Intelligent Quality Care cu IQ-501

Calitate perfectă la îndemână.


Soluţia Intelligent Quality Care oferită de Konica Minolta – cea mai bună cale de a economisi timp la imprimare. Mărire: Cu cele mai bune, puternice ajustări automate pentru poziţionarea imaginii, registraţie şi control al culorii cu o precizie de 100%. Cu măsurarea culorii hibride şi corecţie în timp real pentru un rezultat imprimat. Cu soluţia Intelligent Quality Care puteţi diversifica şi crea produse imprimate noi într-o clipită. Sună prea bine ca să fie adevărat? Luaţi legătura cu noi, testaţi IQ-501 şi vă veţi convinge!


  • Permite o economie de peste 300 de ore de lucru pe an prin automatizarea inteligentă a maşinilor
  • Aduce un plus de creativitate, reduce deşeurile de imprimare şi măreşte productivitatea
  • Îmbunătăţeşte satisfacţia clienţilor şi vă protejează în acelaşi timp marjele

Features

Front-to-back registration adjustment

Dramatically reduce the time taken to provide accurate front-to-back registration adjustment with the IQ-501 auto adjustment feature.

Density balance adjustment

Shorten production times with the IQ-501 auto density balance adjustment.

Printer profile making

Hands free printer profile making in 2 minutes with the IQ-501 auto profile making feature.

Obțineți broșura AIT IQ-501

Descarcă

Axare pe calitate

Axare pe calitate

Sistemul Intelligent Quality Care oferit de Konica Minolta este soluţia inovativă pentru dorinţa furnizorilor de servicii de printare de a-şi depăşi concurenţa. Executând sarcinile prin automatizarea inteligentă a maşinii, IQ-501 este axat pe economia de timp, creând totodată valoare adăugată pentru activitatea dvs. de imprimare şi clienţii dvs.


Soluţia inovativă IQ-501 pentru Intelligent Quality Care duce consistenţa şi precizia registraţiei la un nou nivel. IQ-501 oferă o automatizare extinsă pentru poziţionarea imaginii şi registraţie pe de-o parte şi un control al culorii pe de altă parte. Acest lucru este posibil cu sistemul nostru brevetat de control de tip buclă închisă care verifică şi corectează rezultatul imprimat. Automatizarea oferită de IQ-501 se extinde şi asupra calibrării culorii şi profilare – toate fiind proiectate să reducă timpul de lucru şi deşeurile de imprimare, mărind totodată productivitatea.


Contactați-ne

Contactați-ne

Interested in saving your business up to 300 working hours per year with smart machine automation? Contact our experts today.

Da, aș dori să primesc informații prin:*

cu privire la produsele și serviciile actuale ale Konica Minolta Business Solutions Romania adaptate intereselor mele personale intereselor mele personale . Datele dvs. vor fi procesate în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate.

Formate de text cu *sunt necesare!