Sisteme de supraveghere în sectorul retail

Lăsaţi tehnologia noastră să rezolve problemele dvs. de securitate – şi să vă influenţeze viitorul

Fără puncte moarte în securitate, strategia de vânzări sau marketing – cu supraveghere cu camere în domeniul retail


Un sistem de supraveghere complet care va transforma felul în care lucraţi

Serviciile de securitate video oferite de Konica Minolta pot îmbunătăţi semnificativ campaniile de marketing, pot mări vânzările şi pot face ca magazinul dvs. să fie un loc mai eficient şi mai sigur. Problemele de securitate vă distrag atenţia de la dezvoltarea companiei dvs.? Sau doriţi să utilizaţi camere de supraveghere cu IP pentru a mări securitatea infrastructurii pe care o deţineţi? 


Dacă nu aveţi încredere în configuraţia curentă a sistemului de supraveghere sau dacă doriţi să investiţi într-o soluţie superioară, Konica Minolta vă poate ajuta să aveţi parte de securitate şi linişte când închideţi magazinul în fiecare seară. Tehnologia emisferică 360° brevetată a camerei cu IP are capacitatea de a acoperi întreaga dvs. locaţie, iar prelucrarea emisferică oferă calitate video şi rezoluţie superioară, asigurând faptul că puteţi identifica acele detalii suplimentare (adesea foarte importante). 


Pe lângă faptul că o cameră modernă cu IP vă ajută să preveniţi furturile şi asigură înregistrarea comportamentului suspect, ea poate fi utilizată şi ca mijloc de generare de date foarte valoroase pentru a îmbunătăţi aspectul magazinului dvs. şi preferinţele clienţilor. 


Atât dvs. cât şi clienţii veţi aprecia structura discretă a sistemului de supraveghere video, iar camera vă va arăta detalii legate de obiceiurile de cumpărături ale clienţilor, curenţi şi potenţiali, aşadar vă puteţi adapta strategia de vânzări în funcţie de preferinţele acestora – şi puteţi rămâne în topul retail şi, de asemenea, în siguranţă!

RETAIL

RETAIL

Axaţi-vă pe ce este cu adevărat important pentru compania dvs. – securitate şi vânzări

Lăsaţi tehnologia noastră să rezolve problemele dvs. de securitate! O infrastructură de securitate MOBOTIX de încredere şi eficientă înregistrează tot ce aveţi nevoie, fără puncte moarte.


Tehnologia emisferică 360° a camerei cu IP vă permite să generaţi date valoroase pe care le puteţi utiliza nu doar pentru a preveni furturile şi a avea înregistrarea comportamentului suspect, ci şi pentru a îmbunătăţi aspectul magazinului dvs. şi preferinţele clienţilor. Camera vă arată detalii legate de obiceiurile persoanelor care vă vizitează magazinul, aşadar vă puteţi adapta strategia de vânzări.


Utilizată în sectorul retail, o soluţie cu camere de supraveghere MOBOTIX oferă o serie de beneficii interesante. Sistemele integrează informaţiile afacerii cu securitatea video, vă oferă o soluţie video modernă cu IP care este o măsură de prevenire a furturilor şi oferă, de asemenea, o înregistrare video întotdeauna cu imagine clară şi exactă. Soluţiile cu camere de supraveghere MOBOTIX au o structură discretă şi oferă acoperire maximă folosind numărul minim de camere (se utilizează „tehnologia emisferică”). Fiind securizate cibernetic datorită comunicării criptate, soluţiile sunt şi instrumentul perfect pentru informaţiile ce ţin de afacere, deoarece vă arată felul în care să maximizaţi cele mai eficiente activităţi de vânzări şi profiturile la magazinele dvs. Analiza video integrată (hartă termică/numărare obiecte/detectare comportament) este utilizată în soluţii pentru a furniza informaţii legate de afacere.

Hardware
hardware icon
Mult mai mult decât o soluţie standard

Camerele MOBOTIX pot fi utilizate în multe moduri diferite în cadrul unei organizaţii moderne şi sunt renumite pe plan mondial pentru fiabilitatea lor ridicată. Camerele oferă cea mai bună eficienţă energetică şi au un nivel foarte ridicat de precizie: o cameră individuală poate monitoriza discret o întreagă zonă, fără puncte moarte.

Software
software icon
Totul dintr-o singură sursă

Soluţiile software intuitive şi flexibile oferite cu sistemul de supraveghere cu camere MOBOTIX sunt în prezent cele mai moderne în sectorul retail. O soluţie software MOBOTIX asigură faptul că beneficiaţi de gestionare video, analiză video şi controlul dispozitivelor, iar Sistemul de Gestionare Video (VMS) înseamnă că nu este necesar un server de gestionare. Datorită utilizării Analizei Video Integrate (numărare obiecte/hartă termică/detectare comportament) în soluţiile noastre, toate informaţiile video sunt analizate live şi local în cameră, asigurând astfel că nu există trafic inutil pe reţeaua dvs.

Servicii
service icon
Pachetul complet perfect

Prin pachetul nostru de servicii, vă suntem alături în fiecare etapă a procesului, pentru a ne asigura că beneficiaţi de un concept atotcuprinzător de soluţii de securitate adaptat la organizaţia dvs. Începând cu o consultare detaliată – inclusiv inspecţia şi analiza locaţiei – avem în vedere nevoile specifice ale companiei dvs., inclusiv optimizarea şi îmbunătăţirea întregii infrastructuri video. O gestionare adecvată a proiectului include instalarea profesională, urmată de servicii de monitorizare de la distanţă pentru a controla infrastructura IT şi starea reţelei şi întreţinere pentru a asigura funcţionarea fără erori a sistemului de securitate video.

Mult mai mult decât supraveghere obişnuită

O soluţie de la Konica Minolta oferă mai mult – mult mai mult – decât o cameră de supraveghere obişnuită. 


Soluţia nu doar înregistrează orice şi tot ce se întâmplă la magazinul dvs. – sistemul de înaltă calitate şi vederea la 360° vă oferă o acoperire video HD clară a întregului spaţiu. Are o serie de funcţii noi care pot fi adaptate pentru a se potrivi nevoilor afacerii dvs. Supravegherea cu camere în domeniul retail vă va ajuta să analizaţi modul în care se poartă clienţii când sunt în magazin, prin înregistrarea numărului de vizitatori şi urmărirea mişcărilor acestora şi a activităţilor. 


Vă întrebaţi câteodată care raion este cel mai des parcurs de clienţi? Sau unde îşi petrec majoritatea timpului cât sunt în magazin? O soluţie pentru retail oferită de MOBOTIX vă permite să le studiaţi comportamentul de cumpărare pentru a putea lua decizii bazate pe fapte şi a vă mări exponenţial vânzările. Hărţile termice transparente vă ajută să analizaţi tendinţele de cumpărare în diferite momente ale zilei. Monitorizarea regulată a acestor tipare vă pune în postura de a lua decizii mai informate legate de personal, putând folosi mai mulţi angajaţi pentru a acoperi perioadele de vârf – şi astfel clienţii sunt fericiţi, vânzările cresc şi economisiţi totodată bani. Aceasta este, evident, o situaţie de tip win-win-win


Serviciile de securitate video oferite de Konica Minolta vă vor ajuta şi să vă îmbunătăţiţi activităţile de marketing. Prin luarea de decizii bazate pe date video generate de sistem, echipa de marketing poate vedea direct eficienţa reclamelor afişate. Echipa poate optimiza cu uşurinţă campaniile de marketing prin analizarea factorilor care influenţează traficul mărit în magazin, cum ar fi momentul din zi, vremea sau ziua din săptămână, şi poate ajusta mesajele în mod corespunzător. 


Konica Minolta vă poate îmbunătăţi semnificativ acţiunile de marketing, poate mări vânzările şi poate face din magazinul dvs. un loc mai bun şi mai sigur per ansamblu. 

   

   

Pictogramă funcţie mobilitate

Vedere la 360°

Pictogramă funcţie utilizare

Analiza comportamentului clienţilor

Pictogramă funcţie gestionare medii de printare

Planificare mai bună a personalului

Pictogramă funcţie tehnologie

Calitate video ridicată

Pictogramă funcţie personalizare

Optimizare marketing

Productivity feature icon

Numărarea vizitatorilor

Video Security with Integrated Business Intelligence for Retailers

Integrated Point of Sale (POS) features, combined with on-board image and data analysis provide both security and value-added business intelligence.

Descarcă acum

This flexible and comprehensive security solution will change the way you work. The system’s video surveillance and analysis offers a variety of benefits for shops, car dealerships and other retail outlets. If you would like to be one of those retailers, and find out more about these functionalities, contact us, and one of our specialists will be in touch.