Imprimare securizată

Control mai mare, costuri de imprimare mai mici

Economisiţi timp, bani şi resurse cu Konica Minolta


Indiferent de mărimea companiei dvs., este important să vă menţineţi cheltuielile în frâu. Totuşi, cu cât este mai mare organizaţia, cu atât va fi mai puţin productiv şi va necesita mai multă energie să monitorizaţi fiecare cost. Poate chiar să devină o problemă atunci când este vorba de un aspect atât de nesemnificativ, precum imprimarea. Întrebaţi-vă – ştiţi cu adevărat cât cheltuiţi pe scanare, imprimare şi copiere în fiecare zi, săptămână, lună sau an?

Nu vă puteţi estima costurile de imprimare? Nu vă faceţi griji – cu siguranţă nu sunteţi singurii! Chiar şi în această perioadă puternic tehnologizată un număr semnificativ de companii încă au dificultăţi în a-şi gestiona în mod practic cheltuielile reale. Nu sunteţi la curent cu privire la care angajaţi vă pot accesa infrastructura şi cât de des fac acest lucru? Şi acesta poate fi un obstacol serios în reducerea bugetului dvs. de imprimare. Soluţiile de imprimare securizată vă oferă informaţiile de care aveţi nevoie pentru a lua decizii în baza faptelor, nu emoţiilor. Acestea vă permit să monitorizaţi comportamentul de imprimare al fiecărui angajat, să alocaţi drepturi de acces pentru utilizatori şi să vă optimizaţi infrastructura de imprimare pentru a se potrivi nevoilor unice ale organizaţiei dumneavoastră.

Imprimare securizată

Imprimare securizată

Soluţii

Imprimarea securizată vă oferă datele de care aveţi nevoie pentru a vă ţine sub control şi optimiza întregul mediu de imprimare. Vă permite să fiţi cu cel puţin un pas înaintea concurenţei, dezvoltând o soluţie concepută pentru a vă ajuta să rezolvaţi probleme, economisind timp, costuri şi efort. 


Soluţiile de imprimare securizată sunt uşor de pus în practică – interfaţa este clară şi uşor de învăţat, aşa că nu aveţi nevoie să angajaţi tehnicieni. Software-ul vă poate oferi date amănunţite cu privire la obiceiurile de imprimare ale echipei dvs., limita accesul la anumite funcţii şi este conceput să fie incredibil de intuitiv.

Hardware
hardware icon
Echipamente de imprimare Konica Minolta

Doriţi performanţa supremă în ceea ce priveşte producţia de imprimate digitale? Aţi găsit-o. Echipamentele Konica Minolta pentru birouri şi imprimare pentru producţie sunt etaloane în industrie, cu dispozitive care oferă calitate revoluţionară a imaginilor color, viteză extrem de mare la imprimarea alb-negru, opţiuni de finisare în linie cu calitate la nivel profesionist pentru a îndeplini specificaţiile complexe ale lucrărilor dvs., precum şi multe altele. Indiferent de mărimea sau domeniul de specialitate al companiei dumneavoastră, echipamentele noastre de imprimare vă permit să vă construiţi propria infrastructură de imprimare, să gestionaţi conţinutul digital, să instalaţi instrumente de măsurare de ultimă generaţie şi să exploraţi alte soluţii concepute să vă transforme fluxul de lucru în mod spectaculos.

Software
software icon
YSoft SafeQ

YSoft SafeQ este o soluţie de gestionare a imprimării pe bază de server ce dispune de un set avansat de funcţii inovatoare, pentru a vă oferi controlul asupra mediului dvs. de imprimare, pentru a vă ajuta să luaţi decizii în baza faptelor, să reduceţi bugetul alocat imprimării şi să reduceţi la minim impactul asupra mediului înconjurător. Cu YSoft SafeQ, puteţi să vă faceţi imprimarea mai rentabilă şi mai sigură. Această soluţie vă permite să alocaţi drepturi de acces, să monitorizaţi comportamentul de imprimare al personalului şi să reduceţi riscul ca personalul neautorizat să acceseze datele confidenţiale.

Servicii
service icon
Întotdeauna la dispoziţia dumneavoastră

Personalul nostru specializat, competent şi experimentat vă vor răspunde la orice întrebări pe care le puteţi avea şi vă vor arăta cum funcţionează produsul. Serviciile noastre lucrează în beneficiul dumneavoastră, în cadrul unui sistem de asistenţă conceput să asigure că dumneavoastră şi compania dumneavoastră profitaţi la maxim de soluţii. Oferim o gamă de diverse servicii, inclusiv servicii de imprimare optimizată, de combinat cu serviciile de consultanţă; implementare de echipamente şi software; gestionarea fluxurilor de lucru pentru a reduce cheltuielile asociate documentelor şi servicii inteligente de securitate, pentru a vă menţine compania în siguranţă.

Implementarea soluţiilor de imprimare securizată vă permite să vă optimizaţi mediul de imprimare. Vă puteţi simplifica fluxul de lucru şi puteţi afla care dintre imprimantele dvs. multifuncţionale sunt folosite cel mai des – oferindu-vă o perspectivă mult mai clară asupra nevoilor companiei dumneavoastră. Cu imprimarea securizată, puteţi reduce instantaneu costurile solicitându-le utilizatorilor să se identifice ori de câte ori doresc să imprime, să scaneze sau să copieze un document.

Puteţi decide să oferiţi clienţilor dumneavoastră un serviciu de imprimare cu plată (facilitând astfel monitorizarea rapidă a acţiunilor acestora şi calcularea cu exactitate a costurilor), să utilizaţi carduri de identificare sau coduri PIN pentru a vă asigura că clienţii sunt solvabili, să monitorizaţi obiceiurile de imprimare ale angajaţilor dvs. şi să generaţi rapoarte clare, gata pregătite şi personalizabile, precum şi rapoarte clare care să acopere toate operaţiunile asociate imprimantelor multifuncţionale. De asemenea, puteţi utiliza funcţiile complete de contabilitate pentru a ţine cont de activităţile de imprimare şi copiere efectuate pentru un anumit proiect, a obţine rapid şi uşor un rezumat al costurilor şi pentru a raporta acest lucru la proiect.

Puteţi chiar să reduceţi şi mai mult costurile utilizând rapoartele care indică în mod clar influenţa imprimării limitate asupra mediului înconjurător pentru a încuraja angajaţii să nu imprime documente decât dacă este necesar. Cu Konica Minolta, vă puteţi face imprimarea mai sigură, mai simplă – şi mai avansată – ca niciodată. 

   

   

Pictogramă funcţie personalizare

Securitate mai bună a documentelor

Pictogramă funcţie tehnologie

Audit al activităţilor de imprimare pe baza datelor

Productivity feature icon

Costuri mai mici pentru infrastructură

Pictogramă funcţie imprimare

Nu sunt necesare drivere de imprimare

Pictogramă funcţie utilizare

Fluxuri de lucru securizate