Marketingul digital întâlneşte imprimarea modernizată

Adoptarea soluţiilor Cross Media

Imprimarea nu a murit, dimpotrivă


În ultimii ani, marketingul digital a devenit predominant, lăsând în urmă imprimarea de tip tradiţional. Totuşi, acest lucru nu înseamnă că imprimarea în sine a dispărut. Aceasta a evoluat, pentru a permite furnizorilor de servicii de printare să ţină pasul cu concurenţa şi situaţia de pe piaţă. Deci, ce sa întâmplat?

În zilele noastre, sistemele de comunicaţii şi mass-media sunt strâns legate între ele. Dat fiind că agenţiile de publicitate şi departamentele de marketing au început să caute noi modalităţi de a ajunge la audienţe mai mari, apelând la serviciile de printare pentru a furniza noi servicii mult peste rolul lor tradiţional, furnizorii de servicii de printare şi-au dat seama de nevoia de schimbare, concentrându-şi atenţia asupra extinderii gamei lor de produse şi serviciilor concepute pentru a răspunde ultimelor tendinţe în materie de marketing.


Acest lucru a creat o „furtună perfectă” în care marketingul digital a cunoscut imprimarea modernizată şi, împreună, au creat o bază pentru transformarea afacerilor şi atingerea unor obiective care odată păreau imposibil de realizat.


Gama completă de servicii care pot fi acum furnizate cu ajutorul ultimei tehnologii de imprimare şi marketing este uimitoare. Totuşi, întrebarea este cum ar trebui furnizorii şi comercianţii de servicii de printare să colaboreze în vederea atingerii unui obiectiv comun şi cum pot fi conectate serviciile de printare, internetul, reţelele sociale, e-mailul şi SMS-ul.


Răspunsul este: prin adoptarea Cross Media.

Cross Media

Cross Media

Konica Minolta oferă soluţii hardware şi software accesibile oricărui furnizor de servicii de printare.

Cu ajutorul Konica Minolta, puteţi oferi acum servicii noi cu raza de acoperire şi capabilităţile necesare pentru a face faţă provocărilor din domeniul marketingului cross-media. Cu soluţiile noastre inovatoare de imprimare, vă puteţi ajuta clienţii să ajungă la publicul ţintă utilizând metoda preferată de comunicare a fiecărei persoane, indiferent dacă este vorba de reţele sociale, mesaje instantanee, e-mail sau imprimare tradiţională. 


Ceea ce face ca soluţia să funcţioneze atât de uşor este faptul că aplicaţiile sunt implementate ca SaaS. Asta înseamnă că nu veţi avea dureri de cap legate de server şi costuri uriaşe la implementarea soluţiilor profesionale de printare.

Hardware
hardware icon
Hardware pentru printare Konica Minolta

Vreţi performanţă maximă în industria digitală de printare? Tocmai aţi găsit-o. Produsele hardware Konica Minolta pentru producţia de imprimare şi soluţii de birou sunt standarde ale industriei, cu dispozitive care oferă o calitate revoluţionară a imaginii color, imprimare alb-negru de mare viteză, opţiuni de finisare axate pe calitate pentru a îndeplini specificaţiile complexe ale joburilor dvs. şi multe altele. Indiferent de mărimea sau domeniul de specializare al companiei dvs., hardware-ul nostru de imprimare vă permite să vă construiţi infrastructura de printare, să gestionaţi conţinutul digital, să puneţi în aplicare instrumente de măsurare de ultimă generaţie şi să exploraţi alte soluţii menite să vă transforme radical fluxul de lucru.

Software
software icon
Produse software Konica Minolta

Exploraţi numeroasele şi diferitele moduri prin care produsele software Konica Minolta vă pot îmbunătăţi operaţiunile. Konica Minolta rezolvă problemele companiei dvs., se potriveşte cu stiluri de lucru diferite şi oferă soluţii software care răspund nevoilor industriei dvs. Acordând mereu prioritate necesităţilor dvs., Konica Minolta îndeplineşte cerinţele software ale celor mai exigente organizaţii globale. Utilizând sistemul, puteţi menţine sub supraveghere costul oricărui conţinut printat sau copiat, puteţi crea măsuri de securitate avansate pentru a vă asigura că documentele cu caracter confidenţial nu ajung în mâinile persoanelor neautorizate şi multe altele.

Servicii
service icon
Mereu la dispoziţia dvs.

Personalul nostru cu experienţă şi cunoştinţe va răspunde oricăror întrebări pe care le aveţi şi vă va arăta cum să utilizaţi produsul. Serviciile noastre funcţionează în beneficiul dvs., în cadrul unui sistem de suport conceput pentru a vă asigura că dvs. şi compania dvs. aveţi toate beneficiile acestor soluţii. Oferim o gamă largă de servicii, inclusiv servicii optimizate de printare pentru a combina pentru dvs. consultanţa; implementarea de hardware şi software; gestionarea fluxului de lucru pentru a vă reduce cheltuielile cu documente; şi servicii de securitate inteligente, pentru a vă menţine afacerea în siguranţă.

Marketingul digital întâlneşte imprimarea modernizată

Marketingul digital întâlneşte imprimarea modernizată

Caracteristici cheie

Cu soluţiile cross-media de la Konica Minolta, puteţi să vă bucuraţi de modul în care mass-media, pre-presa, printarea şi digitalul se îmbină perfect pentru a vă oferi un control complet asupra tuturor proceselor dvs. de imprimare. Acest lucru vă permite să combinaţi conţinutul, designul, aspectul vizual, culoarea şi mărimea pentru crearea de mesaje promoţionale personalizate, pentru a transforma publicul dvs. ţintă în clienţi fideli. 


Cu ajutorul instrumentelor noastre de producţie marketing de calitate, puteţi îmbunătăţi comunicarea cu clienţii şi puteţi răspunde nevoilor lor în mod corespunzător, cu răspunsuri automate bazate pe acţiunile clienţilor, ceea ce face aceste sarcini mult mai uşoare. Acum puteţi crea, implementa şi raporta toate materialele promoţionale, inclusiv e-mailurile directe, buletinele informative, SMS-urile şi mesajele instantanee, realitatea augmentată, PURL-urile, etichetele NFC şi codurile QR, şi toate printr-o singură platformă. 


Tabloul de bord centralizat vă permite să gestionaţi mai multe procese de printare şi să automatizaţi toate acele sarcini manuale dificile şi repetitive.

E-mailurile declanşate automat sunt concepute astfel încât să ajungă la clienţii dvs. la momentul potrivit

E-mailurile declanşate automat sunt concepute astfel încât să ajungă la clienţii dvs. la momentul potrivit

Paginile web care sprijină campania dvs. de marketing sunt găzduite în cadrul sistemului.

Paginile web care sprijină campania dvs. de marketing sunt găzduite în cadrul sistemului

Seturile de date colectate de la clicuri de pe orice pagină de destinaţie găzduită sunt adăugate imediat înapoi în registrul de contacte ale clienţilor din baza de date

Seturile de date colectate de la clicuri de pe orice pagină de destinaţie găzduită sunt adăugate imediat înapoi în registrul de contacte ale clienţilor din baza de date

Mesaje text sunt trimise către clienţi, fie sub forma unui mesaj general, fie customizate către destinatar.

Mesaje text sunt trimise către clienţi, fie sub forma unui mesaj general, fie customizate către destinatar

Adresele URL personalizate şi adresele URL generale sunt generate la cerere în cadrul platformei şi sunt uşor integrate într-o campanie prin e-mail sau poştă.

Adresele URL personalizate şi adresele URL generale sunt generate la cerere în cadrul platformei şi sunt uşor integrate într-o campanie prin e-mail sau poştă

shaping print to business.

Prokom is the Konica Minolta User Community where you can find market research, information and practical tools, which will help you become better informed, more productive and ultimately more profitable. At Prokom we believe it’s not just about what you make, it’s about what you make possible

Join Prokom
prokom logo horizontal

Konica Minolta’s business development program

DIGITAL1234 presents you with four simple steps to more business. Konica Minolta’s business development program has been designed to enable print providers to thrive in their businesses.

 

It takes an opportunity-based approach, showing customers in four practical steps how to identify, assess, justify and implement new business opportunities. All you have to do is register once to obtain all this valuable information – free of any obligation or expense.

 

Four steps to build your business:

Patru paşi pentru creşterea afacerii

Patru paşi pentru creşterea afacerii

Programul Konica Minolta de dezvoltare a afacerii

DIGITAL1234 vă prezintă patru paşi simpli pentru a vă creşte afacerea. Programul Konica Minolta de dezvoltare a afacerilor a fost conceput pentru a permite furnizorilor de servicii de printare să prospere în afacerile lor.


Este nevoie de o abordare bazată pe oportunităţi, care să demonstreze clienţilor, în patru etape practice, cum să identifice, să evalueze, să justifice şi să implementeze noi oportunităţi de afaceri. Tot ce trebuie să faceţi este să vă înregistraţi o dată pentru a obţine toate aceste informaţii valoroase, fără nici o obligaţie sau cheltuială.


