O aplicaţie pentru toate imaginile în format mare. Pur şi simplu adăugaţi fişiere, previzualizaţi şi printaţi

KIP ImagePro este o suită de software puternică care îmbunătăţeşte eficienţa prin automatizarea controlată a fluxului de lucru în medii cu volum ridicat, în timp ce îmbunătăţeşte timpii de producţie.

Imprimarea pe format mare


În prezent, marketingul industriei de printare nu mai este ceea ce a fost. Există cerinţe ridicate privind grafica digitală utilizată comunicarea informaţiilor unui public larg, în acelaşi timp dorindu-se găsirea unor modalităţi de reducere a costurilor de operare. Din acest motiv, imprimarea pe format mare a devenit una dintre cele mai rentabile metode pentru furnizorii de servicii de printare pentru a răspunde cerinţelor tot mai ridicate ale pieţei.

Imprimarea digitală pe format mare este una dintre puţinele domenii ale pieţei globale de imprimare care cunoaşte o schimbare şi o creştere rapide. Cu soluţiile sale software şi hardware pentru printare de înaltă calitate şi uşor de utilizat, Konica Minolta este aici pentru a vă ghida în siguranţă printre aceste schimbări şi pentru a vă ajuta să atingeţi obiectivele de afaceri.

KIP ImagePro este o suită software puternică, care combină instrumentele esenţiale cu capabilităţile multi-tasking într-o aplicaţie uşor de utilizat pentru printare, copiere şi scanare. Interfaţa standard prezintă operatorilor de producţie sau utilizatorilor ocazionali instrumente de acces rapid, un vizualizator HD pentru printarea zonei de interes şi funcţii intuitive de editare a joburilor. Presetările standardizate pentru CAD şi calitatea grafică de printare dovedesc că ImagePro este cel mai simplu şi mai rapid mod de imprimare. Pus în funcţiune printr-un simplu clic, setul de caracteristici extins al sistemului le dă mână liberă profesioniştilor tehnici şi graficienilor.


Cu funcţiile Nesting, Paneling, Spot Color Exchange şi accesul la caracteristicile de management al culorilor disponibile doar la dispozitivele scumpe cu performanţă ridicată a procesării imaginilor (RIP), KIP ImagePro oferă experţilor în culori instrumentele de care au nevoie pentru a-şi face treaba bine.

Format mare

Format mare

Simplificaţi fluxul de lucru în cazul joburilor pe format mare

Acum puteţi simplifica fluxul de lucru în cazul joburilor pe format mare cu ajutorul unei singure soluţii software.  KIP ImagePro vine cu un mod standard intuitiv pentru eficienţa producţiei sau un mod extins pentru interacţiunea inteligentă cu imagini. Faptul că puteţi imprima, copia şi scana, toate acestea dintr-o singură aplicaţie, face ca software-ul să fie atât de special. Nu poate să fie mai simplu de atât!

Hardware
hardware icon
Sisteme de printare KIP

Sistemele de printare KIP sunt customizate pentru tehnicieni, graficieni şi utilizatorii documentelor de birou, care necesită un volum ridicat, o imagine exactă şi o redare a culorilor dinamică şi expresivă. Sunt capabile să producă culori vii, imagini remarcabile şi fotografii care captează nuanţe şi tonuri subtile, cu o stabilitate a culorii de neegalat, de la primul până la ultimul print.

Software
software icon
Un software pentru tot

Acum puteţi simplifica fluxul de lucru în cazul joburilor pe format mare cu ajutorul unei singure soluţii software. KIP ImagePro vine cu un mod standard intuitiv pentru eficienţa producţiei sau un mod extins pentru interacţiunea inteligentă cu imagini.

Servicii
service icon
Mereu la dispoziţia dvs.

Personalul nostru cu experienţă şi cunoştinţe va răspunde oricăror întrebări pe care le aveţi şi vă va arăta cum să utilizaţi produsul. Serviciile noastre funcţionează în beneficiul dvs., în cadrul unui sistem de suport conceput pentru a vă asigura că dvs. şi compania dvs. aveţi toate beneficiile acestor soluţii. Oferim o gamă largă de servicii, inclusiv servicii optimizate de printare pentru a combina pentru dvs. consultanţa; implementarea de hardware şi software; gestionarea fluxului de lucru pentru a vă reduce cheltuielile cu documente; şi servicii de securitate inteligente, pentru a vă menţine afacerea în siguranţă.

O aplicaţie pentru toate imaginile în format mare. Pur şi simplu adăugaţi fişiere, previzualizaţi şi printaţi

O aplicaţie pentru toate imaginile în format mare. Pur şi simplu adăugaţi fişiere, previzualizaţi şi printaţi

Caracteristici cheie


   

   

Pictogramă funcţie tactilă

Imprimare avansată a zonei de interes

Pictogramă funcţie tactilă

Interfaţă customizată pentru vizualizare personalizată şi instrumente

Pictogramă funcţie tactilă

Implementare uşoară

Pictogramă funcţie tactilă

Vizualizare HD

Pictogramă funcţie tactilă

Validare inteligentă a jobului în format pdf

Pictogramă funcţie tactilă

Stivuire inteligentă KIP

Pictogramă funcţie tactilă

Capabilităţi multi-tasking

shaping print to business.

Prokom is the Konica Minolta User Community where you can find market research, information and practical tools, which will help you become better informed, more productive and ultimately more profitable. At Prokom we believe it’s not just about what you make, it’s about what you make possible

Join Prokom

Konica Minolta’s business development program

DIGITAL1234 presents you with four simple steps to more business. Konica Minolta’s business development program has been designed to enable print providers to thrive in their businesses. It takes an opportunity-based approach, showing customers in four practical steps how to identify, assess, justify and implement new business opportunities. All you have to do is register once to obtain all this valuable information – free of any obligation or expense.


Four steps to build your business:

Contactați-ne

Contactați-ne
Da, aș dori să primesc informații prin:*

cu privire la produsele și serviciile Konica Minolta Business Solutions România și ale altor companii asociate din cadrul grupului, adaptate intereselor mele personale . Datele dvs. vor fi procesate în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate.
Cod de verificare:

Câmpurile cu *sunt obligatorii!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings