Managementul culorilor

Procesele de management de culoare sunt indispensabile fiecărei afaceri de printare şi esenţiale pentru dezvoltarea continuă şi succesul companiei.

DE CE SISTEMELE DE MANAGEMENT AL CULORILOR SUNT ATÂT DE IMPORTANTE


Culoarea ne captează atenţia, este emotivă şi generează un simţ mai mare de implicare şi de reacţie în privitori, deci, dacă aveţi nevoie să garantaţi calitatea printării color cu instrumente uşor de utilizat, citiţi mai departe!

Sisteme de management al culorilor - cheia succesului în afaceri


Controlul inteligent al culorilor şi imaginilor transformă senzaţia de calitate şi vitalitate în produse tipărite, generând o creştere a vânzărilor şi marje de profit mai mari. Oriunde ne uităm - de la cărţi la cataloage, până la pliante, publicitate directă şi panouri publicitare, promovare şi ambalare în magazin - culoarea este esenţială pentru o activitate eficientă de marketing, promovare şi vânzări. 

În ciuda acestui fapt, aproape jumătate dintre toate printerele digitale descriu potrivirea culorilor drept provocarea cea mai dificilă. Atunci când cumpără printere, clienţii aşteaptă consistenţă a culorilor, aşadar furnizorii de servicii de printare trebuie să poată garanta calitatea imprimării color cu instrumente uşor de utilizat şi să folosească soluţii de management al culorilor care să ofere potrivire perfectă a culorilor, fără a necesita un proces lung de învăţare. Reproducerea culorilor trebuie să fie, de asemenea, consecventă în timp, pentru a reduce rebuturile şi pentru a evita reprintarea. 

Cum s-a schimbat managementul culorilor?

Cum s-a schimbat managementul culorilor?

În mediul de printare hectic de astăzi, în care timpii de execuţie de 24 de ore constituie norma, calibrarea nivelului de culoare între ofset şi presele digitale este esenţială pentru a obţine rezultate consecvente de printare şi pentru a maximiza atât productivitatea, cât şi flexibilitatea de producţie. Soluţii simple, integrate pot oferi acum toate componentele hardware şi software digitale necesare pentru a produce profile de culoare pe deplin conforme cu standardele International Color Consortium (ICC).


Managementul eficient al culorilor oferă beneficii, inclusiv… 

• Rezultat de verificare standardizat

• Calitate garantată a rezultatelor

• Costuri şi pierderi reduse pentru imprimantă 

• Reduce numărul rebuturilor şi termenele de execuţie pentru client 

• Eficienţă îmbunătăţită prin obţinerea rezultatului dorit din prima. 

Ce este managementul culorilor în industria de printare?

Ce este managementul culorilor în industria de printare?

Un sistem robust de management al culorilor permite unei imprimante digitale să proceseze lucrări individuale suficient de repede pentru a le face viabile din punct de vedere economic, garantând, în acelaşi timp, calitatea rezultatului final imprimat. În afară de economiile de costuri şi eficienţa de producţie pe care acesta le oferă, controlul culorilor este vital pentru că simplifică multe probleme complexe create prin utilizarea unor dispozitive variate de captare a imaginii

Managementul culorilor

Managementul culorilor

Utilizarea pe scară largă a culorilor în produsele printate a făcut ca managementul culorilor să fie mai important ca niciodată


Trebuie să potrivească culorile cu produsele cu marcă individuală şi să se asigure că culoarea este utilizată în mod consecvent pentru o gamă largă de produse, marketing colateral, substraturi diferite şi dispozitive de tipărire.

Beneficiile unui sistem de management al culorilor eficient includ:

· Camera dvs. de printare va deveni mai productivă şi mai profitabilă

· Vă reduce munca şi costurile ascunse

· Sarcinile anoste şi procesele repetitive pot fi uşor automatizate

· Nu este nevoie să luaţi în considerare externalizarea serviciilor 

· Eficienţa de producţie a printării poate fi maximizată

· Vă ajuta compania să se delimiteze de concurenţă pe sectorul dvs. de piaţă 

Hardware
hardware icon
Hardware pentru printare Konica Minolta

Vreţi performanţă maximă în industria digitală de printare? Tocmai aţi găsit-o. Produsele hardware Konica Minolta pentru producţia de imprimare şi soluţii de birou sunt standarde ale industriei, cu dispozitive care oferă o calitate revoluţionară a imaginii color, imprimare alb-negru de mare viteză, opţiuni de finisare axate pe calitate pentru a îndeplini specificaţiile complexe ale joburilor dvs. şi multe altele. Indiferent de mărimea sau domeniul de specializare al companiei dvs., hardware-ul nostru de imprimare vă permite să vă construiţi infrastructura de printare, să gestionaţi conţinutul digital, să puneţi în aplicare instrumente de măsurare de ultimă generaţie şi să exploraţi alte soluţii menite să vă transforme radical fluxul de lucru.

Software
software icon
Produse software Konica Minolta

Exploraţi numeroasele şi diferitele moduri prin care produsele software Konica Minolta vă pot îmbunătăţi operaţiunile. Konica Minolta rezolvă problemele companiei dvs., se potriveşte cu stiluri de lucru diferite şi oferă soluţii software care răspund nevoilor industriei dvs. Acordând mereu prioritate necesităţilor dvs., Konica Minolta îndeplineşte cerinţele software ale celor mai exigente organizaţii globale. Utilizând sistemul, puteţi menţine sub supraveghere costul oricărui conţinut printat sau copiat, puteţi crea măsuri de securitate avansate pentru a vă asigura că documentele cu caracter confidenţial nu ajung în mâinile persoanelor neautorizate şi multe altele.

Servicii
service icon
Mereu la dispoziţia dvs.

Personalul nostru cu experienţă şi cunoştinţe va răspunde oricăror întrebări pe care le aveţi şi vă va arăta cum să utilizaţi produsul. Serviciile noastre funcţionează în beneficiul dvs., în cadrul unui sistem de suport conceput pentru a vă asigura că dvs. şi compania dvs. aveţi toate beneficiile acestor soluţii. Oferim o gamă largă de servicii, inclusiv servicii optimizate de printare pentru a combina pentru dvs. consultanţa; implementarea de hardware şi software; gestionarea fluxului de lucru pentru a vă reduce cheltuielile cu documente; şi servicii de securitate inteligente, pentru a vă menţine afacerea în siguranţă.

Konica Minolta’s business development program

DIGITAL1234 presents you with four simple steps to more business. Konica Minolta’s business development program has been designed to enable print providers to thrive in their businesses. It takes an opportunity-based approach, showing customers in four practical steps how to identify, assess, justify and implement new business opportunities. All you have to do is register once to obtain all this valuable information – free of any obligation or expense.


Four steps to build your business:

Hannover Messe 2019

In Hall 5 in the "Digital Factory" exhibition area, our experts will present powerful solutions and concepts for IIoT, industry 4.0 and digitization

Vizitați-ne la Hannover Messe 2019

Guarantee colour print quality, from the first page to the last, with our easy-to-use colour management tools. Get in touch with one of our experts and find out how our solutions can help to benefit your business.