Configuraţi tipărirea pentru viitor

Indiferent dacă vă conduceţi propria afacere de imprimare sau gestionaţi o cameră de imprimare internă, ca furnizor de imprimantă, veţi fi conştienţi de faptul că numai o configuraţie inteligentă pentru imprimare şi o fază de presă simplificată vă va permite să produceţi şi să furnizaţi impecabil imprimarea produselor în termenele limită.

Pregătiţi-vă: configuraţi-vă presa pentru viitor


Capacităţile profesionale de „make-ready” se află în centrul unui set de imprimare bine gândit. Opţiunile de pregătire vă permit să reacţionaţi în mod flexibil la clienţii noi care vă solicită atât de des, vă sporesc eficienţa şi vă ajută să vă optimizaţi serviciile.

Beneficiile tehnice ale folosirii software-ului de tipărit ,pentru a vă asigura că vă puteţi baza pe o presă de tipărire bine pregătită, sunt uriaşe. Lucrările de pregătire a imprimării care stau la baza producţiei - de la configurarea presei de imprimare până la semnarea unei foi de tip OK - pot fi repetitive şi consumatoare inutile de timp.


Software-ul make-ready profesional vă pune în postura de a putea face modificări ale setărilor jobului de imprimare cu doar câteva minute înainte ca acesta să fie trimis spre producţie. Cu aplicaţia make-ready potrivită, nu este nicio problemă să inseraţi pagini cu etichetă, să ştergeţi pagini sau să adăugaţi detalii complexe de procesare a jobului, precum finalizarea broşurii, impoziţie, separarea culorilor sau marcaje de decupare chiar înaintea imprimării. Datorită vizualizării în timp real, veţi observa imediat orice modificare a jobului.


Acest lucru vă economiseşte timp preţios pentru că nu mai trebuie să realizaţi eşantioane şi vă permite să vă ocupaţi profesionist de schimbările pe care clienţii le fac atât de mult pentru comenzi - implicând dimensiunea paginii sau numărul de pagini, finalizarea setărilor cum ar fi broşura, cusături şi altele similare - şi clienţii finali beneficiază de preţurile mai competitive pe care le puteţi oferi.

Make-ready

Make-ready

Deci, ce anume este imprimarea „make-ready” şi cum poate beneficia compania dvs.?

Capacităţile profesionale de pregătire îmbunătăţesc eficienţa şi vă permit să reacţionaţi în mod flexibil la eventualele schimbări de ultim moment pe care clienţii le pot solicita. Ele vă ajută pe dvs. şi pe personalul dvs. să vă eficientizaţi pregătirea pentru imprimare, astfel încât să nu mai pierdeţi timp pentru sarcinile recurente necesare pentru a stabili lucrări de imprimare, să vă configuraţi eficient producţia de imprimare şi să reduceţi costurile prin împărţirea lucrărilor în culori şi negru -alb.

Hardware
hardware icon
Eficienţă şi flexibilitate cu imprimantele de producţie color de mare viteză

AccurioPress. Datorită vitezelor, operării simple şi finisării puternice in-line, presele digitale de mare viteză ridică ştacheta în productivitatea digitală, economisind timp şi costuri de muncă (precum şi spaţiu pe podeaua dvs. de producţie).

Software
software icon
Oferiţi camerei de imprimare flexibilitatea de care are nevoie cu adevărat

Optimizat pentru utilizarea în departamente centrale reprografice şi centre de imprimare interne ale organizaţiilor publice, universităţilor şi corporaţiilor, sistemul oferă funcţionalitatea necesară pentru a minimiza costurile şi pentru a mări randamentul investiţiilor. Funcţia de pregătire imediată este inclusă pentru editarea profesionistă a joburilor. Editarea târzie a joburilor îmbunătăţeşte flexibilitatea spaţiului de imprimare, în timp ce impoziţia simplifică şi accelerează lungimea sarcinii de aranjare a mai multor pagini pe o singură filă.

Servicii
service icon
Mereu la dispoziţia dvs.

