NS Copiers devine Platinum Partner al Konica Minolta

Bucureşti, 25 martie 2012 – Konica Minolta a decis să acorde companiei NS Copiers statutul de Platinum Partner, ca o recunoaştere a dezvoltării unui parteneriat solid. NS Copiers pune accentul pe dezvoltarea seviciilor oferite clienţilor săi şi pe promovarea soluţiilor Konica Minolta ce oferă atât o tehnologie de vârf, cât şi un suport service de calitate, crescându-şi astfel volumul de vânzări şi portofoliul de clienţi cu firme importante din toate domeniile de activitate.

Parteneriatul de afaceri va permite NS Copiers să-şi întărească poziţia actuală, aceea  de partener zonal Sud Est şi unul dintre cei mai importanţi parteneri ai Konica Minolta România, atât pentru echipamentele multifuncționale color, cât şi pentru cele alb-negru. De asemenea, soluțiile şi serviciile oferite de compania NS Copiers, proaspăt promovată la statutul de Platinum Partner, îmbină consultanţa profesională la vânzarea echipamentelor cu servicii post-vânzare de cea mai bună calitate.

NS Copiers a început colaborarea cu Minolta România în 1998; datorită creșterii, atât cantitative, cât și calitative a volumui de vânzări în relaţia cu Minolta şi apoi cu Konica Minolta, NS Copiers a evoluat ca: Reseller, Dealer, Business Partner, Gold Partner.

Din septembrie 2009 NS Copiers devine Partener zonal al Konica Minolta Business Solution România, iar  acordarea statutului de Platinum Partner confirmă calitatea de partener de prim rang.

Despre NS Copiers

Fondată în 1998, NS Copiers  are ca principal obiect de activitate, comercializarea și întreținerea echipamentelor de birotică. NS Copiers oferă clienților săi echipamente multifuncționale digitale alb/negru și color. Soluțiile oferite de către compania noastră îmbină consultanța profesională la vânzarea echipamentelor cu servicii post-vânzare de cea mai bună calitate.

Konica Minolta Business Solutions Romania SRL a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.

Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi canalele de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa de 20 ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca şi în anii precedenţi, rezultatele anului 2011 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie şi asigură servicii pentru echipamente multifuncţionale, faxuri, imprimante, echipamente de tipar digital şi oferă Servicii Optimizate de Printare bazate pe soluţii complete de management al documentelor.

Pentru informaţii detaliate despre Konica Minolta:

Viorica Mocanu

Marketing Manager

Tel.: +40 21 207.4560

marketing(at)konicaminolta.ro

Termenii și  numele produselor pot fi mărci înregistrate ale deținătorilor acestora.

Imagini ale produselor sunt disponibile la adresa: www.konicaminolta-images.eu