de lucru de ofset, adăugaţi module de imprimare digitale pentru a crea un flux de lucru hibrid. De asemenea, puteţi integra un sistem informatic de gestionare a tipăririi (MIS); acest lucru vă va arăta toate statutele job-urilor, în timp real. Gama completă de dispozitive de imprimare de producţie de la Konica Minolta şi o gamă largă de controale disponibile pot fi utilizate pentru a mări investiţiile existente. Acestea pot fi integrate fără probleme în fluxurile de lucru de ofset existente, precum Agfa Apogee, Screen Equios şi Kodak Prinergy.


Aceste sisteme sunt fluxuri de lucru automatizate bazate pe PDF, oferind un hub de producţie complet centralizat, JDF, pre-tipărit. Acest nivel avansat de automatizare vă ajută să obţineţi o productivitate mai mare, să vă confruntaţi cu mai puţine erori şi să reduceţi timpii de redresare. Integrarea preselor ofset şi digitale vă permite să creaţi o modalitate mai eficientă şi mai uşoară de a gestiona producţia pe toate dispozitivele dvs. şi de a furniza job-uri.

Experimentaţi flexibilitatea de producţie finală

Experimentaţi flexibilitatea de producţie finală

Armonizarea presei digitale şi ofset

  • Reducerea costurilor şi îmbunătăţirea productivităţii prin automatizare
  • Creşteţi eficienţa pre-tipărire
  • Măriţi capacitatea de imprimare făcând mai mult în mai puţin timp, cu mai puţine greşeli
  • Menţinerea integrităţii, consistenţei şi controlului calităţii, reducând în acelaşi timp costurile
  • Depăşiţi aşteptările clienţilor prin îmbunătăţirea timpilor de redresare
Hardware
hardware icon
Produse hardware Konica Minolta

Doriţi cea mai bună performanţă digitală de imprimare a produselor? Aţi găsit-o deja. Produsele de imprimare şi de birou Konica Minolta sunt filigrane industriale, cu dispozitive care oferă calitate revoluţionară a culorii imaginii, ieşire rapidă alb-negru, opţiuni de finisare inline de calitate pentru a respecta specificaţiile joburilor complexe şi multe altele. Indiferent de dimensiunea sau aria de specializarea a companiei dvs., hardware-ul nostru de imprimare vă permite să vă construiţi infrastructura de imprimare, să gestionaţi conţinutul digital, să plasaţi instrumentele de măsurare de ultima oră şi să exploraţi alte soluţii concepute pentru a vă schimba complet fluxul de lucru.

Software
software icon
Produse software Konica Minolta

Exploraţi diferite moduri în care produsele pentru software-ul Konica Minolta v-ar putea îmbunătăţi operaţiunile. Konica Minolta rezolvă problemele companiei dvs., corespunde cu diferite stiluri de lucru şi oferă soluţii software care îndeplinesc nevoile industriei dvs. Prin stabilirea priorităţilor nevoilor dvs., Konica Minolta respectă cerinţele software ale celor mai stricte organizaţii globale. Folosind sistemul, puteţi păstra anonime costurile pentru ieşirile imprimate sau copiate, puteţi crea măsuri de securitate pentru a asigura că documentele importante nu ajung pe mâinile persoanelor neautorizare şi multe altele.

Servicii
service icon
Piaţa Konica Minolta

Personalul nostru cu experienţă şi cunoştinţe vă va răspunde la orice întrebare şi vă va arăta cum să vă administraţi produsul. Serviciile noastre funcţionează pentru beneficiile dvs., printr-un sistem de asistenţă conceput pentru a asigura că dvs. şi compania dvs. beneficiaţi în totalitate de aceste soluţii. Oferim o gamă largă de servicii, inclusiv servicii de optimizate de imprimare pentru a îmbina consultarea dvs.; implementarea hardware şi software; gestionarea fluxului de lucru, pentru a micşora cheltuielile documentului, şi servicii inteligente de securitate, pentru a menţine afacerea sigură.

Ofset şi digital - o soluţie pentru a le gestiona pe toate

Un flux de lucru hibrid permite unui singur operator de presă să gestioneze şi să controleze diferite dispozitive dintr-o singură staţie. Utilizaţi un singur proces de flux de lucru care să sprijine atât opţiunile ofset cât şi cele digitale, oferind o consistenţă mai mare a culorilor, o fiabilitate a conţinutului şi un timp de producţie mai rapid şi reducerea erorilor cu ajutorul fluxurilor de lucru automate. 


Întrucât lucrările sunt procesate de acelaşi RIP, veţi menţine integritatea ieşirilor pe diferite dispozitive. De asemenea, se elimină şi motorul pre-flight din fluxul de lucru ofset şi posibilele probleme cu fişierele PDF. Impunerea poate fi gestionată şi automatizată atât pentru digital, cât şi pentru ofset, optimizând astfel timpul de pre-tipărire şi make-ready. Pentru o verificare rapidă sau producţie de job-uri, Accurio Press oferă o ieşire automată a tabelelor pe două pagini.

   

   

Pictogramă funcţie calitate

Fluxul de lucru hibrid permite funcţionarea diferitelor dispozitive de la o singură staţie

shaping print to business.

Prokom is the Konica Minolta User Community where you can find market research, information and practical tools, which will help you become better informed, more productive and ultimately more profitable. At Prokom we believe it’s not just about what you make, it’s about what you make possible

Join Prokom

Optimise your printing processes today – with Konica Minolta’s hybrid workflow connectivity!

To find out more, just click on Contact us, and our team of specialists will be happy to guide you through the whole process – from picking the best solution through to implementing the latest technology Konica Minolta has to offer.