Personalul nostru cu experienţă şi cunoştinţe vă va răspunde la orice întrebare şi vă va arăta cum să vă administraţi produsul. Serviciile noastre funcţionează pentru beneficiile dvs., printr-un sistem de asistenţă conceput pentru a asigura că dvs. şi compania dvs. beneficiaţi în totalitate de aceste soluţii. Oferim o gamă largă de servicii, inclusiv servicii de optimizate de imprimare pentru a îmbina consultarea dvs.; implementarea hardware şi software; gestionarea fluxului de lucru, pentru a micşora cheltuielile documentului, şi servicii inteligente de securitate, pentru a menţine afacerea sigură.

Descoperiţi ce face Print-make-Ready pentru dvs.

Cu software-ul profesionist de imprimare, vă veţi îmbunătăţi flexibilitatea, eficienţa şi competitivitatea. Şabloanele de impunere eliberează forţa de muncă, astfel încât personalul dvs. nu va trebui să acceseze aceleaşi setări în mod repetat pentru fiecare lucrare nouă, în timp ce funcţionalitatea separată prin culoare amplifică vitezele de producţie şi asigură o producţie eficientă din punct de vedere al costurilor ale job-urilor în culori mixte şi alb-negru.


Abilităţile profesionale de imprimare sunt esenţiale pentru dvs., deoarece vă permit să reacţionaţi în mod flexibil la modificările de ultimă oră pe care clienţii dvs. le solicită frecvent. Astfel de posibilităţi vă sporesc eficienţa şi vă ajută să vă optimizaţi serviciile, în timp ce opţiunile de editare a job-urilor de ultimă oră permit modificări de ultimă oră să fie introduse rapid şi uşor în lucrările de imprimare, astfel încât să reacţionaţi mai flexibil la solicitările clienţilor. Veţi găsi o aplicaţie software de ultimă oră potrivită scopurilor dvs. pentru portofoliul larg de aplicaţii al Konica Minolta!! 


Beneficiile companiei dvs. care vor experimenta din folosirea acestui software includ…

   

   

Pictogramă funcţie imprimare

Cu aplicaţia make-ready potrivită, nu este nicio problemă să inseraţi pagini cu etichetă, să ştergeţi pagini sau să adăugaţi detalii complexe de procesare a jobului, precum finalizarea broşurii, impoziţie, separarea culorilor sau marcaje de decupare chiar înaintea imprimării.

Productivity feature icon

Veţi dori să vă organizaţi producţia de imprimare în cel mai eficient şi mai ieftin mod, folosind mereu cel mai potrivit dispozitiv de ieşire pentru producerea fiecărui job. Împărţirea joburilor în imprimări alb-negru şi color este adesea cea mai rentabilă abordare.

Productivity feature icon

Îmbunătăţiţi flexibilitatea, eficienţa şi competitivitatea în general.

Pictogramă funcţie mobilitate

Aplicaţiile software profesionale vă permit să acceptaţi solicitările de modificări târzii de la clienţii dvs. Astfel, veţi răspunde mereu cu maximum de profesionalism şi flexibilitate, fiind capabil să respectaţi până şi cele mai restrictive termene limită.

Pictogramă funcţie tehnologie

Datorită vizualizării în timp real, veţi observa imediat orice modificare a jobului. Acest lucru vă economiseşte timp preţios, deoarece nu va mai fi nevoie să produceţi mostre de imprimare.

Pictogramă funcţie utilizare

Şabloanele de impunere previn personalul să acceseze aceleaşi setări sau setările similare în mod repetat pentru fiecare job nou.

Pictogramă funcţie viteză

Nu va mai trebui să pierdeţi timpul cu pregătirea imprimării, acele sarcini repetitive care printează job-uri de aceeaşi natură adesea necesare. Veţi pierde timp făcând aceste sarcini manual, fiind incomod şi generând costuri inutile, întrucât necesită mai multă forţă de muncă.

shaping print to business.

Prokom is the Konica Minolta User Community where you can find market research, information and practical tools, which will help you become better informed, more productive and ultimately more profitable. At Prokom we believe it’s not just about what you make, it’s about what you make possible

Join Prokom

High productivity that will enhance your print profitability

Do you think a make-ready system might be right for your company? To chat about how our joined-up software and hardware solutions could be meeting your needs, contact one of our specialists.