Patru paşi pentru a vă construi afacerea:


IDENTIFICAŢI: De ce are foarte mult sens din punct de vedere comercial să studiaţi o anumită oportunitate de creştere a afacerii dvs.? Oferim un număr de documentaţii tehnice care explică o gamă largă de subiecte, cum ar fi transmiterea online a joburilor de printare, printarea datelor variabile, automatizarea fluxului de lucru, finisarea liniară şi tipărirea cărţilor.


EVALUAŢI: Cum se încadrează această oportunitate de afacere în configuraţia mea operaţională existentă? Ghidurile noastre de evaluare, scrise de experţi independenţi din industrie, vă vor ajuta să evaluaţi în termeni practici dacă afacerea dvs. este pregătită pentru o anumită oportunitate de afaceri, de exemplu, Web to Print (transmiterea online a joburilor pentru printare).


JUSTIFICAŢI: Cum au profitat alţi furnizori de servicii de printare de pe urma unei oportunităţi de afacere nouă? Citiţi despre beneficiile altor clienţi asemănători cu dvs. în studiile de caz ale diferitelor domenii de oportunităţi de afaceri. Pe urmă vă veţi da singuri seama dacă investiţia merită.


IMPLEMENTAŢI: Vreţi să asiguraţi o implementare reuşită evitând în acelaşi timp capcanele care pot duce la dezamăgiri? Un ghid de implementare pas cu pas scris de un specialist independent din industrie vă va permite să puneţi în practică noua oportunitate de afaceri în compania dvs. Deoarece punerea în aplicare a unei noi oportunităţi de afacere poate fi o operaţiune complexă, bineînţeles, vă oferim, de asemenea, suport practic pe tot parcursul etapei de implementare.


Lăsaţi-ne să vă ajutăm cu intrarea afacerii dvs. în economia digitală acum! Contactaţi-ne!


Logo Digital 1234

Cum puteţi beneficia de pe urma servicilor cross-media

Cum puteţi beneficia de pe urma servicilor cross-media

Servicii Cross-media

În această eră digitală există motive întemeiate de afaceri pentru comunicarea prin intermediul mai multor canale, şi nu doar prin intermediul mediilor pe suport de hârtie. Sectorul cross-media cu creştere rapidă oferă furnizorilor tradiţionali de servicii de printare (PSP) o mare oportunitate de a oferi clienţilor lor servicii autentice cu valoare adăugată.


O zonă profitabilă în mod special este marketingul inbound sau cu permisiune. Cel mai mare beneficiu al adăugării de servicii cross-media la portofoliul dvs. este că deveniţi un furnizor de soluţii integrale, oferind comunicări mai relevante şi mai eficiente prin intermediul punctelor de contact multiple.


Cum beneficiază clienţii dvs. de pe urma serviciilor cross-media:

  • Comunicări mai relevante şi mai eficiente prin mai multe canale
  • Mai multe puncte de contact pentru a ajunge la clienţii lor
  • Amestec de mijloace media customizat
  • Oportunităţi noi de afacere, de ex. marketing inbound sau de permisiune


Cum beneficiaţi dvs. de pe urma serviciilor pentru medii încrucişate:

  • Generarea de venituri noi
  • Creştere semnificativă a profitului
  • Crearea valorii adăugate pentru clienţii dvs. prin comunicările prin mai multe puncte de contact
  • Preţuri mai mari pentru valoarea suplimentară la ofertă
  • Relaţii mai apropiate cu clienţii


Oferind clienţilor dvs. servicii cross-media, nu vă extindeţi doar portofoliul, ci deschideţi şi uşa unor relaţii mai apropiate cu clienţii.

Contactați-ne

Contactați-ne

Transform your print service into a marketing service provider with the help of Konica Minolta. Conduct complex marketing campaigns and deliver higher ROIs. Contact us today and discover the endless new ways of automating your marketing. If you think you could benefit with some advice on how to grow your cross-media capacity with the Digital1234 programme, please Contact us to make an appointment with a Konica Minolta representative.

Da, aș dori să primesc informații prin:*

cu privire la produsele și serviciile Konica Minolta Business Solutions România și ale altor companii asociate din cadrul grupului, adaptate intereselor mele personale . Datele dvs. vor fi procesate în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate.
Cod de verificare:*

Câmpurile cu *sunt obligatorii!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings