Imprimare creativă - genARate de la Konica Minolta face ca experiențele AR să devină simplă

În lumea digitală de astăzi, materialele tipărite au puterea de a crea impact. Odată cu lansarea genARate, o soluție complet nouă pentru perceperea experiențelor de Realitate Augmentata (AR), Konica Minolta facilitează transformarea conținutului tipărit într-o comunicare interactivă captivantă. Mulțumită genARate, nu este nevoie de expertiză specializată pentru a îmbunătăți materialele tipărite cu conținut digital captivant: indiferent dacă sunteți o agenție, o tipografie, un department de marketing sau unul de imprimare centralizata, este simplu și ușor să creați experiențe remarcabile, de imprimare a realității augmentate.

“Într-o lume saturată de informații, în care experiențele digitale interactive au devenit tot mai utilizate, dorinta de a transmite pe canale noi, și prin modalițati diverse, netradiționale, nu a fost niciodată mai mare. În acest peisaj media cu evoluție rapidă, ar fi ușor să credem că imprimarea a devenit mai puțin valoroasă în mixul de marketing. De fapt, este exact contrar, iar organizațiile pot folosi materialele tipărite pentru a fi pionieri digitali. genARate nu se referă doar la îmbunătățirea tipăririi, ci și la extinderea metodelor de comunicare digitală prin integrarea perfectă a materialelor tipărite.” – Christian Kiesewetter, Head of Delivery Operations, Konica Minolta Business Innovation Centre Europe

genARate este o solutie AR de la Konica Minolta, bazata pe cloud, care poate aduce la viața materiale tiparite. Instrumentul nu necesită codificare sau experiență anterioară de utilizare. genARate suprapune conținutul digital, cum ar fi video, animații sau modele 3D, pe materiale tipărite, pentru a crea experiențe bogate, interesante și noi. Consumatorii pot vizualiza și interacționa cu aceste obiecte virtuale utilizând telefonul inteligent sau tableta, care recunoaște automat imaginile și prezintă afișări tridimensionale. Aceasta oferă o modalitate mai convingătoare de interacționare a clienților potențiali cu conținutul și duce la creșterea ratei de conversie. Experiențele interactive oferă, de asemenea, informații mai clare sau mai detaliate.

Efortul de a crea, ușor de măsurat

genARate a fost conceput pentru a face AR o creație disponibilă pentru toată lumea. Utilizatorii pot începe în câteva minute utilizând un instrument de realitate augmentata simplu și eficient, genARate Studio. Deschideți pur și simplu un browser web, conectați-vă și începeți să construiți o experiență AR. Instrumentul este foarte simplu și intuitiv - adăugarea obiectelor interactive digitale se face doar  cu câteva clicuri ale mouse-ului, iar întregul proces creativ se realizează rapid și ușor datorită interfeței intuitive de drag-and-drop. genARate include, de asemenea, analize integrate care măsoară utilizarea aplicațiilor și implicarea utilizatorilor în conținut. Aceasta, de asemenea, nu necesită cunoștințe tehnice aprofundate sau cunoștințe detaliate despre platformă. Ca serviciu găzduit, cu o structură de preț simplă, este rapid, ușor și foarte accesibil pentru deula o campanie atractivă.

Pentru a afla mai multe despre soluțiile Konica Minolta AR, vizitați https://genarate.konicaminolta.eu/.

Despre Konica Minolta Business Solutions Europa

Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH, cu sediul în Langenhagen, Germania, este o filială deținută în totalitate de Konica Minolta Inc., Tokyo, Japonia. Konica Minolta permite clienților săi să promoveze epoca digitală: cu expertiza unică de imagistică și capabilități de procesare a datelor, Konica Minolta creează soluții relevante pentru clienții săi și rezolvă problemele cu care se confruntă societatea. Ca furnizor de servicii IT complete, Konica Minolta oferă consultanță și servicii pentru a optimiza procesele de afaceri cu automatizarea fluxului de lucru și implementează soluții în domeniul infrastructurii IT și securității IT, precum și în mediile cloud. Konica Minolta a primit premiul "Buyers Lab PaceSetter Award pentru Smart Workplace Vision" de la Keypoint Intelligence "ca singurul furnizor din industrie datorită viziunii sale prospective asupra viitorului muncii și investițiilor în tehnologia inovatoare. Fiind un partener puternic pentru piața de producție și de imprimare industrială, Konica Minolta oferă consultanță în afaceri, tehnologie și software de ultima generație și, în 2017, a fost, pentru al zecelea an consecutiv, lider pe piața producției de imprimare în Europa, Asia Centrală, Orientul Mijlociu și Africa (InfoSource). Portofoliul hardware cuprinde mașini de imprimare ușoare și medii, precum și mașini industriale de tipărire. Konica Minolta Marketing Services oferă servicii cu valoare adăugată care leagă în mod inteligent imprimarea și marketingul digital într-un mod eficient. În sectorul sănătății, Konica Minolta conduce digitalizarea fluxurilor de lucru clinice și oferă o gamă largă de soluții de diagnoză la nivelul următor. Prin intermediul Centrului de inovare a afacerilor din Londra și a patru laboratoare de cercetare și dezvoltare din Europa, Konica Minolta aduce inovația înainte prin colaborarea cu clienții săi, precum și cu partenerii din mediul academic, industrial și antreprenorial. Konica Minolta Business Solutions Europe este reprezentată de filiale și distribuitori din peste 80 de țări din Europa, Asia Centrală, Orientul Mijlociu și Africa. Cu aproape 9.900 de angajați (din aprilie 2018), Konica Minolta Europe a realizat vânzări nete de peste 2,37 miliarde EUR în anul financiar 2017/18.

Pentru mai multe informații, vizitați http://newsroom.konicaminolta.eu/ și urmați Konica Minolta pe Facebook, YouTube și Twitter @KonicaMinoltaEU.

Termenii și denumirile produselor pot fi mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale titularilor lor și sunt recunoscute.